Erotické masáže Praha

Nicole – Redbed

V poslední době mě přestalo bavit chodit do RH, kvalita služeb kolísavá, vyznat se v tom co kdo dělá a nedělá moc neumím, holky často přemasírované a dobré jsou vybookované v neděli večer na celý týden. Tak jsem začal objevovat nové salóny.

Začnu recenzí na Nicole, žádnou tu nemá, tak aspoň něco málo přidám za sebe. Salón jsem navštívil odpoledne, otevřeli mi na první zazvonění, trochu mě zarazil pán sedící za dveřmi na židli a čekající asi na taxi. Ale už jsem zaznamenal praxi části salónů, že když jde o turisty, tak neřeší kdo se s kým potká.

Na recepci jsem chvilku čekal než Nicole dopřipraví pokoj. Po jejím příchodu jsem zaplatil a odebrali jsme se na pokoj. Pokoj velký, sprcha přímo na pokoji, osvětlení úsporné, ale mě to nějak nevadí. Na úvodní sprchu mě poslala Nicole samotného a mezitím odešla pro olej. Teplá voda tekla.

Po příchodu Nicole zahájila masáž, zprvu spíš takové hlazení rukama, postupně přidala B2B. Vzájemné doteky od začátku probíhaly, Nicole jim vycházela vstříc. Po otočce intenzivní B2B, vzájemné doteky povoleny všudy, až do úspěšného konce. Na závěr jemná masáž zad. Čas dodržen.

Plusy:

  • ochotná a milá holka;
  • příjemná atmosféra;
  • žádné zákazy;

Minusy:

  • potřebovala by zapracovat na masáži na břiše;
  • zapracovat na atmosféře;

Za mě hodnotím návštěvu jakou příjemnou zkušenost.

nicole_1.jpeg

2 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
19 června, 2024 02:35

Mutual massage is such a tease, I guess they want extra money for licking pussy. I prefer proper pussycat as in Candy or RabbitHall and that’s less expensive than this.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx