Priváty v Praze

Lovely Girls – Amélie

Rezervace proběhla hladce přes Whatsapp jako vždy v Lovely Girls. Je to pro me jejich obří přednost – super web s aktuálním rozvrhem a příjemní operátoři na WA.

Platil jsem 2200 1h + 500 za OB.

Přišel jsem na čas, přichází Amélie – fotky ji ubírají, je fakt moc hezká i v obličeji. Žádná plastika, hodně cvičí a je to znát, zřejmě i pravidelné solárko. Prsa, zadek i dole je perfektní. Tipnul bych ji tak 25.

Sama se svlékla a leha si naha na postel. Začíná pokecem o práci, sportu atd. na posteli. Neprojevuje moc reakce na hlazeni a později to vypadá, ze by se rada jen tu hodinu bavila.

Po 10 min jde na OB, asi takový průměr – žádná práce s koulema, ani moc sání, znovu bych OB nezvolil. Pak si řeknu o 69, to je celkem fajn, i když to k ni mám daleko, ale u me dole se da do pozoru a sama pak ukončí, ze jdeme na sex.

Tam už je potřeba dost gelu, ale je na ni krásný pohled. Vzdycha celkem uvěřitelně, ale jiná aktivita od ni není vůbec – žádné GFE, hlazeni nebo cokoli. Moc mě to nebaví.

Vystřídáme pár poloh – misio, zezadu, zboku. Občas vypadá, ze ji to bolí (uskoci), tak se radši ptám a prý ne. Akorát, ze v polohách je pak často odtazena a jdu dovnitř tak na 60% (a to jsem dole celkem průměr).

Nakonec sypu asi po 30. min návštěvy, 10 min si chce povídat a pak, ze prý se muzu jít omyt. Nejdřív jsem myslel, ze jako před 2. rychlým kolem, ale ne. Když jsem se vrátil, tak už byla v županu připravena na můj odchod a ptala se kam teď jdu – moje chyba, ze jsem se nezeptal jasně no.

Ještě malá poznámka na závěr – vznikla mi taky zvláštní situace s platbou – platil jsem 3000 a slečna mi nevrátila. Tak se na konci ptám, jestli by mohla vrátit tech 300. A ona, ze myslela, ze to je pro ni a pak teda našla 200 na zpatek. Snad to bylo jen nevinné nedorozumění.

Návštěva jine slečny v privatu byla skvělá, takže proti přiváží žádný problém. Psal jsem jim feedback i napřímo, mozna jsme si s Amelii jen nesedli.

Akce: 4/10

Vzhled: 9/10

OB: 4/10

Opacko: ne

admin edit: https://www.tapky.info/?4723,amelie-lovely-girls-privat-734-332-131-734332131

IMG_3076.jpeg

3 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Tomi258
14 června, 2024 14:41

Jj asi měsíc stará zkušenost s Amélií. Tom samé až na to placení. U mě v cajku. Holka hezká ale bez zájmu.🤷🏻‍♂️
Nebudu opakovat.

21 června, 2024 22:56

Není to holka co makala jěště v Přetlučáku asi před dvěma lety pod jménem Laura? Protože vzhled by tak nějak odpovídal a přístup taky.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx