Erotické masáže Praha

Liza – Red Bed

Nedávno jsem se rozhodl vyzkoušet erotickou masáž v nově otevřením masážním salonu Red Bed. Stalo se tak hlavně po přečtení recenze na slečnu Lizu a po zkouknutí fotek bylo jasné, že zvědavost na sebe nenechá dlouho čekat.
Rezervace byla jednoduchá přes WA, kde se operátorka snaží být aktivní a pokud to jde, vychází ve všem vstříc. Můj ideální čas už nebyl možný a i přesto se mi pokoušela vymyslet nějaké alternativy abych mohl salon navštívit.
Přes WA jsem rovnou domluvili masáž a to 60 min B2b (2100) + Pussy Kiss (Extra služba 1000) – Extra služby si většinou domlouváte až s masérkou ale vychází Vám vštříc jak to jen jde.
Parkování není ideální ale to v centru nikdy. Po příchodu mě přivítala klidná atmosféra s tlumeným osvětlením a relaxační hudbou. Po schodech dolů už mě vítala Liza v hezkém oblečku spolu se slečnou recepční, kde jsme vyřídili platební formality.
Trochu bych přeskočil a zmínil fakt, že jsem na místo dorazil kvůli vlastní chybě o 15 minut později. Liza nicméně, aniž bych ji o něco žádal nebo se ptal, sama prodloužila masáž o 20minut přesčas. Dělat to nemusela, udělala to z vlastní dobré vůle, což se dnes jen tak nevidí.
Masážní místnosti nelze nic zásadního vytknout, nic tam nechybělo. Jen sprcha byla nějakou chvíli studená ale Liza jde do sprchy s Vámi takže vám bude zima jen chvíli.
K průběhu masáže – jelikož nejsem velký znalec masáží jako takových řekl bych že to bylo určitě vyhovující. Co ale vím že bylo super, je postava masérky a co se doteku týče, tak jsem lepší sil. prsa ještě neviděl. Konverzace bude trochu váznout jelikož u Lizi mi přišlo že česky rozumí ale odpovědi je třeba trochu rozlušťit. Nicméně Vám masérka vyhoví všelijakým fantaziím, co vás v rámci erotických masáží napadnou, stačí se jen zeptat. Bude vám připadat jako by to masérku bavilo snad jěště více než vás. Při extra službe Pussy Kiss, která není nijak omezená časem, si masérka po nějaké chvilí například sama přidala autoerotiku (samozřejmě na vlastní náklay).  Jakmile je po všem, tak s vámi opět masérka zamíří do sprchy.
Určitě najdete detailnější rozbor masáže u kolegů z jiných recenzi. Já jen vyzdvihl věci které, jsem ocenil, ve srovnání s jinými salony.
B2B
60 min.
2100 + 1000 – v Salonu probíhají slevové akce, je třeba si o nich na recepci říct. Já zapomněl.
(dobrá)

liza_036.jpg

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
25 června, 2024 21:57

They have sweetcat massage listed for 2500 czk on website which by description sounds like normal pussycat available everywhere else. So why would one pay 1000 extra instead of taking sweetcat?
Probably they need to update website with correct description.

26 června, 2024 06:26

Tohle je jako ta ryba ,smrdí to od ocasu splaškama , ale slečny jsou Top ,bez debat …..

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx