Priváty v Praze

Petra Balbínova

Absolvoval jsem již několik erotických masáží,  ať lepších či horších,  Ale na erotice mě nejvíc baví hrát si s ženským tělem a uspokojovat ženu hlavně orálně , což masérky většinou nepovolují,  rozhodl jsem se zajít za slečnou na Privát,  abych si užil oblíbených hrátek.  Do oka mi padla slečna Petra z privátu Balbínova,  na fotkách pěkná blondýnka okolo 30. (Recenze  zde jsem četl až  po návštěvě) Domluva rychlá,  ale když jsem dorazil na místo,  zjistil jsem že fotky jsou sice nejspíš její, ale poněkud staršího data.  Jelikož nerad ustupuju a slečna byla přes neočekávaně vyšší věk  pěkná,  jsem zůstal a ač běžně poprvé chodím na půlhodinu,  tentokrát jsem si domluvil hodinu s představou delší společné sprchy ,  pak masáže a delšího hraní si s ní .  Zaplatil jsem tedy a po chvilce čekání na  volnou sprchu jsem zjistil že do ní  jdu sám,  ani už  nevím uvedený důvod.  Po mém návratu jsme si chvilku povídali  a šli  na věc.  Nechal jsem se masírovat vleže na břiše a po obrátce chvilku hraní s kamarádem.  Celý natěšený na vůni a chuť kundičky  jsem chtěl začít lízat a prstit,  jenže mi bylo řečeno že to nemá ráda (předpokládal jsem že kdyžmá v nabídce  69 tak bude možnost alespoň lízat) takže tři moje nejoblíbenější zábavy neproběhly.  Tak jsem alespoň se slečnou domluvil že  se nechá ode mne namasírovat abych si také užil nějaké dotyky.  Protože nemám  zájem o pich , zakončili jsme seanci orálem s v pozici 69 abych měl aspoň infpiraci a na závěr krátká omývací společná sprcha. Slečna milá vcelku hezky jsme si popovídali , ale informace na webu zavádějící a klamavé.

Erotická

1hodina

2000,-

https://tapky.info/?3658,petra-774-915-381-774915381

slečna příjemná a možná dobrá na píchání,  ale skoro nic nedovoluje což  mi přijde špatné,  opakování rozhodně ne

petra_054.jpg

4 1 vote
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Petra
21 června, 2024 12:40

Ahoj, jen bych ráda zareagovala ohledně pár věcí zde. Co se týká mých nabízených služeb, vždy dopředu říkám,co je možné a co ne. Prstění opravdu nenabízím, ani nikde neinzeruji. A poslední věc, tu fotku, co jste sem vložil, je opravdu staršího data. Aktuální fota a videa mám třeba na stránce Balbinky, bangingu atd.

Admin
Famed Member
21 června, 2024 19:38
Reply to  Petra

Ahoj, diky za inteligentni a rozumnou reakci. Takhle to dopada kdyz jde nekdo na masaz na privat a ceka diky tomu veci co nedostane ani na masazich 😉 Tak aspon diky Frankovi ostatni vi ze maji prijit na sex a ne na masaz 🙂
Mimochodem prozradis nam proc jsi zmenila disciplinu a presla z masazniho salonu na klasiku ? 😉
A na profil na tapkach jsem ti dal aktualni fotky, prece jen i spatna reklama je reklama 😉

Last edited 13 dní před by admin
21 června, 2024 22:49

Musím se Petry zastat: Jasně, že udávaný věk není uplně validní, to dělá prakticky každá a mohl bych ti konkretizovat až propastně odlišná čísla reality a udávaného věku. Petra vypadá naprosto výborně, ano, bude jí asi malinko přes třicet, ale postavu má total teen look. Vypadá skvěle! A fotky jsou plně odpovídající realitě.

Tímto tě Péťo zdravím, baví mně, že vůbec netušíš kdo o tobě píše 🙂

Vyprovokovalo to moji dlouho hybernovanou recenzní aktivitu, ano, opět poreferuji o tom, jak jsem se brodil blátem, aby jste Vy nemuseli.! Coming soon.

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx