Věřte nevěřte - Fakt nebo Fikce ?

Vanesa – Chillisalon

Zatoužil jsem po erotické chvilce tak jsem vyrazil na Karlín kde se nachází Chilli salon.O jaký pěkný,útulný a čistý podnik se jedná mě až udivuje,že je zde na něj tak málo recenzí.

Po zazvonění na nenápadný zvonek u posledního domu u Žižkovského tunelu mi přišla otevřít pěkná slečna recepční a nabídla mi mezitím něco k pití než mě pro mě příjde slečna masérka.Pro svoji masáž jsem si vybral Vanesu,která je skvělou volbou pro milovníky plnoštíhlých žen. Mimo to že nádherně masíruje má nádherná prsa i mušličku.

Po příchodu na pokoj který se náchází v patře masáž začíná klasicky na břiše, kdy za to veme a klouže celým tělem i občas mi zájíždí rukou mezi nohy,aby zkontrolovala kamaráda. Po otočče přichází oční kontakt a vzdychání do ouška. Následuje poloha 69 a poté mi předvádí i svůj krásný zadeček. Následně se přesune k mému přirození,kdy dojde k ručnímu vyvrcholení.

Teď jen čas na následný pokec a následné rozloučení,hudlana na pravou i levou tvář a já se vrátil do víru velkoměsta.Masáž předčila mé očekávání a již určitě budu opakovat.

• Body to body

• 60 min

• 2400 Kč

• hodnocení masáže: 😀 super,

vanesa03-e1678128734301-1.jpg

2 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx