Erotické masáže Praha

Diana – Infinity Spa

Infinity salon se nachází na klidném místě. Byl jsem tam asi před dvěma týdny. Po zazvonění jdu po schodech nahoru a tam mi otevře Diana. Představí se a vede mě na pokoj. Je tam modré temné světlo, prostor je menší než v jiných pokojích. Diana nabídne pití a já zvolím masáž. Pokoj je od sprch/vany vzdálenější a musíme tedy přeběhnout.

Diana má krásné tělo, v obličeji je moc hezká, byl jsem z ní nadšen. Její oči jsou neskutečně nádherné. U mytí si povídáme, erotično nastavuje už ve sprše. Říká že tak často nemasíruje. Je přítulná a hlavně i díky komunikaci mě nastartovala. Byl jsem rád, že sympatie byly vzájemné.

Masáž zad a nohou byla velmi příjemná, zrovna jsem to hodně ten den potřeboval. Zároveň se snažila Diana budovat vzrušení vzdycháním do ucha, přitulováním apod. Masíruje jemně a pomalejším tempem, asi cca do rytmu hudby. Nejen rukama, ale celým tělem samozřejmě také.

Pak následuje otočka a GFE pokračuje, já se dívám do zrcadla na její tělo, hlavně ten krásný zadeček. Hladím ji a ona mě masíruje, věnuje se i penisu. Byl jsem hodně vzrušenej a fakt si to užíval. Když se pak třela o penis i bříškem, lehce u toho honila, tak jsem to už nedal, dohnal jsem se k orgasmu víceméně i sám už jen svými pocity a myšlenkami. Musel jsem se omluvit, ale Dianě to nevadilo, další kolo nebyl problém.

Pak mě zase masírovala hruď, nohy a lehce kolem přirození. Masírovala celým tělem, tulila se, bylo to super. Hlazení se ji líbilo. Střídala různé polohy, 69 (boží výhled), pak na koníčka, honila za zády, pak se otočila zadečkem ke mě a v této poloze masírovala penis různými technikami. Nedokázal jsem to pomalu ani vnímat, ale k orgasmu jsme se dostávali velmi pomalu, což bylo dobře. Jak se to stupňovalo, tak jsem byl v sedmém nebi a po několika minutách tohoto stupňování jsem se udělal znovu. Zážitek parádní.

Diana mi řekla, že to se mnou bylo pro ní velmi příjemné, což mě potěšilo. Dáreček ji také potěšil, ten jsem ji dal ještě před masáží samozřejmě. Rozloučili jsme se, popřáli hezký den, pusa a zase zpět do reality. Určitě Dianu doporučuji, je velmi přítulná a má příjemné a krásné tělo. Nádherné oči.

Infinity Mix

60 minut

2 200 kč

https://tapky.info/?4827,diana-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_3747-1.jpeg IMG_3748-0.jpeg

3 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx