Erotické masáže Praha

Nikol – Tantra Club

Po předchozí zkušenosti s Tantra Clubem jsem se rozhodl opakovat zde návštěvu. Bohužel, Mia nebyla, já už byl natěšenej, tak jsem kývl na Nikol. Recenze tu má dobré, sice jsem byl naladěnej na něco jiného, ale proč ne.

O Tantra Clubu jsem tu psal, a nejen já, jen zopakuju, že klub je na hodně dobrým levelu, už od vstupu se cítíte útulně. Futon je na podnoži, za mě hodně dobrej detail, sprcha je na pokoji, všechno je tu správně.

Tentokrát jsem po zazvonění na ulici docela čekal, musel jsem dokonce zvonit podruhý. To se mi předtím nestalo a dokonalý to není, nicméně ulice je klidná, takže přežít se to dalo. Otevírá mi Nikol, holka s nádherným kukučem a dokonalou postavou…bohužel zjišťuju, že věk nelhal…čtyřicet už mi dlouho není, a týhle holčině fakt není víc než dvacet…na úplný zajíčky moc nejsem…ale to je můj problém, jinak Nikol nechybí vůbec nic. Poznámka k jejím rtům, které se tu diskutovaly…ano, napíchaný je má, ano, je to škoda, bez toho by byla mnohem hezčí, ale musím říct, že ačkoli mi tahle úprava nesedí, v jejím případě to není nijak přehnaný a vlastně ani moc rušivý.

Nikol je Ukrajinka, nemluví moc plynule, ale domluví se bez problému.

Odvádí mě na pokoj, domlouváme si masáž, společnou sprchu i Extras nabízí sama, objednávám si vodu a Nikol odchází. A zase na ní čekám, fakt dost dlouho. Trochu mě to začíná štvát, a říkám si, to se schválně na ty hodinky podívám, jak dlouho to celé bude trvat…

Nakonec Nikol přeci jen přijde :-), a začíná od první chvíle příval takovýho GFE, že se mi točí hlava. Zapomínám, kolik jí je, zapomínám, kolik je mně, a jenom si užívám. Ve sprše mi zatančí, tulí se, mazlí se, vyžaduje dotyky a navádí mě k nim, prostě Wow.

Přecházíme na futon. Masáž na břiše je spíš průměrná. Nic na tom není špatně, ale ani nic navíc. Navíc Nikol praktikuje i masáž zadečkem, to já úplně nemusím :-). Po otočce ale pokračuje GFE. Mia má nádherný prsa, akorát do ruky, pevný, dokonalý a reagující bradavky. A i dole reaguje moc hezky. Druhá část už nebyla moc o masáži, ale (jasně že v rámci pravidel) jsme si to spolu užili.

Po vyvrcholení se ale Nikol hned zvedá a velí do sprchy…holky, tohle nedělejte, zabijete celou tu chvíli…nicméně aspoň ve sprše mi to docela vynahradí…

V Tantra Clubu masérka zůstává po masáži na pokoji. Nevím jak vy, ale já chci být po tom chvilku sám, a nemám úplně rád, když se na mě někdo dívá jak se oblíkám ;-).

Nakonec si checknu ten čas…door-to-door 70 minut, takže za mě úplně v pohodě, čekání na Godota bylo nad rámec placeného času ;-).

Hodně přemýšlím nad hodnocením, ale Nikol si za mě doporučení zaslouží. Pro mě to na opáčko není, ale je to hlavně tím věkem.

VIP masáž 60 minut 2.500,- Kč
PussyCat 500,- Kč
https://tapky.info/?4807,nikol-tantra-club-722-123-111-722123111
(super,dobrá)

Nikol-03-min.jpg

3.8 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx