Erotické masáže Praha

Amy – Rabbit Hall

Amy. Nebo spíše Angel 😇 Ano ano, souhlasím se všemi kolegy a tím bych to mohl vlastně i uzavřít. Ale přidám i za mě kladné hodnocení na tohoto anděla, který k nám sestoupil přímo ke králíkovi. Podobně jako ostatních i mě zaujalo to video. Nápad s videi v profilech slečen je velmi dobrý, tam se toho až tak moc upravovat nedá (alespoň myslím), takže vidíte realitu jak slečna vypadá. A Amy vypadá luxusně, jako takové lamborghini mezi masérkami.

Přidal jsem si ji na wishlist hned jak se objevila a ještě neměla ani jednu recenzi. Amy má ale dost nepravidelný „schedule“. U jiných masérek je možno si všimnout určitých zvyklostí, že pracují například vždy v pondělí. Amy pracuje někdy v pondělí, jiný týden o víkendu, další týden zase ve středu, nebo vůbec. Vždy když jsem si pro ni vyčlenil nějaký ten čas, tak tam akorát nebyla. A tak to šlo pár měsíců, ale to je i pro to, že já toho času v Praze zase tak moc nemám.

Nakonec se to tedy podařilo, tak jsem vzal rovnou 90 minut na Vršovické. Po shlédnutí Amy live jsem zůstal okouzlen. Ty její oči, bóože. Kdybych ji potkal někde v obchodě, tak by mě určitě nenapadlo „to bude erotická masérka“. Samozřejmě to nemyslím ve zlém, ale Amy bych spíše dal do péče své nezletilé potomky (kdybych ovšem nějaké měl) nebo štěně 😀 Má takový nevinný mladistvý výraz. Na matraci se ale projeví i její zlobivá stránka.

Přejdu rovnou k věci. Amy shazuje ručník před zrcadlem daleko ode mně, škoda, mohla to udělat přede mnou. Drobný detail. Jdeme do sprchy. Tam se jí až trochu bojím dotýkat, abych to nezkazil. Jdu na to velmi něžně, protože mi to tak k ní prostě pasuje. Amy se to zjevně takhle líbí. Usmívá se a začíná se se mnou mazlit.

Má nádherné hebké tělo a voní krásně. Celou dobu se objímáme. Amy se ve sprše pohybuje pomalu a elegantně. I sprcháč si nabere jen jednou rukou, tak aby se ode mně nevzdálila. Velice pěkná sprcha, ve které strávíme nějaký ten čas a Amy se nechá hladit všude. V RH to nebývá zvykem. Já mám společné sprchy velmi rád.

Kdybych se s Amy mohl ještě líbat, tak by to bylo úplně top. No RH to s tou cenou 1000kč za francouzáky přepískli, tolik nedám ani s Amy ani s žádnou jinou a myslím že mnozí si to rozmyslí, takže tímto tahem jdou spíše proti sobě. Ale co já vím, možná jim to jiní budou platit. Jdeme na matraci. Tam se Amy hned nastaví do zrcadla a přes rameno hodí pohled typu „to čumíš, co?“.

Hladí mé tělo těma jemnýma rukama, ale po chvíli se přesouvá až k mým kotníkům. „Sakra“, pomyslím si. Ale ne, nebude se tam zdržovat až přehnaně dlouho, ale i tak podle mého názoru zbytečně déle než je třeba. Velmi pomalu se přesouvá výše a výše. Pozoruje se při tom v zrcadle. Časem přejde až do GFE B2B a je mi fajn.

Tváří se při tom ale nějak naštvaně, až jsem se trochu lekl, že jsem něco vyvedl, ale zatím nebylo co. Heh. Asi to bude jen její „sexy“ výraz při masáži, ale mně to trochu přišlo, že andílek se nasral 😀 Doufám, že se neurazí a nebude teď zkoušet různé výrazy obličeje v zrcadle 😀 To jen já jsem to tak trochu (blbě) vnímal. Mám raději když se masérky občas alespoň letmo usmívají. Ale na druhé straně, erotika je vážná věc, to souhlasím.

Musím říci, že pasáž na břiše byla až zbytečně dlouhá. Měl jsem 90 minut, tak jsem to bral v pohodě, že máme času a času. Zároveň to ale bylo příjemné, i pozorovat Amy v zrcadle, ale na otočku jsem se už velmi těšil. Amy stihla i masáž zadečkem, při které jsem měl pěkný výhled.

Otočka a hned jsme na sobě. Masáž s Amy je velmi příjemná a mazlivá. Jak už jsem zmínil, nebojí se ani odvážnějších poloh až máte takové smíšené pocity typu „co to děláš?!“ nebo spíš „co to děláš, to je nádhera“ 😛 Úplně chápu kolegu yana, který to popsal asi nejlépe. Když jí naznačím, že bych rád ochutnal ty její krásné třešně, tak mi je ochotně naservíruje. Už si na všechno nevzpomenu, ale bylo to moc fajn, žádná divočina, ale mazlivá erotická masáž s přítulnou lahodnou holkou.

Amy se přesouvá i do polohy 69 při které nádherně vzdychá a to už prostě nevydržím. Hned na to se rychle postaví a jde si umýt ruce, až jsem se lekl, ale rychle je zpět a ještě se domazlíme. Do konce je ale pořád ještě přes 20 minut. Už ale jen kecáme, tedy trochu. Amy není moc upovídaná a ani já nejsem, takže náš rozhovor tím trochu trpí. Tady bych raději přijal delší pasáž po otočce. Ale zase to je jen takový detail, abych jen nechválil.

Na závěr opět pěkná mazlivá společná sprcha, která nebyla jen o umytí oleje. Amy ví co se patří. Ty společné sprchy s ní si pamatuji asi nejvíc. Pro mě je to plnohodnotná, velice erotická a horká součást erotické masáže. A pro Amy také. Rozloučení na recepci, kde nás jedním očkem sleduje recepční, jinak bych ji tam ještě vypusinkoval a vyobjímal. 😊

Amy je sladká jako mléčná čokoláda, pochybuji, že od ní může jít někdo zklamaný. Co by ale mohla změnit je time management – ​​urychlit otočku, kašlat na nohy, to nás nezajímá. Vím, že ženy si tu masáž nohou/chodidel umí užít asi víc. Zdálo se mi, že jsem byl na břiše déle než na zádech.

Amy je u mě momentálně jediná kandidátka na 100% opáčko v RH, ale příště bych šel asi jen na super 60 minut. Na rozdíl od jiných takto atraktivních masérek, Amy masáž, GFE ani společné sprchy ani trochu nefláká. A je na ni strašně příjemný pohled i dotek.

PS „Ejmy“ je pěkné milé jméno, které se k ní hodí.

Hodnocení 🙂 Čas dodržen.

Masáž body to body 90 minut 2800kč.

https://tapky.info/?4958,amy-rabbit-hall-774-910-918-sexy-masseuse

amy-0.jpg amy1-1.jpg

5 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx