Splašky a smyšlené promo recenze

Molly – Infinity Spa

Molly – Infinity Spa

(píšu opravnou a rád bych nechal smazat tu původní, díky)

Zlákán předešlými recenzemi jsem se rozhodl zajít na masáž k Molly v Infinity Spa,
po domluvě s operátorkou na 15:00 jsem šel čekat na adresu asi 5 minut od metra Muzeum, po chvilkovém čekání jsem byl vpuštěn dveřmi dál a v prvním patře jsem zaťukal na modré dveře. Tam přišel problém, protože operátorka se mi začala omlouvat, že mě poslala na špatnou adresu, ale tak co stane se, ikdyž v tom dusnu nic moc 🤣.
Když mi bylo řečeno, že když dorazím na tu správnou adresu, tak pořád mohu jít na 60 minut, vydal jsem se tedy na cestu. Správná adresa byla 10 minut od té staré, kousek od I.P. Pavlova. Ve dveřích mě uvítala velmi obdařená hezká ukrajinka s přízvukem. Recenze nelhali, prsa má vážně výstavní a zadek také velmi hezký, věk 30 sedí já typoval míň, postava 👌.
Domluvili jsme se na klasické masáží+ pussycat za 2400. Průběh asi nemá tady cenu psát, protože je tady toho o ní dost. Nabídnuta společná sprcha, super způsob jak prolomit ledy, holka velice usměvavá. Po té jsme šli na pokoj. Masáž zad super, otočení na záda a všechno s tím spojené taky moc fajn. Žádný zákazy, ale zároveň jsem se nepokoušel o nic o čem bych věděl, že bych si neměl dovolit.
Občas mi přišlo, že slečna byla myšlenkami jinde, ale asi jen zrovna nevěděla, že na ní koukám . Co jsem opomněl zmínit, když jsem na rychlo psal předešlou recenzi je, že Molly se vážně snaží a jde jí o to aby jste byli co nejvíc spokojení, snaží se vám vyhovět a to jí nemohu vytknout. Trochu mě mrzelo, že si ho nenechá dát mezi prsa, ale chápu, když to slečna nenabízí, ale kompenzace v 69 byla skvěla náhražka, vážně jí to sluší z každého úhlu. Celkový pocit, na zážitek určitě nikdy nezapomenu, být s tak krásným kusem ženský se určitě zapomenout nedá.  Avšak mi přišlo, že jsem jí asi moc nesednul a ta „chemie“ tam prostě nebyla, ale za to ona nemůže. Z toho co jsem tu o ní četl to bude možná spíš mnou no 🤣. Na konci se mi omlouvala, za něco, když tak přemýšlím, tak nevím za co. Původně jsem myslel, že to bylo kvůli zkrácenému času, ale operátorka mě ujistila, že jsme o 10 minut přetáhli (možná proto mi přišel ten konec tak ukvapený). Slečnu určitě doporučuji, takové tělo se jen tak nevidí, za mě opáčko ne, jak jsem již zmínil výše kvůli chemii. btw má přítele takže nabídky na sňatek si rozmyslete 🤣

Druh masáže: Klasická erotická + pussycat

Placeno 2400 (kdybychom si sedli tak to na ty 3k zarovnám)

Délka masáže: 60 minut (10 minut přetah)

https://www.tapky.info/?3768,molly-infinity-spa-603-373-881-603373881

Hodnocení:Ten smajlík nahoře, nevím jak se vkládá (🙂?)

 

gfg.jpg

2 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx