Erotické masáže Praha

Vivien – Infinity Spa

Nová dívka na stránkách mého oblíbeného salonu je vždy impulz k návštěvě. Fotografie a míry, které má uvedené Vivien na stránkách působily lákavě a tak jsem dlouho neváhal. Přišel jsem do pobočky v Hálkově ulici přesně na čas a otevřít mi přišla sama Vivien v černých přiléhavých šatech, ve kterých působila opravdu sexy. Na nose měla brýle jako paní učitelka a na rtech úsměv. V obličeji nezapře asijské rysy a celkově je to nádherná slečna původem z Kazachstánu.

Zavedla mě na pokoj a nabídla pití a společnou sprchu, kam jsme se společně hned odebrali. Ve sprše odhodila šaty a ukázala mi své nahé štíhlé tělo, které zdobí krásná pevná ňadra. Pustila vodu a začala mě mydlit. Nedočkavě jsem začal poznávat její tělo a hladil jí od shora až dolů. Zadeček má neskutečně pevný, že je radost si s ním pohrát. Takhle pevný zadeček jsem ještě v ruce neměl 🙂 Vivien si mě pěkně umyla všude kde bylo potřeba a krátce si pohrála s už dávno stojícím kamarádem.

Po přesunu na lůžko jsme začali na břiše. Vivien začala z lehka, pěkně od nohou a jednou rukou mě masírovala a druhou zajela mezi půlky a jemně dráždila hráz a postupně sunula ruku přes šourek až na penis. Já se mírně nadzvedával, jednak proto, aby se dostala dál, a druhak, abych se vešel 🙂 Postupně zapojovala celé tělo, ale rukou se opakovaně vracela k předním partiím. Občas zavzdychala do ucha a současně mě dole více stiskla. Za mě to byla jedna z nejerotičtějších částí na břiše, kterou jsem za poslední čas zažil.

Po otočce pokračovala v jemném erotickém tempu a postupně zapojovala B2B, svoje ňadra a opravdu pevný zadeček. Já jsem ji hladil všude kam jsem dosáhl a často přejel přes nádherná prsa nebo lehce zmáčkl její luxusní zadeček. Vivien se po mě vinula jako liána, chvíli dole, chvíli nahoře a jemně sténala. Když dojela s ňadry až k mému obličeji, tak jsem neodolala a začal líbat její bradavky. Vivien zatím s rukou pod tělem jemně pracovala na mém údu. Rozkrokem se otírala o moje stehna a svojí nohou zarazila mezi moje nohy.

Na závěr přešla do pozice na koníčka a kočkou jezdila nahoru a dolu přes můj rozkrok. Pak přidala ruku a přitlačila penis na svoje břicho. Já jsem pomáhal s přirážením a držej jí za prsa. Připadal jsem si opravdu jako při opravdovém divokém sexu. Vivien se na mě kroutila jak mohla. Na závěr jsem ji chytil pevně za boky a ještě zvýšil tempo přírazu. Za chvíli bylo hotovo a já začal oddechovat. Vivien na mě ještě chvíli zůstala ležet a držela mě za penis, který ještě dlouho tepal. Pak mě otřela a přitulila se. Společně v objetí jsem oddechovali. A já měl skvělý pocit dobře odvedené práce 🙂

Při závěrečné sprše jsme se navzájem omyly a já cítil, že se mi do penisu vrací síla. Na druhé kolo už nebyl čas, ale rád se vrátím. Celkově to byl skvělý zážitek. Moc jsme toho nenamluvili a mě pak mrzelo, že jsem o Vivien nezjistil víc. Příště ji trochu vyzpovídám. Určitě to stojí za další návštěvu.

Ještě doplním, že jsem bral klasickou erotickou masáž na 60 minut za 1900,-

Celkové hodnocení:
 (super)

https://www.tapky.info/?5131,vivien-infinity-spa-603-373-881-eroticka-masaz

IMG_2793-776x1024.jpeg

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx