Erotické masáže Praha

Molly – Infinity Spa

Molly – Infinity Spa

Zlákan předešlými recenzemi jsem se rozh, fiodl zajít na masáž k Molly v Infinty Spa,
po domluvě s operátorkou na 15:00 jsem šel čekat na adresu asi 5 minut od metra Muzeum, po chvilkovém čekání jsem byl vpuštěn dveřmi dál a v prvním patře jsem zaťukal na modré dve. Tam přišel jeden problém, protože operátorka se mi začala omlouvat, že mě poslala na špatnou adresu.
Když mi bylo řečeno, že když dorazím na tu správnou tak pořád mohu na 60 minutovou jsem se vydal na cestu. Nová adresa byla 10 minut od té staré, kousek od I.P. Pavlova. Ve dveřích mě uvítala velmi obdařená hezká ukrajinka s přízvukem. Recenze nelhali, prsa má vážně výstavní a zadek taky dost solidní 😂.
DDomluvili jsme se na klasické masáží+ pusscat za 2400. Průběh asi nemá tady cenu psát, protože je toho tady o ní dost. Nabídnuta společná sprcha, ta byla fajn, holka usměvavá po té jsme šli na pokoj. Masáž zad super, otočení ma záda tak fajn. Žádný zákazy, v tomhle to bylo super.
Jediný co bych vytknul by bylo to hlídání času, ale to dávám spíš za vinu operátorce, holka byla evidentně ve spěchu a byla místy jinde, ale to jí nedávám za vinu. Co mě trochu mrzelo je, že si ho nenechá dát mezi prsa, ale finále v 69 taky fajn. Na konec utření, sprcha pusa na tvář a čau.
Celkový pocit takový nijaký, na konci se mi omlouvala, asi věděla, že to umí i líp, takže jí za to nebudu ubírat hodnocení, tělo bohyně, přístup lepší, možná 7/10., opakování spíš ne.

Druh masáže: Klasická erotická + pussycat

Placeno 2400 (kdyby to bylo lepší tak jí to to zarovnám na ty 3k)

Délka masáže: 60 minut( o nějakou tu minutu ojebán kvůli časovýmu presu)

admin edit: https://www.tapky.info/?3768,molly-infinity-spa-603-373-881-603373881

Hodnocení:Ten smajlík nahoře, nevím jak se vkládá (🙂?)

molly_002.jpg

2.4 5 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
23 června, 2024 18:36
Reply to  josemurinho
4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx