Erotické masáže Praha

Lily – Tantra club

Recenze na Lily. Well, jak bych to popsal…no prostě viděl jsem jí už jednou jako recenzi ale to ještě byla možná v jiné pobočce či tam byla jen zpočátku a neměli jí na webu. Teď už naštěstí tam je, tak se vyjelo.

Příchod byl bez problému. Hnedka mě velmi silně objala a podala mi ruku, stejně jako já jí. Už jsem hnedka cítil, že to bude ono. Holka velmi laškuje, usmívá se. Lily mi šla udělat kafe a nalila mi colu a mohla se začít pomalu a vzrušujícím tempem svlékat. Mám ten dojem, že jsme si fakt mega sedli od začátku. Má zvláštně laškující oči. Má velmi jemnou tvář. Má nádherný pronikavý oči. Je nádherná celá. Její jiskřičky jsou něco nepopsatelně krásnýho a uklidňujícího. Zatím asi největší objev skrz různé masážní salóny na Praze 2, potažmo v okolí Vinohrad. Wow. Tohle byl mega zážitek!!!

Sprcha začala tak nějak lehce, chlapec dole moc hezky reagoval. Ona se tulila, trochu jsem i já Lily umyl záda a ona to hle, ocenila a líbilo se jí to. Takže chemie byla už od toho seznámení ve sprše a pod dveřmi, naprosto ohromující. Po celou dobu se na mě usmívala, laškovala, mazlila se. Polohy byly propracované, s tím že jsme mohly snadno se všelijak přetáčet. Už na břiše nebyla vůbec nuda. Holka to vzala hnedka od podlahy a jala se seznamovat s kámošem, masáž nohou totálně zkrácená, snad ani neproběhla. Což mi nevadilo. Někdy tuhle pasáž můžou holky přeskočit a i to vyžaduju. Tohle bylo fakt totálně wow a ekcelentní. A věřte mi, že už jsem pár super cool masérek a zlobilek, poznal. Dalo by se říct, že vysoká očekávání, mám díky Candyshopu, kde 99% slečen je perfektně vyskilená a jejich průpravy, jsou fakt mega skvělé. Čímž chci říct, že né každá masérka ode mě dostane top top recenzi, ale Lily, …. ah bože, ta holka je neuvěřitelně sexy, dravá, hravá ale umí se i jen tak pomazlit. Po celou dobu, si všímá kámoše, na mé hlášky vtipně reaguje a usmívá se. Ta Lily se stala mojí slabostí. Celá je nádherná.

Při otočce, vystřihne takovou 69tku, až jsem z toho paff. Do zrcadla se usmívá, hází sexy očka, vrtí prdelkou. Bože, jak já tu holku miluju! Před její 69tkou, si ještě provokativně na mě sedla, polila se olejíčkem, vyplázla jazýček, flirtovala se mnou a byl z ní cítit zápal a neskutečné vzrušení. Toto byl pánové objev tohodle léta, na adrese Lužická. Počasí bylo v ten večer nádherné a tím pádem jsem se tak nezpotil, jako by tomu bylo během dne, kdy teploty se vyšplhaly až k tragickým 30ti stupňům.

A čím byla pro mě Lily tak neskutečně super bylo to, že jsem jí poprosil, zda by nešlo mít happy end až ve sprše, dokázal jsem si to i obhájit a v klidu vysvětlit, že kámošovi se to tam líbí a zůstane déle v pozoru. Lily nic nenamítala a šlo se tedy do druhé, závěrečné sprchy, kde proběhl i velmi ale opravdu velmi intenzivní happy end a následně ještě něžné namydlení, spláchnutí a šup šup ze sprchy.

 

Doporučení: Ano

Opakování: Povinnost

 

Typ masáže: VIP program

Délka masáže: 1 hodina

Cena masáže: 2500,- (+ extras 500,-)

 

 

https://www.tapky.info/?5101,lily-tantra-club-eroticka-maserka-722-123-111-722123111

 

Hodnocení celé masáže: 😊 (super, skvělá)

Lily-image0-min-0.jpg Lily-image1-min-1.jpg

3 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx