Erotické masáže Praha

Anita – Infinity Spa

Tak zase po čase, nějaké hodnocení ode mne.

Tak přišel čas, abych zavítal zase na nějakou masáž, a padla mi do oka, Anita. V Infinity to znám už skoro jako své boty, takže jsem věděl, že půjdu do Hálkovy v PUBu.  A tak se stalo.

Anita je mlaďoučká Ukrajinka, česky mluví tak napůl, na velký pokec to není.

Po letmém přivítání jsem byl zaveden na pokoj. Zde překvapení, měl už vlastní sprchu, takže zmatky s koupáním, odpadají. A co že si budu přát. Já že, jako vždycky, erotickou masáž tělo na tělo. Hmmm, a co dále? To už tam holky z Ukrajiny, mají naučené, bez příplatku bude jen “ holá kost“. V Koubkově jsou holky přístupnější. No příplatky mne nelákaly, tak ukázala na sprchu, abych se osprchoval, že za chvíli, přijde s pitím….

Nějak jsem nevydržel čekat, tak jsem očistu provedl sám…kdybych čekal na ní, tak bychom asi, polovinu masáže, strávili ve sprše….

Asi po 5 – 7 minutách se slečna vrátila, a tak neslaně nemastně, jsme začali. Masáž na břiše byla taková…jak jí nazvat, prostě je to  programu, tak to udělám…tedy nic. Dolů nezajela ani jednou – nebyl příplatek.

V polovině otočka a to už jsem věděl, že se asi taky pomalu budu dívat na hodinky, kdy bude konec. A ten urychlila. Párkrát se sklouzla z jedné strany, pak z druhé, oční kontakt minimální a začalo finále. To mne trochu rozhodilo, jak to přišlo rychle. Půjde to vůbec? Musel jsem jí několikrát navádět, jak na to. Že ho nechci utrhnout, ale masírovat.  No…stal se zázrak a nakonec se jí to, povedlo.  Závěrečné potulení zase nepřišlo a do sprchy jsem raději, tentokrát dobrovolně, šel sám.

Holt bez příplatku, “ ohlodaná kost“. Čas příchod – odchod, sotva 50 min.

Tedy, hodinová masáž B2B, cena 1900 Kč

admin edit: https://www.tapky.info/?4477,anita-infinity-spa-603-373-881-603373881

Smailík neutrální, opakování nebude.

4.2 6 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
28 června, 2024 21:02

Tohle je jen o zdravém rozumu. Jsme velmoc předražených ukrajinských erotických masáží, kde k dvěma tisícům musím připlatit jen za možnost podívat se na vagínu.No, je to fakt směšné, co jsme za národ, který si nechá všechno líbit pro dobrotu na žebrotu. Pamatuji si, že před válkou na Ukrajině se řešilo, že holky na sex jsou drahé nad dva tisíce, a teď je tady tohle.

user1902
29 června, 2024 05:31
Reply to  Kalwanow

v inych salonoch aspon vies, ze ides do predrazenej zumpy a dopredu ti napisu, co dostanes, resp. nedostanes. Infinity ma 2 typy masaze s rovnakym popisom a nikdy nevies co je sucastou tej ci ktorej masaze a holky este radi uprostred masaze ti oznamia „ale to v tejto masazi nejde“. keby to bolo aspon take, ze „toto nemam rada, to nerob“, ale ono to je „toto si si nezaplatil, mne to nevadi, ale len ked platis a platis a platis“.

Lion
30 června, 2024 12:49

Zajímavé informace v recenzi 🤔 On je nějaký příplatek za to, aby slečna, když muž leží na břiše, mu zajela dlaní tam dolů pod jeho tělo a hladila? Tento styl hlazení radil masérkám i zdejší admin. že to muže potěší a dělá to málokterá málokdy a bez příplatku.

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx