Věřte nevěřte - Fakt nebo Fikce ?

Laura – Infinity Spa

V krátké době jsem podruhé navštívil salon Infinity. Tektokrát to byla impulzivní návštěva. Pohyboval jsem se poblíž a měl volno a trochu těsno v kalhotech. Napsal jsem operátorce, že chci jít v podstatě hned a čas měla Laura, objednal jsem se, a za 10 minut už jsem zvonil u vchodu. Jak už jsem psal minule, tak vchod je z průchodu, takže celkem diskrétní. Je tam sice nějaká hospoda, ale měla asi zavřeno, takže žádný pohyb lidí. V prvním patře mi otevřela přímo Laura oblečená v průhledném županu. Má tmavé vlasy, asi obarvené, a sympatický obličej. Hned na první pohled mě zaujalo několik malých tetování na rukou. Odvedla mě na pokoj a když jsem řekl, že bych chtěl společnou sprchu, tak zase odběhla.

Vrátila se staženými vlasy a odvedla mě do sprchy, kde si odložila ručník a já si mohl prohlédnout její mladé tělo. Prsa ná tak akorát do ruky a pěkně pevná. Postava štíhlá a drobných tetování má na těle víc. Začali jsme se navzájem mydlit. Laura se pěkně nastavila, abych jí mohl umýt na prsou a dal jsem si opravdu záležet. Péro mi okamžitě stálo jako telefonní stožár. Laura to nenechala bez povšimnutí a pěkně mi ho umyla.

Po přesunu na pokoj jsem ulehl na břicho a začala masáž. Nejprve mě přejížděla jemně od nohou až po krk a postupně přitlačila. Masáž byla celkem důkladná. Poprosil jsem jí, aby se trochu zaměřila na krk a Laura s radostí vyhověla. Chvíli masírovala rukou a střídavě používala i nehty, kterými přejížděla po nohou i zádech. Pak pěkně vyšpulila zadek na zrcadlo a prsa třela o moje záda a já se už těšil na otočku.

Masáž na zádech začala nejprve zlehka od nohou až po hruď. Pak se začala třít celým tělem a břichem mi přejížděla přes ptáka jarabáka. Nenechavou rukou jsem jí šmátral na prsa. Trochu jsem ji přizvedl a políbil bradavku. Vypadlo, že se jí to líbí a tak jsem pokračoval. Lehce u toho sténala. Pak si sedla na koníčka a začala mě pomalu honit za zády. Pěkně se u toho prohnula a já měl vše na dosah. Nohy měla mírně roztažené a mě se naskytl výhled do jejího klína. Ruce jsem měl na prsou a lekce je mačkal. Postupně se tempo zrychlovalo, ale opravdu pomalu, to se mi zamlouvalo. V této poloze bych mohl být věčně. Zkusil jsem jednou rukou sjet Lauře do klína a stiskl jí poštěvák. Nijak neprotestovala a naopak vypadala, že se jí to zamlouvá. Poštěvák se mi zdál na dotek pěkně naběhlý, takže to asi nehrála. Společně jsme se dodráždili až do úspěčného zakončení. Myslím, že jsem jí pocákal celá záda. Slezla ze mě a pomalu otřela vše, co jsem vyprodukoval. Chvíli jsme odpočívali a pak se přesunuli do sprchy, kde jsme se osmělil ke konverzaci na téma tetování. Jinak jsme moc nemluvili, nejsem žádný řečník a mám raději tiché doteky. S Laurou jsem se cítil příjemně a masáž se mi líbila. Zakončení na koníčka s honěním za zády bylo hodně povedené. Odcházím spokojen.

  • Název (druh) masáže: Klasická erotická masáž
  • Délku masáže: 60 minut
  • Cenu za masáž: 1900 Kč
  • Hodnocení recenze:
    (super,dobrá)

https://tapky.info/?4826,laura-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

IMG_2724-1-683x1024.jpeg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx