Erotické masáže Praha

Veronika- Angels Masáže

Tentokrát budu hodnotit návštěvu, která proběhla pár týdnů zpátky. Jednalo se o moji celkově druhou návštěvu Veroniku s odstupem několika měsíců.

Objednání klasicky přes reservio formulář, který musím říct, že funguje velmi efektivně. Veronika je v Angels velmi často vybookovaná a není v salónu tak často. V neděli (mám ozkoušené) probíhá update jejich kalendáře na další týden, takže se vyplatí rezerovovat s dostatečným předstihem.

Přichod do Holešovic vedle pověstného bowlingu v pohodě, zazvonil sem, oznámil za kým jdu a takřka bez čekání se vydal nahoru. Tam mě vítala veronika v župánku, který zakrýval její přednosti. Následovalo uvítání- pusa na tvář, říkala že si mě pamatuje (kdo ví :)), byl sem odveden do pokoje, tam solo sprcha, následně se ptala na volbu masáže. Chtěl sem vyzkoušet něco jiného než obvykle, tak naordinoval „masáž penisu“. Na to se mě zeptala, zda-li mi nevadí, že začnu na břiše- souhlasil sem.

Po sprše sem chvilku ležel na matraci a po cca. 10 min od příchodu do prostor, dorazila i Veronika. Jeden z předhozích recenzentů označil její prsa termínem „spektakulární silikony“ a toto označení ve mě zarezonovalo Skutečně je tomu tak, osobně miluju velký prsa- ideálně silikony a ona je má opravdu ideální. V obličeji bych tipoval cca. 32 let, má mírnou mezeru mezi zuby, což jí ovšem na kráse neubírá, hnedé oči.

Začíná klouzačka, při které její přednosti vehementní zapojuje. Co bych možná trošku pohejtoval, tak že i když sem byl na břiše cca. 15 min, tak ani jednou nezajela rukou přimo k penisu. To mi v Angels trošku vadí, protože když to porovnám například s LeVelour, tak tam ty holky to dělají hned od začátku (nehledě na typ masáže).

Po otočce to ovšem plnohodnotně vynahradila. Z několika praktik, které Veronika dělala bych určitě rád zmínil „tits fuck“- ten byl skvělej. Dále pak mi bylo umožněno pořádně si její prsa pomačkat a sám sem navrhnul, zda-li se do nich můžu pořádně zabořit hlavou. I když je měla od oleje, tak se smíchem souhlasila. V tom okamžiku sem byl v totálním rauši a moc si tento okamžik užíval.

Všeobecně je vcelku komunikativní, klasický small talk probíhal hlavně v první části masáže, následně už ne. Atmosféra už potom trošku byla i víc erotická (ale žádný GFE uplně nečekejte). Dost mě také rozpálilo, když mi jejím oholeným klínem jezdila přes penis v okamžiku, kdy na mě seděla obkročmo otočená směrem ode mě. Dále pak, když na mě ležela, byli jsme tváří v tvář na sebe nalepeni a rukou mi honila- taky TOP.

Samotné vyvrcholení sem požádal ať co nejvíc oddaluje. Nicméně to oddalování trvalo cca. 3 minuty a pak sem kapituloval. Vyvrcholení standartní rukou, bez nějaká speciální emoce, či techniky.

Následovalo očištění kapesníčky, chvilku hlazení a už sem si to štrádoval do sprchy. Rozloučení, platba 2400,- a odchod 55 minut od příchodu- za mě v pohodě.

Celkově hodnotím pozitivně, určitě budu zvažovat opět opáčko, nicméně asi není potřeba připlácet za dražší typ masáže, protože to bylo velmi podobné, jako B2B. Pro milovníky velkých silikonových prsou to je povinnost, zvlášť protože to není žádná arogantní blbka, což velmi často holky s podobnými přednostmi jsou.

Veronika88_velka-1.jpg Veronika_velka88-0.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx