Erotické masáže Praha

Mia – Tantra Club

V květnu jsem si vysloužil poukázku na hodinovou VIP masáž do Tantra Clubu (díky Admine ;-).

Vybral jsem si Tantra Club, protože recenze tu má vcelku výborné, a už chvilku jsem uvažoval, že to tam vyzkouším. Z masérek které jsem chtěl zkusit byla k dispozici pouze Mia, takže bylo rozhodování celkem jednoduché ;-).

Salon sám o sobě je sympatický. Samostatný vchod z ulice, se zvonkem, ale dveře se otevřely v podstatě hned. Prostředí hodně pěkné, útulné, od první chvíle dobrý level. Za dveřmi tu dostanete dokonce přezuvky 🙂
Přivítá mě Mia, je to fakt hezká a milá holka. Někdo tu psal „holka od vedle“, vlastně možná jo, ale takovou sousedku bych fakt bral ;-). Fotky nelžou, věk určitě taky ne, postava výstavní, obličej strašně sympatický. Ukrajinka, ale domluví se v pohodě.

Odcházíme na pokoj, sprcha je součástí, a na první pohled mě zaujme, že futon je na podnoži, tedy v normální výšce. To je docela důležitý detail. Je to pohodlné, a při vstávání člověk neztrácí důstojnost :-). Vcelku prostě salon působí hodně, fakt hodně dobře.

Teď přijde čeho jsem se obával. I když jsem operátorce výherní kupon hlásil, lehká nejistota ve mně hrála. Ale Mia vše zvládá s lehkostí, nechá si ukázat kód v telefonu, a je to za náma. V tomhle to Ťapky zjevně mají zmáknuté.

Pak mě ale Mia trochu překvapí. Nenabízí společnou sprchu, a hlavně odmítá „extras“ s tím, že už je nenabízí. Po všem co jsem tu o salonu četl docela koukám, ale říkám si OK, mám VIP, tak snad budem v pohodě, a holt jsem jí možná od pohledu nesedl, kdo ví.

Osprchuju se, a přichází Mia. Je jakoby nesmělá, ale působí to hodně upřímně a sympaticky. Když začne masáž, děje se ale od první chvíle něco docela mimořádného. Tahle holka se pro to narodila. Je něžná, má neskutečný cit pro masáž, fázi na břiše si neskutečně užívám, a snad poprvé neženu čas k otočce ;-). Po otočce přichází GFE prvky, tulíme se, užíváme si, a Mia začíná reagovat na moje dotyky. Nakonec je masáž opravdu vzájemná, a postupně dostávám i ty extras… Tenhle zážitek jsem po začátku fakt nečekal, chvílema sám zapomínám, že jsem na masáži. A to jak Mia zvládne vyvrcholení (moje 🙂 je prostě nádhera. Navíc pak chápe, že to člověk chce trochu vydýchat a před odchodem do sprchy mě jemně hladí…ty vole, na masáži se nechci zamilovat …:-))

Když se na to zpětně dívám, říkám si co ta holka asi zažila, a že se pro „extras“ rozhoduje až podle toho, jak se týpek chová. Za mě, buďte na tuhle kočku hodní a něžní, a ona vám to bohatě vrátí.

Doporučit jí rozhodně můžu, a já se za ní rozhodně vrátím.

VIP masáž 60 minut v hodnotě 2.500 Kč (já měl kupón od Ťapek)
Ty extras jsem pak doplatil ;-).
https://tapky.info/?4852,mia-tantra-club-722-123-111-722123111
Hodnocení (super,dobrá)…hodně dobrá, dodávám 😉

Mia-01-min.jpeg

3.8 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx