Erotické masáže Praha

Violette – Rabbit Hall

V mém oblíbeném salonu bohužel neměli volný termín a tak jsem po delší době napsal do Králičí nory a volno měla Violette. Za poslední dobu tu má několik neutrálních recenzí a tak jsem měl trochu obavy, ale musím říct, že jsem volby vůbec nelitovat. Byl to skvělý zážitek.

Po zazvonění mě přivítala Violet v tradičním firemním župánku značky RH a uvedla mě na pokoj, kde nabídla něco k pití a také společnou sprchu. Ve sprše mě pěkně namydlila a já jí to oplatil. Už sprcha byla hodně kontaktní. Violette je pěkně štíhlá a má krásná plná ňadra, takže bylo co mydlit. Pak se ke mě otočila zadečkem a pěkně s ním vrtěla. Já měl mezi tím hodně práce s roztíráním mýdla po její hrudi 🙂 Zkrátka úvodní sprcha jak má být.

Po přesunu na lůžku jsme začali klasicky na břiše a musím říct, že masáž byla hodně povedená. Violette ze začátku používala jen ruce a opravdu důkladně promasírovala každý sval. Jako by přesně věděla, kde jsou moje bolavá místa a tuto profi masáž jsem opravdu ocenil. Zároveň v tom byla i erotika, protože nezapomínala zapojovat i svoje bujné poprsí 🙂 Věděla kdy zvolnit a kdy přitlačit a to opravdu oceňuji. Na masáže chodím za kompletní relaxací a tahle masáž na břiše byla přesně posle mých představ.

Po otočce začala s jemnými doteky po celém těle a hned od začátku si všímala i kamaráda, který byl už delší době v pozoru. Postupně opět promasírovala celé tělo o pěkně se o mě třela. V RH mají zrcadlo i na stropě, kde jsem krásně pozoroval co dělá. Pak přiklouzala svými ňadry až k obličeji a půjčila mi je na pohrání. Polaskal jsem jí bradavky, které na to krásně reagovaly a Violette také dala najevo, že se jí to líbí. Pak se přetočila do polohy 69 a já měl její svatyni asi 2 cm od obličeje. Violet se zatím věnovala práci dole a obličej měla tak blízko, že jsem si chvíli myslel, že mi to dělá pusou. Její jemnou práci jsem pozoroval ve stropním zrcadle a občas jí jemně políbil na zadeček.

Nakonec se ještě přetočila do polohy obráceného koníčka a já opět krásně dosáhl na její ňadra. Violette dole pomalu stupňovala tempo. Pak vzala mojí ruku a nasměrovala ji přímo do klína a já ji začal jemně dráždil klitoris. To už se dlouho vydržet nedalo a za chvíli bylo hotovo. Společně jsme chvíli v objetí odpočívali a pak se přesunuli do sprchy.

Odcházel jsem velmi spokojen. Mělo to vše, co od masáže očekávám. Kontaktní úvodní sprchu, skvělou uvolňující masáž, krásná masérka a atmosféra plná erotiky.

Název (druh) masáže: erotický mix
Délka masáže: 60 min
Cena za masáž: 1800kc

hodnocení: (super)

https://tapky.info/?3288,violette-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

Violette10.webp

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx