Erotické masáže Praha

Ariana – Rabitt hall

Ariana – Rabitt hall

Arianu jsem si vybral podle fotek/recenzí a vyrazil na Vinohradskou. Potkali jsme se u dveří, docela milé přivítání s fajn černovláskou a jdeme na pokoj. První dojmy jsou pozitivní a nadočekávání. Slečna odpovídá fotkám – pěkná v obličeji, super postava v župánka, usměvavá a docela veselá. Můj typ, takže ideál. Na pokoji domlouváme hodinovou masáž a nabízi mi společnou sprchu, kterou rád přijimám.

Ve sprše zkoumám Arianu podrobněji a samozřejmě i prsa. Nejsou přírodní, což nemusím, ale k její postavě jsou celkem pěkná. Společná spcha je nejdříve seznamovací a postupně tulící i s kámošem dole.

Jdu na matraci na břicho, kde je to nejdříve o hlazení, trochu péče o nohy a pak nějaké skoulznutí s prvky B2B. Žádná divočina, ale bylo to příjemné.

Po otočce se to rozjelo lépe, užívám si její prsa, vzájemné hlazení, pěkně se vystavuje a občas úsměvy a oční kontakt. Střídáme pár poloh, pak si hraju s prsama a při jemném honění máme první kolo za sebou. Chvíli mě nechá vydechnout a pokračuje v masáži a hlazení, pokecáme a postupně rozjede druhé kolo. Při 69 mi chvíli ukáže i spodek a nechá se lehce pohladit. V podobné sestavě jako při prvním dokončujeme i druhé kolo mezi její prsa. Blíží se závěr, takže jdeme ještě společně do sprchy kde se umejeme a pokecáme. Celkově je celkem příjemně komunikativní, ale nepřehání to. Odcházím spokojen.

Shrnutí – je to milá a za mě dost pěkná slečna. Masáž není žádná divočina, ale spíše citlivá erotická. GFE tak napůl, ale celkově masáž určitě lepší průměr.

Hodnotím 8/10. (super,dobrá)

Eroticky mix – 60min – 1800 Kč

https://www.tapky.info/?4635,ariana-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

ariana.jpg

2.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx