Erotické masáže Praha

LUNA – Secret Place

Dnes jsem zažil jednu z nejkrásnějších chvil na privátu/masážním salonu co pamatuji. Přiznám se, že nikdy v životě, jsem  nezažil intimní společnost s tak mladou slečnou (teď si ještě vybavuji  před 4 lety  Anetkou v Top Privátu). Proto, pokud Vám přijdou následující řádky až příliš unesené, omluvte mne. Pokud jste ale dosud dávali přednost slečnám nad 20 (25…) let, ne-li milfkám a věnujete svůj čas a peníze návštěvou Luny, možná mne pochopíte.

Ano po technické stránce masáže, včetně intimních míst, jsou zručnější slečny, ale to je přirozeně dáno jejich zkušeností opřenou o věk. Ta jistá lehká nezkušenost má však právě své jedinečné kouzlo.

Přátele, s Lunou jsem si ovšem připadal jak hrdina románu Lolita od Nabokova (Tedy přirozeně ne zas tak mladičkou). Posuďte sami: výška cca 165 cm, váha 45 kg, hebká jak samet, kozičky krásné to citlivé kůzlátka, neskutečná prdelka, kundička voňavá, že bych v ní usínal a pil z ni… Polibky nejprve opatrné, následně vášnivé. Jak je to v básni od Jiřího Ortena v 7 Elegii:

Znám jednu holčičku. Je jako polibek,
jenž ještě schovává se v ústech, nesmí dále,
protahuje se jen na slunci, jež je malé,
nepálí, dává pít: usínat na ňadrech.
Je mladá jako zem. Je lehká jako dech,
jak rané lupení, jak jitro, jako štěstí.

Přátelé, je vůbec možné že jsem byl kdysi také tak mladý. Jak v jiném světě, který existuje jen ve vzpomínkách. Co říci závěrem. Možná skutečně jsme až příliš nekritický, ovšem zcela autentický, pokud ovšem chcete zažít pussycat masáš s líbáním ve věku nevinnosti, neváhejte, čas je totiž neúprosný.

Pussycat masáž  + líbání
60 minut
2400 + 500
Hodnocení super

admin edit: https://www.tapky.info/?5122,luna-secret-place-606-566-696-606566696

LUNA-1.jpeg

2 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx