Erotické masáže Praha

Vivien – Le Veleur

Tři roky nic a najednou dvě výhry hned za sebou. U té druhé mi byl vylosován salón LeVeleur a musím podnik pochválit za vstřícnost, že mi povolili využít voucher až další měsíc, protože měsíc předešlý mi to chřipečko-rýmičkou a časovými nesoulady u vybraných masérek bylo znemožněno. A mělo to tak být, protože v tu dobu se tam objevila Vivien, která mě dle fotek hned zaujala a hned měla čas v můj „masážní pátek.“

Vivien je hezké štíhlé drobnější děvče, na první pohled působí trochu nesměle, ale to se později na matraci sakra změnilo. Sprcha před sólo, v tom jejich pidikoutku by se tam k mému knedlovepřotělu asi nenasoukala ani miniaturní pidimasérečka, i když možná jo a bylo by to asi zajímavé.

Na úvod masážní části musím salón mírně pokárat, že holky nutí do nějakého „seznamovacího rituálu“ ve stoje, což jsem znemožnil rychlou šipkou na břuch. Vivien z toho byla pak celá špatná, ale ujistil jsem jí, že mi to nevadí. Naopak, mám rád na matraci postupné překvápko.

Výhrou byla hodinová lingam masáž… Hodinové leštění šmudlína může sice vypadat lákavě, ale i nejlepšího se člověk přejí a tak jsme se domluvili, ze začneme klasicky na břiše, protože já masáž nohou a zadele moc rád, a že pak mírně uspíšíme otočku, aby výhra byla naplněna. Bylo vidět, že Vivien není žádná začátečnice, a tak kromě kvalitní masáže nohou a půlek začla provozovat to, na co každý masážník na břiše netrpělivě čeká-informovat toho dole, že za chvíli bude mít novou nejlepší kamarádku a informovala ho tak šikovně, že otočka nastat dříve musela.

Po otočce nastala jedna z nejněžnějších a nejmazlivějších masáží, co jsem zažil. Vivien je prostě mazlík a hlazení si přímo užívá, však má taky krásnou vysportovanou postavičku, kterou hladit je radost. Líbání krku, šimrání na šíji, obličej na obličeji, b2b, pak rajtování na koníčka… To už nebyla masáž, ale pomazlení s milenkou. K dokonalosti chyběla už pouze číslice 69, ne však dlouho, z opačného koníka se do ní plynule předklonila… Letmé doteky dole nastaly, ale dále jsem to napoprvé raději netestoval, abych nekazil, krásně rozněžnělou atmosféru. Dílo bylo dokonáno snad přesně úderem jedné hodiny a tak zazvonil zvonec, pohádky byl konec a hurá do města na něco dobrého a dvě, tři…. dvě…😀

Smajlík: HEHE 😀
Opáčko: Bude
Doporučení: Ano, ale jen pro vyznavače něžnějšího mazlivého stylu masáže, vyznavači divokého pornorodea ať se porozhlédnou jinde.

Masáž: Lingam masáž
Čas: 1h
Cena: 0,- (2200,-)

https://tapky.info/?4652,vivien-eroticka-maserka-studio-le-velour-777-317-249

 

1000016849.jpg

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx