Erotické masáže Praha

Liliana – Masáže Princess

Tak zas byl víkend a já si říkal, že je na čase si vyzkoušet nějakou pěknou prsatici od Princezen. Zvolil jsem Lilianu na adrese Mezibranská. Po pár minutách mi otevřela velmi pěkná, drobná a od pohledu jasná domina, hihi.
Představila se mi jako Liliana. Já jsem též představil a šlo se do pokoje.
Předem tady děkuju operátorkám z Masáže Princess za domluveni extra tichého a útulného pokoje do dvora. Masérka tam musela teprve rozsvítit, neboť tam asi nikdo v ten den nebyl.
Židle která bejvá vždy napravo najednou byla vlevo a to mě trochu nemile zaskočilo. Chtěl jsem to slečně začít vysvětlovat ale nakonec jsem usoudil, že by to bylo na dlouho a šel jsem si dát sprchu. Dopředu tady chci říct, že sprcha na Mezibranský je pro mě osobně taková zvláštní. Né příliš hezká a útulná…ale co. Je to jenom sprcha. Jasně, jsem víc zvyklej na sprchy v Mánesovce, kde jsou sprchy přímo na pokoji a tím pádem je to takový pro mě malinko víc vyhovující. Na druhou stranu, Mezibranská se hodí když chci do města ale někam né moc daleko. Takže bych tuhle jejich pobočku nikterak nezatracoval. Jen prostě radši chodim do Mánesovky. 🙂

Po sprše, jsem si lehl a čekal jsem, co a jak bude vypadat. Bohužel co se nestalo, Liliana na mě použila až pro mě víc olejíčku, než bylo potřeba a než jsem zvyklej. Už jsem to slyšel, jak i na sebe používá víc oleje a nějakou dobu to trvá. Přijde mi, že zatím asi nemá tolik zkušeností nebo možná je jí to příjemnější? Těžko říct, těžko soudit. Jen to tu ale zmiňuju jako drobný detail, na kterém by bylo dobré trochu zapracovat. Masáž byla taková so so…jakože fajn, ale ne příliš nápaditá. Celkově mi přišlo, že z ní necejtim takovou show, za kterou bych se chtěl a rád vracel. Jasně. Je fakt, že každýmu je příjemný něco jinýho, ale tady jsem malinko přestřelil. Nicméně i tak jsem rád, že jsem to zkusil. První výstřel nebo chcete-li zakončení, bylo kupodivu mezi prsa. Což bylo pro mě fakt netypický. Zároveň zajímavý.

Už při masáži jsem Lilianu poprosil, že může masáž nohou přeskočit, překvapilo jí to. A tak i tohle mohlo bejt pro mě znamení, že tady je něco špatně. Popravdě, masérka se divila, že to chci už po pár minutách přeskočit. Pak teda byla nějaká ta pasáž na mým břiše, což mě nikterak neoslovilo.
Po otočce už trochu lepší a čekal jsem, že to začne bejt zajímavý, ale ono bohužel. Bylo to takové stále stejné. Vyvrcholení mezi prsa zajímavé, ale nějaká ta přidaná hodnota. Něco originálního, něco výjimečnýho a netradičního. Holt malinko se Fíla trefil vedle. Ale tak byl to můj milovaný podnik. Takže jsem ani nezmatkoval a nikterak se zas psychicky nehroutil. Po pár minutách jsme zkusili druhé kolo a slečna vzala to tenga vajíčko. A nevim jestli je to běžný, ale i v tom byl můj kámoš jaksi utopenej. Četl jsem nějaký nabídky samotných tenga egg a prý je to součástí balení, ale faktem ale zůstává, že jsem kámoše musel trochu usušit a zkusit se udělat podruhé sám, jen za dopomoci masérky. Nakonec jakýs takýs happy end byl, ale že by to byla nějaká převratná extáze a show, se bohužel říci nedá.

Po akci proběhla už jenom společná sprcha, která byla fakt jen očistná. A trochu pokecu k tomu.

Druh masáže: klasická erotická masáž
Délka masáže: 90 minut
Cena masáže: 2400,-

https://www.tapky.info/?5024,liliana-masaze-wellness-774-634-500-774634500

Hodnocení celé masáže: 😳 (nic moc, průměr)

IMG_9012web-1.jpg IMG_9173web-0.jpg

2.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx