Priváty v Praze

Prsatá Tereza – Privat Praha 9

No, dostal jsem chuť vyšukat pořádný kozy. Ochomejtal jsem se na Čerňáku, tak jsem zkusil tam.

Oblíbený web již nefunguje, tak jsem zkusil Anonnoci a zastihl Terezu.

„Pracuje“ v bytě kousek od metra, klasický panelák, neurazí. Sprcha v panelákové koupelně OK.

Když jsem se očistil, šla se také umýt – to kvituji. A šup asi do její ložnice. Okno bylo potevřené, tak jsem si říkal, že pokud to bude hlučnější, tak se budou chodci bavit…

Kozy má tedy nádherné, baculaté. A prdelka nesnese zdrobnělinu. Ale proto jsem tam byl ! Začalo se pomalu, z její strany nebylo moc zájmu o akci. Hlazení pouze z mé strany. Tak jsem začal s požadavky. Oblíkni mi ho a pořádně vykuř. Lízej mě hlavně žaluda. Posuň se výš a pusť mě na kundičku. ONA ale neprstit jo. JÁ OK. Pořádně mě ho vyhul, ať to stříká – a už byla plná pláštěnka. Měla docela dobrý hmat jí sundat, aby se nepobryndala postel, HAHA.

Pak si nechala hladit klitoris, což u ní vzbudilo trochu reakce a zájem o víc, než pasivní přístup. Druhá pláštěnka a jde se na zásun. Nechtěl jsem z důvodu váhy být dole, tak jdem na klasiku. Klitorisem jsem ji zase asi nastartoval a už  má hohy do praku! WOWW, kundička nebyla třeba mazat! JÁ  – párkrát mě ho ještě pohoň a pak si ho tam vraž sama! Dělej už, už roztáhni si pysky, ukaž, polaskám ti je, no tak už si ho tam zaveď! Jó a už tam byl. Buď je dobrá herečka a nebo se jí to minimálně zamlouvalo. Chapadlama mě obejmula a vrtěla prdelkou! JÁ – no tak přirážej, kruť s ní, mrdejme se navzájeme. ONA bezeslova začíná cukat. ŽE BY ?

Druhá pláštěnka naplněna, i když během té mrdačky asi její starej dorazil domu, vychcal se na záchodě a kvapně utek…

Nejdříve jsem myslel, že to bude fiasko, ale pak se to docela podařilo. A ani jsem jí ty kozy nevymrdal.

Hodnocení ? Hela asi lepší trojka no. 1500/hoďku, účel to splnilo. Opáčko? No kdyby nebylo nic jiného tak jo…

 

524509805_524509807.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx