Erotické masáže Praha

Blanca – Secret Place

Zdravím přítomné, po cca 10 měsících, zde opět napíši cca 4/5 recenzí, shrnující zk. za poslední měsíce 2/3.

Začnu Blankou z Moravské ulice v Praze (Erotické masáže v Praze – Secret Place, vlastní www) a ihned z kraje mohu napsat, že je to královna Pissu, kdy mne doslova jejími slovy „zechcala tak, že se budu divit“ a divil jsem se v pozitivním slova smyslu.

Obecně u profesionálek hledám dominky, snažící se nalézt místo a slečny, jenž by naplnili mé představy v duchu stránek a klipů FEMDOMEMPIRE. A je to přátele velká obtíž: Buď existují krásné dominy, s vybavením, které ovšem na sebe nenechají ani sáhnout (o facesitting na ostro, nebo rimmig Vy ji, ani nemluvě) – tedy děkuji nechci. Nebo slečny jenž mají sic potenciál, ale jsou v místě beze vybavení.

Blanca je ten druhý příklad. Líbání, handjob, rimming, facesitting žádný problém. Má úžasné velké pisky! Piss fenomenální: zavázala mne oči  a pak následoval proud čiré sprchy jak šampaňské  – na obličej  – až penis. V ten moment jsem se udělal, i kdybych nechtěl. Nezkoušel jsem s Blankou zatím pánský anál (i když teď si vlastně nejsem jist, trochu se mne to motá dohromady), ale hádám, že ani ten nebude problém, ostatně příště budu vědět na jisto.

Tělo vidíte na fotografiích. Fotky jsou 100% real, kdy ve skutečností vypadá Blanka ještě lepé. Bohužel kožený postroj (který je zobrazen na kmenové stránce salonu, proto jsem tuto fotografii ani nedávám) nemá, ten byl pouze zapůjčen pro fotografii. Vybavení „místa“ je z hlediska BDSM vlastně nulové. Sice provazy (spíš patetické šňůrky) na bondage má, ale nelze pevně zafixovat. Přirozeně vybavení pro masáže je plně dostačující (hřejivé oleje etc).

Pussycat masáž  + líbání + piss
60 minut
2400 + 500 +500
Hodnocení super

admin edit: https://www.tapky.info/?4709,blanka-secret-place-606-566-696-606566696

20-1.jpg 10-0.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx