Erotické masáže Praha

Jasmina – Luxury Grand

V tomto salonu jsem byl zatím jen jednou. Je to už delší dobu. Za mě se nachází v celkem klidné ulici. Objednání v pohodě, zalíbila se mi Jasmina a měla volno i přesto, že to nebylo zas tak moc dopředu. Jasmina si mě vyzvedla u dveří a vedla mě do salonu. Nabídla něco k pití a papuče. Zvolil jsem Colu a šli jsme na pokoj. Ten byl velmi prostorný, sprcha přímo na pokoji, což mi vyhovuje více. V místnosti zněla hudba, která nastavila nějaké to erotično. S Jasminou jsme prohodili pár slov, pak na chvíli odešla a já byl vyzván ať se zatím svléknu. Než přišla šel jsem zatím do sprchy.

Jasmina přišla, svlékla se a přidala se ke mě. Má nádhernou postavu, je drobounká ale zároveň jde z ní cítit respekt, erotická energie a zkrátka mě ohromila. Je velmi mladá. Moc se mi líbil její přízvuk. Chvilku jsme si povídali jen tak, pak jsem ji prozradil, že mě láká, když je žena trochu dominantní. Myslím, že jsem to z ní i cítil, už ve sprše byla kontaktní a dala mi najevo jaká je to dračice.

Konec sprchy a jde se na matraci. Jasmina začíná lehce hladit, ale netrvá to moc dlouho a začíná opravdu erotika. Masírovala mě chvíli jakoby v poloze, že byla pipinou před mým obličejem což byl výhled k nezaplacení. Pak po mně různě jezdila, pipinu na krk, zkrátka to co jsem přesně chtěl. Věnovala se i penisu, chvilku jsem myslel, že se udělám bez dotyku tzv. HFO. Fakt jsem si to užíval.

Pak mě otočila a začala další jízda, furt jsem se díval do zrcadla, užíval jsme si výhled a dotyky jejího krásného zadečku. Nechápal jsem kde se v ní bere tolik erotické energie. Řekl jsem ji, ať na to jde se mnou hodně pomalu, co se týče osahávání penisu a opravdu jemně se mu věnovala a já tak mohl vydržet déle. Pak se mnou udělala spešl polohu, kterou jsem ještě nikdy nezažil, ale prozrazovat ji nebudu, ať máte překvápko. Prozradím jen že to není v leže.

Jasmina vystřídala spoustu poloh, je opravdu kreativní. Penis po celou dobu málem explodoval, ale chtěl jsem vydržet co nejdéle ať to stojí za to. Nakonec šla do 69 a seděla na mě. Penis lehce pohoňkávala a jelikož už byl i správný čas, tak jsem zažil opravdu luxusní orgasmus, vyždímala mě fakt do nuly.

Po utření si na chvilku lehla ke mě a povídali jsme si o všem možném od filmů až po hudbu. Pak jsem si dal sám sprchu, rozloučili jsme se a spokojen jsem vyrazil zpátky do reality. Byl to opravdu super zážitek, doporučuji.

Název masáže: Erotická masáž

Délka masáže: 60 min

Cena za masáž: 1 900 kč

https://tapky.info/?4226,jasmina-luxury-grand-605-958-304-605958304

Hodnocení recenze: Super

IMG_3701-0.jpeg IMG_3700-1.jpeg

4 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
21 července, 2024 15:18

Ty umíš, ale dělat chutě, skoro se tak bojím jít aby mě to nezabilo. Ten krk, to zní hustě…

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx