Erotické masáže Praha

Leila – LoveMe Massage

Zhruba po měsíci jsem se ocitl zpět na výherní masáži zdarma v LoveMe Massage. Tentokrát jsem si vybral Kim. Bohužel, den před masáží jsem na WhatsAppu obdržel zprávu, že Kim je nemocná, že má horečku. Tak jsem si jako náhradu vybral Leilu, i když už má na ťapkách jednu negativní recenzi s mračícím se smajlíkem. Ovšem mám rád velká prsa (což ona má, v profilu uváděných 4,5) a další nabízenou alternativou v tu dobu byla masérka s velikostí prsou 1 a taky mračícím se smajlíkem v recenzi. Tak jsem se rozhodl dát Leile další šanci.

Jako by si v LoveMe vzali k srdci moji předchozí recenzi a tentokrát napravili vše, co se mi minule nelíbilo. Domluva přes WhatsApp srozumitelná. Žádné zdržování po příchodu – Leila se jen ujistila, že mám masáž zdarma a zeptala se, jakou masáž chci. Společnou sprchu sama nabídla – před i po. Dobu masáže nejen dodržela, ale dokonce i přetáhla – respektive čas počítala až od doby, kdy jsme vlezli do sprchy. Nebo to bylo masérkou – Leila se od začátku do konce chovala správně, včetně milého přivítání, úsměvů, nabídky pití, žádné zbytečné odcházení a zdržování. Po příchodu do místnosti ze slunečného počasí venku tma, takže rozsvítila. Ale na sprchu pak už zase zhasla.

Leila je kus ženský, krásná bruneta plných tvarů. Podle uváděné výšky/váhy jsem měl trošku obavy, aby nebyla tlustá, ale zbytečně. Je prostě dobře rostlá a tělo nádherných ženských tvarů velice přitažlivé, podle mého gusta, a její velká těžká ňadra naprosto úžasná. Ve sprše mi dovolila, abych je namydlil a trochu si s nimi pohrál, ale jinak moc kontaktů tam nebylo. Pokud budeš Leilo tohle třeba číst – na téhle části bys mohla zapracovat, trochu toho objetí, přitisknutí svým mohutným poprsím k hrudi chlapa, víc práce s jeho kamarádem, případně někteří mají rádi „první kolo“ už ve sprše, přejíždění zadečkem, atd. Ale já byl i tak spokojený – Leila se mi líbila a když jsem se na ni usmál, milý úsměv mi oplácela a postupně se jakoby více a více uvolňovala.

A její masáž? Začala šimráním – jemným přejížděním od ramen až k patě, ale to naštěstí brzy přestalo. Zapojovala lokty, nohám se tolik nevěnovala, spíš zádům, ramenům a šíji – docela kvalitní masáž, občas přitlačila, jak to mám rád. A brzy přešla k „tělo na tělo“, což se mi moc líbilo. Ještě bych pochválil super polštář z paměťové pěny. Leilino B2B bylo vynikající – její plné poprsí, kterým po mně přejížděla, jsem opravdu cítil, její kypré, měkké tělo na mém – velice příjemné. Střídala rychlost, rytmus, úhly, pak po mně přejížděla i zadkem, trvalo to celkem dlouho, rukama občas zajela do oblasti kulek a mýho kamaráda, mírně vzdychala, zatím spokojenost.

Otočka. Nejdřív si vedle mě sedla, mimo dosah mých rukou, a věnovala se mýmu klackovi. Docela nuda, naštěstí jí to přestalo za chvíli bavit, „nasedla“ na mě a už to jelo… Asi poznala, že se mi to líbí, protože pak pokračovala tahle nádherná jízda až do konce. Sice chyběla moje oblíbená 69ka, ale jinak jsem si to skvěle užíval. Obzvlášť jejích plných ňader jsem si užil do sytosti. Ničemu se nebránila, přišla mi v pohodě, naše pohledy se s úsměvem občas potkaly, relax podle mého gusta.

Pak jsme ještě jen tak spolu leželi ve vzájemném objetí, hladili se, odpočívali, trvalo to nějak dlouho. Kolik máme ještě času? Koukne na mobil, prý asi ještě 5 minut. Tak jsem ji požádal ještě o nějaké to B2B na zádech, moc se mi líbilo, když se nade mnou tyčily ty její monumentální měchy, nádherné tvarově i na omak, trvalo to snad i dýl než 5 minut. A pak ještě společná sprcha, ještě uvolněnější než ta první. Nikam nespěchala. Takže tentokrát se mi masáž v LoveMe moc líbila a dávám zaslouženého smajlíka.

Hodnocení: (super)
Masáž Mix, 60 minut, já zadarmo (výhra), jinak 2500 Kč, https://tapky.info/?4984,leila-loveme-massage-727-855-109-727855109,4984

Leila-Love-Massage.jpg

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx