Erotické masáže Praha

Sakura – Fantazie Massage

V rámci výletu na BTC Prague se mi zachtělo jít na masáž. Chtěl jsem vyzkoušet po dlouhé době zase asii a jedna taková je Sakura, která má neskutečně dobré recenze.

Objednání klasicky přes whatsapp bezproblémové, kdy je nejdříve potřeba se doptat na rozpis služeb.

Okolo salonu je dostatek fialových parkovacích míst, tak není problém s parkováním. Přijíždím na místo dění. Před salonem je zastávka, takže lidí, kteří by potenciálně mohli vědět kam jdete, tak budou. Zazvoním na zvonek a po chviličce už jsem spuštěn dovnitř a sestupuji do suterénu po točících schodech.

Otevřela mi přímo Sakura a rovnou jsme najeli na anglickou notu. Ani jsem nezkoušel jak moc umí česky, ale je tu na studiích, tak těžko říct

Na pokoji, který obsahuje 2 zrcadla před a podél, tak akorát světla a sprchu dostatečně velkou na společné kratochvíle se stal menší fuckup s domluveným časem masáže. Chtěl jsem původně 90 minut, ale od Sakury mi bylo oznámeno, že má na mě jen 60 minut, že bude končit směnu. Když už tu jsem, tak beru i těch 60 min. Chtěl jsem Pussycat, ale oznámila mi, že má periodu, tak to nepřipadá v úvahu a tak končíme u B2B + líbání. Ještě si objednám Colu.

Oznamuje mi, že za 2 minutky dojde. Mezitím ze sebe shazuji vše a mířím do sprchy. Ani nestačím nastavit teplotu vody a Sakury vchází dovnitř pokoje. Super žádný prodlužovačky jak to kolikrát bývá zvykem. Sakura ze sebe shazuje černou košilku a vidím před sebou přírodní asijskou krásu bez tetovaček a piercingu.

Asi mám preferenci v asiatky, protože přítomnost Sakury ze mě dělala celkem divy

Úvodní společná sprcha neskutečně kontaktní. Nejdříve mě omyje a pohoní. Užívám si doteky na její zadeček a prsíčka. Dam jí pár pusinek na krk. Přitiskne se na mě a jdeme se líbat. Libání super, ale zatím tolik nepoužívá jazýček. Sakura si kleká, penisem jsem se ji omylem otřel o tvář. Její pusa se pohybuje v bezprostřední blízkosti. Otáčí se zadečkem ke mě. Tře se mi zadečkem o penis. Jelikož jsme stejně vysoký, tak nebyl problém zajet mezi stehna, ale rychle uhne a jen mi přejíždí po něm zadečkem.  Pořádně nažhavující sprcha ala Candy, kde by plno z vás dokončilo 1. kolo, ale já si vše nechávám na masáž.

Lehám na futon. Sakura na mě vyleje teplý olejíček. Nejdříve se zaměřuje na masáž levé nohy od stehna až po konečky prstů, ale takovými pohyby, že by se to dalo splést s thajskou masáží. Masážní skill má teda slušný a dost mi to pomohlo od bolavých noh z ježdění na trailech. Poté se přesune na pravou nohu ve stejném stylu. Vyleje mi olejíček na zadek, který též hezky prohmatá. V zrcadle před sebou koukám jak se celá pomazává a následně na mě naskakuje a vrhá se na B2B. Občas se střetnou naše pohledy v zrcadle. Po projíždění prsíčky a bříškem přechází na masáž kolenem. Tlačí s ním velice příjemně po zadku a zádech. Pak se trošku sesune a kolenem mi masíruje lýtko a nohy. Opět jdeme na B2B, ,masíruje krk a ruce kde spojíme vzájemně prsty. Velice kontaktní, že ji omylem bouchnu do brady při otočení na podélní zrcadlo. Zašeptá mi at se otočím Pasáž na břiše ukončena přesně v 35. minutě od příchodu.

Po otočce Sakura na mě rozleje olej po celém těle. Při rozmazávání se několikrát dotkne na penisu včetně koulí. Lehne na mě a začíná kontaktní B2B prsíčky. Když se naše pohledy střetnou, tak se  situačně zlíbáme. V předešlé recenzi si tu stěžoval, že byla cítit kouřem, ale já jako nekuřák jsem nic nepoznal. Libá fakt hezky a vystrkuje jazýček. Trošku se pánví posune a nabízí mi k pocumlání kozičky. Ty si nechá zlíbat a vzdychne do toho. Prdelkou je hezky nastavěná, tak zajíždím prsty na její poklad. Hezky vlhká a určitě bude jedna z těch, která si to užívá. Následně se přibližuje s pussy k mě puse a zároven mi ho honí za zády. Navzájem si to děláme, ale prsty úplně dovnitř nezkouším a přišlo by mi to blbé a asi i stopka, když měla periodu. Poté se přetáčí na 69. Tady už neoddaluje a vrhá se na úspěšné dokončení. V 69 se hezky nastavuje a vybízí si s ní hrát. Párkrát ji přejedu prsty i po čokověnečku. Celkově to tam dole má hezký Při společným hraní to s ní několikrát cukne, ale Sakura nasadila výbornej honící grif a zanedlouho kapituluji jak fontána, jelikož to tam kapesníčky utírala všude možně.

Až se o mě postará velí ke sprše. Ptá se jestli chci sám nebo společnou. Jasný, že společnou

Závěrečná sprcha se nesla v omývacím stylu, kde několikrát ještě přihonila. Též je vedena v bezprostřední blízkosti. Když mi frontálně umývá záda a zadek, tak si ještě vyhraji se zadečkem, prsíčky. Nakonec ji dám ještě pár pusinek. Mít na to peníze, tak bych si nechal Sakuru jako doživotní Gejšu

 

Závěr:  (super) Moc jsme toho během masáže neprobrali, ale Sakura asi není povídací typ a mě to též vyhovovalo. Masážní a ruční práce naprosto suprová, kde si člověk připadá jak na thajské masáži. Jestli máte jako já slabost pro asiatky, tak Sakuru se nedá nedoporučit.

 

Door-door čas: 70 minut

Typ masáže: Nuru + líbání

Délka: 60 min

Cena :  2600,-

https://tapky.info/?5049,sakura-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

sakura_061-3.jpg sakura_041-0.jpg sakura_081-1.jpg sakura_013-2.jpg

5 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 června, 2024 18:52

Erotic massage was part of btc prague? You must be a bitcoin whale lol

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx