Erotické masáže Praha

Jenny- Studio Le Velour

Tuto recenzi jsem si schovával delší dobu. Dneska toho žolíka použiju. Jenny je totiž asi exkluzivní vrchol toho, s čím sem se za svoji nornickou/masážnickou kariéru setkal. Absolutní špička.

Poprvé jsem ji navštívil na podzim loňského roku, podruhé v březnu. Tato recenze bude hlavně o poslední návštěvě.

Objednání přes jejich online rezervační systém. Po první návštěvě, která byla masáž s lehkými prvky BDSM sem chtěl vyzkoušet něco nového a dal si rovnou ostřejší lekci na 90 minut.  Do sekce „přidat poznámku“ jsem se rozepsal, jak si zhruba představuji, aby Jenny byla oblečená při přivítání. Stejně tak sem učinil poprvé a po příchodu mi tehdy doslova spadla brada, protože to splnila do puntíku.

Příchod na Jiřák, potom cesta do sklepa- o studiu už toho bylo napsáno hodně, nebudu to rozepisovat. Ve dveřích mě uvítala Jenny, došli jsme na pokoj, tam následoval přípravný pohovor na gauči. Zmínil sem svoje představy, domluvili jsme se na pravidlech, pak sem se před Jenny svléknul a byl sem odeslán do sprchy. Návrat ze sprchy s ručníkem kolem pasu, následně klasická sbližovačka ve stoje. Už při seznamovačce velice rychlý stoják 😀

Následně sem byl připoután ke stěně provazy a Jenny rozjela svoji show. U stěny sem nebyl dlouho, následoval přesun na matraci. Jenny se svlíkala postupně. A teď si pojďme v bodech rozepsat, co všechno bylo součástí: připoutání na postel, smyslová deprivace, face sitting, mačkání prsou, dušení prsy, podvázání penisu lanem, penis plug (na vyžádání, musela si pro nekolik variant odskočit do zázemí a následně vše připravit- příště lepší hlásit předem), šílené oddalování. U toho oddalování bych se rád pozastavil. Jenny sama navrhla, že to zkusíme oddálit 30x. Vždy, když se budu blížit vrcholu mám dát signál. To se nakonec povedlo, i když jednou sem ejakuloval bez orgasmu, což se mi stalo při takové akci poprvé. Jenny to zkušeně znala a říkala, že to je „otrocký orgasmus“. U zlé dominy bych měl prý smůlu a musel se pakovat, Jenny ale pokračovala dál. A nakonec sem se i dočkal vytouženého orgasmu.

Poté hlazení a příjemný pokec po skvělém zážitku. Pak sprcha a rozloučení.

Jak sem psal v úvodu, Jenny je TOP. Za kvalitu si ale člověk samozřejmě musí připlatit… Opáčko v budoucnu určitě ano. S kadencí to ale přehánět nechci, protože i dobrého jídla se člověk může přejíst 🙂

 

 

Jenny_1-3.webp

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx