Erotické masáže Praha

Linda – Rabbit Hall

Podnik: Objednávka cez WA deň dopredu bez problémov. Taká Rabbitia klasika, pekné čiste s erotickým nábojom, sprcha na izbe, veľké bočné zrkadlo. Zaujímavá a pre mňa až trochu desivá bola stena s rôznymi hračkami a koženými maskami.

Vzhľad: Linda už nemá 18, za mňa je hlavne do tváre sexy MILFka. Je dosť nízka a telo má stále pekné, štíhle. Pevný zadok a prsia aj keď už trochu začínajú podliehať gravitácii, tak sú aspoň prírodné a príjemné na dotyk. Žiadne tetovania ani piersingy.

Osobnosť: Je milá a starostlivá. Silný východný prízvuk, ale s dorozumením nebol problém. Bolo cítiť, že je to už skúsená masérka.

Sprcha: Do sprchy som išiel sám, zato si ma poutierala, keď som z nej vyšiel.

Masáž na bruchu: Masáž začala eroticky, hneď sa nastavovala do zrkadla a tlačila sa na mňa prsiami. Potom prešla ku klasike, asi najbližšie k športovej masáži, čo som tu začil. Vymasírovala ma celého od prstov až pochodilá. Môže to znieť ako nuda, ale robila to v rôznych polohách, pri ktorých to bolo stále príjemné a dostatočne erotické. Potom prešla na dynamickú B2B, kĺzala sa po mne vo všetkým možných uhloch a nezabúdala ani na kamaráta. Bol tam aj pokus o GFE ale za mňa dosť umelý stýlom. 10min sa takto neprejavovala a potom zrazu začala na 100% vzdychať do ucha a toto sa pár krát zopakovalo. Na bruchu som si však poležal o dosť dlhšie ako na chrbáte.

Masáž na chrbte: Otočka až niekedy po polovici. Trochu B2B a príjemný titsjob. Keď som si už začínal myslieť, že to bude celé slabší priemer, ukázala sa Lindina najsilnejšia stránka a to je ručná práca. Rôzne úchopy, perfektný tlak, nestarala sa len o péro ale aj o guľky a celú oblasť slabín. Dlho ma držala tvrdého až do vyvrcholenia. Na záver to tiež nebolo štandardné utretie a pritúlenie, ale namiesto toho ma ešte pár minút jemne masírovala v celej oblasti slabín a až potom nás utrela.

Po masáži: Po masáži spoločná sprcha v čisto očistnom tóne. Zaplatiť, posledné objatie, pusa na líce a naspäť do mesta.

Záver: Linda je v porovnaní s priemerom masérok trochu starší ročník, za mňa už prekročila hranicu MILF. Masáž mala niekoľko mínusov ako chýbajúce uveriteľné GFE, solo sprcha a otočka až po polovici, ale na druhú stranu pohľad na sexy MILF a hlavne tá super ručná práca to celé prevážili. Linda nie je univerzál, ktorý môžem odporúčiť každému. Sami sa rozhodnite, či u vás prevážia popisované plusy alebo mínusy. Ja sa za ňou rozhodne vrátim, keď budem mať chuť na takýto druh masáže.

Masáž: 60min B2B za 1900Kč v zľave (normálne 2100Kč)

Hodnotenie: podnik: 8/10, vzhľad: 6/10, masáž: 9/10, GFE: 3/10, celkovo:  (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?5127,linda-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz

1000000901-2.jpg 1000000900-1.jpg 1000000899-0.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx