Erotické masáže Praha

Olivia – Rabbit Hall

Po delší době jsem měl cestu do Prahy a tak jsem si s předstihem vybral dívku a objednal jsem. Objednání klasika, zprávou a v den masáže potvrdit.

Ve správný čas a den zvoním na zvonek ve Vinohradská 45 a jsem vpuštěn automatickými dveřmi do suterénu. Jelikož bylo ten den horko je znát teplo i ve zdejších prostorech. Nu což budeme se potit. Dole mi otvírá jiná slečna s tím,  že pro Olivií zajde. Zutí,pantofle a jdeme na pokoj. S masérkou si potvrdíme druh masáže a Olivie  odběhne pro pití a olej.

Olivie odpovídá fotografiím a připadá mi spíš mladší. Česky zatím moc neumí, masíruje krátce a je opravdu z Turecka, jak psal kolega. Takže pro ty co neumí anglicky jako já to bude výzva a moc si nepokecají.

Do sprchy jdu sám,ale Olívie se po příchodu hned přidá a nakonec je sprcha seznamovací a fajn.Sice se to nedá srovnat s cukrátkama,ale nakonec dobrý.

Jelikož tu jsem na 90 minut, překvapim a začnu masírovat Olivii sám. Nechá se pěkně masírovat a docela si to užívá. Má hezké tělo a bradavky hezký reagují.

Pak už přichází na pořad moje masáž. Začínáme jak jinak než na břiše. Pasáž celkem nezajímavá, jediná zajímavost je, když si klekne nad hlavu, strčí si hlavu mezi nohy a masíruje vám krk. Při masáži na břiše o kamaráda moc zájem nemá.

Následuje otočka a tady už to bylo fajn. Je to spíše o tom ,jak si celou část na zádech zařídíte sám. Proběhla 69,kde krásně reaguje a myslím, že se nám to nakonec líbilo. A je na každém soudruhovi, jak masáž dopadne. Já musím dát palec nahoru a opakování rozhodně zvažuji.

Masáž: masáž kočičky, 90 minut , 3100 akce

Hodnocení:🙂 výborná

admin edit: https://www.tapky.info/?5103,olivia-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz-774910918

OLIVIA72325-1.jpg

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx