Masážní salóny

Do kopru to jde …..

Po nějaké úvaze jsem si řekl  ,že bych neměl být jen násoska,stranit se kolektívu a přidat pár slov by mělo být fér

Nevim jakým stylem posuzovat masáže,salony a vše co k tomu patří… když kolikrát vidíme jak kolegové posuzují a tohle bylo super ,ale slečna má jehlu v nose,tady škytla ,uprdla …  tak je najednou špatně všechno….pokus o celkový dojem z mé stránky snad bude objektívní k salonům ,tedy 3  :

Passion , Jindřišská :  washap domluva hodina vše ok  , řeknu co a jak , chci B2B, pussy ,autoerotika,líbání  … přislíbeno , že si slečnu vyberu sám ,slečna dělá vše co si přeju , po chvili změna ,slečny nejsou ,no vůbec asi nejsou ,milá magerka:) poslano foto,vybírám si slečnu,na mistě zděleno ,že slečna nemuže , no tak se zvedám ,že jdu jinam a tak vola s někým ,nabízí se na masáž magerka…no neni můj typ ,slečna  mi říká ,že tedy jo  mužeme , chaos  skončil .. pokoj krásný , slečna milá ,hezká mladá,..ceny 2000,extra libání,extra doteky v rozkroku,pussy neděla autoerotiku neděla,co na to říct tak jo co už ,  masaž podle mého gusta ale,když chci líbat prsa  slečna zastaví  a za to se připlácí extra polibky na tělo 🙂 no mě malem jeblo už …. no dorazili jsme to krásná hoňka  sprcha sám před i po ..sleva?ne byla jen slíbena nic z toho a tohle mají na stránkách  :           Ceník masáží je vždy aktuální a není za něj účtován žádný příplatek.
V ceně je již zahrnuto: společná sprcha před a po, doteky, nekonečné vyvrcholení atd.
Při příchodu nečekejte žádné další skryté příplatky.

Redbed , Mánesová:

Washap domluva ,vyběr ze slečen poslano foto 9 snad, vybírám , domluva , za chvilku zpráva , že slečna muže až o hodinu později , ok no problemo … na mistě spousty schodů,magerka nádherná (neděla masáže),objednání  B2B,autoerotika,pussy …slibeno ,i sleva ,že bude :)… sedím chvilku ,slečna přijela ( maji to tak ,že holky nejsou tam,objednáte si předem na čas a slečna dorazí ) hezká milá krásná … no ne 23let jak píšou někde,kulatá prdelka,hubená,hezký   .. jdeme na pokoj , hezký , sprcha půl metru vysoko umyj se sám …tak ja pussy nedělám … nelíbám se  ,no co už ,masaž super ,slečna uměle funí ,snaží se, super autoerotika do konce :), super hoňka … za masáž spojenost , sprcha sám a sám ,slibená sleva nikde nic .. salon nabízí druhy masáží ,libilo se mi sweetcat…zapomeňte a cenik : za extra   ,    2000B2B , extra AUTOEROTIKA ,extra doteky v rozkroku ..ne prsty dovnitř

French kissing – 1000 Kč
Pussy Kiss – 1000 Kč  obrázek si sami udělejte
Tantra ,Lužická :
… washap, slečny na mistě ,domluva …..  salon kde je vše tak jak si řekneme ., 2300 VIP servis akce od do platí + extra pussy ,extra libaní ,sprcha společna … fajn masáž ,hoňka  GFE  taky bylo .kdysi tam to bylo trochu jiny ,ale fajn ,masáž podle mých představ ,cena jak řeknem plati , holky na netu maji svoje fotky ,(autoerotika …to tam chybí u některých, kdysi jsem si tam domluvil i slečnu z hračkou (tu si pak sebou nosila,lidem se to líbí),ale chápu když má holka 4cm nechty ,že se ji do toho nechce:) žádny ojeb ….
A co tím jsem chtěl říci : pořád to ojebáváte ,proč slibujete ,fotky fake , holky co neexistují , co skončili , stejně tam sedíte na prdelích máte mobily v ruce tak se mužete pověnovat těm stránkám(píšu o MANAGERECH jak si teď říkají ) aby bylo tak jak to má být ,reklama prodává ,schrnuto ,i když holky udělaji svojí práci jak mají klien je spokojen .. kurví to to ostaní  .. mužete mít zlaté postele  bavlněné prostěradla , ale je vám to k ….. když  člověk je sklamám a klamán sotva co příjde so salonů… to se týká i ostatních .. tohle je ode mne za poslední 4 dny co jsem zašel na hoňku….
1.9 7 votes
Hodnocení recenze
17 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
7 června, 2024 08:46

No, ne asi. Raději zajdu na privát, kde mi ta holka udělá také masáž, ještě si mohu zaprcat a je to levnější. Ty salony/masérky zkoušejí, co vydržíme.

7 června, 2024 13:27
Reply to  Kalwanow

Salony a priváty jsou dva jiné světy v mnoha ohledech, nepřijde mi šťastný to srovnávat.

astral
8 června, 2024 01:00
Reply to  Kalwanow

Ale no tak… buď jsi demagog, anebo jedeš nějaký bonusový program na privátech…
Ojeby že ti dají jinou holku anebo že neplatí domluvené služby a ceny – to umí priváty taky…
A když nebude holka na privátu chtít, tak si ani neškrtneš. Nepostaví ti ho, bude dělat nešikovnou s nandáním gumičky, pětkrát ti odejde, zkontroluje mobil atd.. Při sexu se nastaví tak že se do ní nedostaneš.. fakt jsi tohle nikdy nezažil?

Last edited 23 dní před by astral
8 června, 2024 15:37
Reply to  Kalwanow

Mas nejaky tip na takovou dobrou kurvomaserku? 😀 Ja kdyz takhle parkrat byl s tim, ze jsem se dopredu domluvil na b2b zakoncenou mrdem, tak to bylo tragicky nebo jsem to radsi vzdal, kdyz mi na miste objasnila prubeh te jeji „masaze“. Je jasny, ze pro kvalitnejsi b2b masaz musi vynalozit vic usili, nez jen nastavit diru. Casto te nalakaj na masaz, ale na miste se z toho vykecavaj a tlaci te do mrdu, pac je to pohodlnejsi vydelek..

7 června, 2024 10:51

Ježišmaria, čtěte si to prosím po sobě, to je text jak od páťáka za pět…

7 června, 2024 10:57

Kartáč miluje čárky a tečka sólistka mu nic neříká.

7 června, 2024 18:51
Reply to  Sktr

A taky mi není jasný, jak přišel na slovo “magerka”

9 června, 2024 08:38
Reply to  kefa

 🙈 

obrázok_2024-06-09_083727977.png
7 června, 2024 13:26

Kefo, jednak to nejde moc číst a oči fakt bolej moc a za další mi trochu uniká hodnota příspěvku, když tam nepadlo ani jedno jméno. Abych byl zcela konkrétní, tak i v salonech, kde je low standard a je to tak nějak známo (myšleno v obecné rovině, neadresně), tak se dá objevit v pohodě holka. Prostě neuvážený výběr salonu v počátku kariéry, většinou se pak rychle přesunou dál, když za něco stojí….

7 června, 2024 13:57
Reply to  long.tongue

Passion already had a bad review except couple of reviews by marketing agents. Redbed, I went once even shower wasn’t working. Newbie should stick to reputed Candy, Rabbit etc

9 června, 2024 08:20
Reply to  kefa

Dobre, pis tak dal, vsem se to moc libi a hodne jim to dava. Aneb komu neni rady, v apatyce nekoupis.

7 června, 2024 18:50

To máš z toho, že chodíš do pochybnejch podniků  😅 

17
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx