Erotické masáže Praha

Jasmina – Rabbit Hall

V poslední době jsem hodně opakoval a taky častěji navštěvoval konkurenční podnik, kde masérky nemají o recenze nouzi. Tím jsem trochu zpohodlněl a přestal psát. Jenže hodně opakování se časem stane rutinou a proto u mne nastal čas na změnu a začít zkoušet dovednosti dalších slečen. A taky kdo by si chtěl vyrobit ponorkovou nemoc i na masážích, když to občas stačí doma.

Vybaven seznamem s doporučením, s jakými dalšími slečnami v podniku by se mi to také mohlo líbit, jsem se snažil objednat masérku ze seznamu, která měla ten den směnu. Bohužel v daný čas neměla volno a já dostal od operátora na výběr tři jiná jména, která mi ale nic moc neříkala. První týden jsem to tedy vzdal a raději zašel na jistotu do osvědčeného Candyshopu. Další týden se to opět opakovalo. Opět jsem dostal neznámá jména s neurčitými recenzemi, z nichž jsem těžko vybíral. Jenže datum cesty do Prahy byl daný, já měl na masáž chuť a tak jsem si řekl že to tentokrát risknu. Z nabídky mne zaujala Jasmína. Jednak kvůli své legendární jmenovkyni v jiném salonu, na kterou mám jenom ty nejhezčí vzpomínky, ale taky kvůli inzerovaným prsům vel. 3. Já jsem dolňák, prsa pro mne nejsou úplně rozhodující, ale takovou velikost jsem v ruce ještě neměl, tak proč to nezkusit. Recenze na Jasmínu v RH tady je pouze jedna a ne úplně lichotivá, tak to byl další argument abych se přesvědčil jak to tedy je. Takže potvrzuji operátorovi a pro jistotu se ho ptám jestli to bude dobrý. Prý ano a že se mi to bude líbit. No, co jiného by mi asi tak měl odepsat, že?

První erotično se u mne dostavilo hned ráno. Můj důvod pro cestu do Prahy byla návštěva dermatologie na preventivní kontrolu znamének. Doktorka mne svlékla do slipů a zavelela se položit na lékařský stůl na břicho. Protože jsem měl v minulosti už vícero masáží, tak tento postup svléknutí a uložení na břicho se u mne stal tak nějak podmíněným reflexem, a podvědomě jsem čekal, co bude dál. Doktorka po mne začala jezdit docela kontaktně tou její vyšetřovací lupou. Já pořád na břichu jsem na ni neviděl a říkal si v duchu, to je jako fakt všechno? No prostě dokonalý podmíněný reflex. Naštěstí jsem si to včas uvědomil a o žádné extras jsem nepožádal. Otočka na záda už byla v realitě. HE se dostavil v pro mne pozitivně laděné lékařské zprávě a já se mohl nerušeně těšit na odpolední skutečnou masáž.

Na masáž jsem dorazil do Vinohradské, všichni už ví, jak to tam probíhá. Zvoním na zvonek před domem, ale tentokrát se dveře neotevírají a musím před nimi chvíli čekat. V tu chvíli se za mne přihrne skupina tří udělaných Arabů a jeden se mne anglicky ptá jestli je tam massage. Představa že půjdeme dolů ve čtyřech a v této společnosti se mi moc nezamlouvá a tak využiju jejich neznalosti domu a zrychlím, abych byl dole první. Vklouznu do otevřených dveří salonu, zabouchnu je a tam nastává další chaos. Pan uvaděč je jaksi mimo a ptá se mne na masérku. Říkám mu jméno, ale asi je tam nový a nic mu to neříká. Tak se chvíli dohadujeme, až mu to nakonec sepne a dojde pro Jasmínu.

Jasmína mne na první pohled zaujala svým exotickým vzhledem. Je to menší holka, není úplně štíhlé, atletické postavy, ale ani není tlustá. Prostě takový přirozený, podsaditější typ, který přesně pasuje k velikosti jejích prsou a výšce. Odvádí mne na pokoj, ptá se co si dám k pití a velí abych se svlékl. Také se ptá jestli chci společnou sprchu a jakou masáž. Objednávám B2B, které je momentálně v akci a o které mne informuje. Jasmína odchází pro nápoj a pro olej. Já se mezitím svlékám, nečekám a ni a jdu sám do sprchy, abych se předmyl. Po chvíli přichází Jasmína, svléká se a přidává se do sprchy ke mně. Tak to mám rád, protože tím se nejlépe odbourá stres a zároveň si člověk může všude prozkoumat  masérku, aby ji samozřejmě mohl pomoci se umýt. Jasmína myje starostlivě a pečlivě celé tělo a při tom nezapomíná občas ani na kámoše. Ale nejsou to jenom takové ty lehké dotyky, hraje si s předkožkou, koulema a podezírám ji, jestli mi ho opravdu nechce pořádně umýt J

Zde si všímám dalších detailů Jasmíny. V obličeji je opravdu exotická. Je trochu snědá a má takový zvláštní přízvuk, který odnikud neznám. Ptám se jí odkud je, protože to opravdu není žádný východ. Jasmína prý pochází z Albánie a její maminka je Egypťanka. Pánové, kdo z vás kdy viděl v životě tvář Egypťanky jinde než na papyrosech? A tady to bylo opravdu podobné. Opravdu krásná směs exotiky. Češtinu má perfektní, žije tu už přes 10 let.

Mluví opravdu velmi, velmi pomalu, se zajímavou dikcí, což je zajímavý efekt, který pocitově prodlužuje čas masáže. Obličej má trochu podobný Jasmíně v LG. Oči hnědozelené. Na obou předloktích má tetování, ale to mi nijak moc nevadí. Bohužel má čerstvě napíchané rty až k prasknutí, což mi hodně kazilo dojem. Prsa jsou poctivé trojky. Pevné, tuhé, mnohem větší než moje dlaně, krásně u sebe, se světlými dvorci a s nepříliš výraznými růžovými bradavkami. Boky v normě, ani velké, ani malé, prostě arabský typ. Zadek střední, pevný, krásný na omak, bříško nijak výrazně vystouplé. Není to vychrtlina, ani není tlustá, ale je to poctivě stavěná normální holka s normálními proporcemi, kterou jde všude za co chytit a nic neproteče mezi prsty. Ptám se na zákazy, žádné nejsou, kromě líbání a prstů dovnitř. Nic z toho jsem neplánoval, ani jsem neměl chuť na pussycat, a možnost dotyků dole mi vyloženě spravila náladu.

Přesouváme se na pelech a rovnou Jasmíně říkám, že ani tak od ní nepotřebuji pořádnou masáž nebo gymnastickou sestavu, ale že jsem hodně mazlivý, tak ať se zaměří hlavně na to. Proto bude můj další popis chudší o řadu jinde běžných tělocvičných kreací, ale já je nechtěl, i když by asi nebyl problém je v rámci vybrané masáže mít. Prostě jsem si chtěl dneska vyhrát dosytosti s těma jejíma kozama a užít si tělesna s pěknou holkou. Jasmíně tento plán vyhovoval také a pokud jsou spokojeni oba, tak to má být.

Takže začátek jako vždy na břiše. Jasmína začíná s ruční masáží. Spíš než masáž to bylo hlazení a jemné promasírování. Klekne si kontaktně vedle mne. Nejprve se věnuje lýtkům a docela si dává záležet na achilovkách. Pak postupně pokračuje systematicky nahoru. Věnuje se zadku a poměrně rychle se zanoří pod břicho a hraje si několik vteřin s koulema. Nejsou to jenom rychlé, jakoby náhodné dotyky ale fakt hlazení a hraní si s místy, kde to má chlap rád. Pak se přesouvá na záda a pokračuje v jemném masírování a hlazení. Následně si naolejuje prsa a začne celkem jednoduché B2B kreace. Odspodu dolů, pak se přetočí o 90° a masíruje mne prsama v poloze napříč. Porůznu ji hladím kam dosáhnu na nohou, tu a tam se propletou naše prsty. Občas zabrousí ke kámošovi dole. Celé je to takové zpomalené, pohyby jsou vláčné, smyslné, Jasmína mluví velmi pomalu, konverzujeme o všem možném. Mě se ta atmosféra opravdu líbila a i když už mám časomíru tak nějak v hlavě, tady jsem nevěděl jak jsme na tom. Ve skutečnosti reálný čas běžel pomaleji, než jsem si myslel. Super!

Hlavní bod mého zájmu je pořád přede mnou, a tak abych neztrácel čas, sám velím na otočku na záda. Tady jsem si to B2B už zrežíroval úplně po svém. Jasmína si sedá na moji nohu, vezme mi obě ruce a položí si je na prsa, a já si hraju a hraju. Bohužel je hodně naolejovaná, takže to trochu bere cit v ruce a cit v jejích bradavkách. Na svá prsa je hrdá a prý je má hodně citlivé. Já bych to raději testoval v její poloze v leže a hlavně bez oleje, ale na to není při 60 minutách čas, tak třeba někdy příště. Dále se přesouvá ke mně a namáčkne mi do těch prsou obličej, abych si dosytosti vyhrál jazykem, tvářema a vším co mám na hlavě. V této fázi si už porůznu začíná intenzivněji hrát i s kámošem za zády. Byla to hra s jemným šimráním nehty na žaludu a na uzdičce a pro mě velmi intenzivní pocit, až ji musím brzdit, že teď ještě ne. Přesouvá se tedy níže a dává mi prsama B2B masáž břicha, a pak titfuck. Poté se přitulí z boku, přehodí přeze mne nohu do pravého úhle, abych dosáhl jak na prsa, tak i na zadek. Opravdu má ráda dotyky.

Takto se chvíli mazlíme, já ji masíruji opět prsa, zadek, pak i šíji a krk a vidím, že se jí to líbí. Při tom konverzujeme o všem možném. Říká, že dělá i pussycat a jestli to mám rád, ale na to jsem dnes neměl náladu. Protože jsem tušil že se bude chýlit čas, tak Jasmíně navrhuji, ať se přesune do 69, protože jsem dolňák a její číču jsem ještě neměl možnost prozkoumat. Ochotně se přemisťuje, abych ji měl v dosahu a začíná mi pomalu honit kámoše. Já začínám potmě prozkoumávat její poklad. Tady mám ale velkou výtku, protože osvětlení pokoje bylo opravdu na hovno, nic jsem neviděl a řídil se jenom hmatem. Nicméně v tomto případě byla její anatomie tam dole nějaká komplikovanější a zauzlovanější, takže bylo těžké identifikovat záchytné body. Ale to není chyba Jasmíny, protože opravdu zákazy nebyly, Jasmína mi dovolila v rámci pravidel prakticky vše a zdá se že se jí to opravdu líbilo. V této poloze, kdy já ji stimuluji vzadu a Jasmína svým pomalým tempem vpředu, mne dovedla k vyvrcholení. Tady mám ale opět moji klasickou výtku k moha masérkám, že neumí pořádně vyhonit chlapa. Nejenom pasivně nechat pinďoura samotného dostříkat a koukat se na to co se to děje, ale mají pokračovat v honění až do poslední kapky a pak včas přestat. Tady má ten nedávný Filipův dotaz o cvičení masérek určitě smysl.

Čas se s Jasmínou opravdu táhl a ještě jsme měli asi 10 minut. To jsem opravdu nechápal, protože jsme se rozhodně nijak neflákali a času bývá naopak vždy málo, zvlášť při 60 minutách. Ve zbývajícím čase se tedy opět na mne přitiskla z boku a vzájemně jsme se hladili a kecali o všem možném. Také jsme se shodli, že olej nemáme rádi ani jeden z nás a pokud bude nějaké příště, tak to bude nasucho. Pak následoval odchod do sprchy, kde mne velmi pečlivě a starostlivě umyla a jí ji. Zaplacení, oblečení a žádost abych zase přišel.

Na tuto masáž jsem šel do neznáma a bez větších očekávání, ale bylo to fajn. Jasmína nedělá klasické GFE, funění do ucha, nos na nos, olizování ucha, líbání na krku a tak. Pokud to někdo očekává asi bude zklamaný. Možná z toho pramení ten uváděný odstup a chlad. Ano, Jasmína nemá ráda doteky na obličeji, má make up, líbání je za příplatek a má nového kačera a to je asi ten důvod. Ale není neosobní a je citlivá. Pokud si chce chlap osahat krásnou, zajímavě exotickou a vybavenou holku a pomazlit se, myslím že nebude zklamaný.

Opakování neslíbím, ale proč ne?

 

Druh masáže: Masáž tělo na tělo
Délka masáže: 60 minut
Cena masáže: 1900 cena v nové akci

https://www.tapky.info/?5059,jasmina-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz

Hodnocení masáže: (příjemně relaxační)

jasmina_036-1.jpg jasmina_044-0.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx