Erotické masáže Praha

Šarlota – Candy Shop

Po dlouhé době zase přistpívám a s radostí. Radostí z toho, že Šarlota je zpět 🙂 Před jejím koncem počátkem roku jsem ji ne a ne stihnout, míjely se nám časovém možnosti, takže jsem se opravdu tešil. Už v jedném z mých dřívějších recenzí jsem zmiňoval její sexy look a úmysl ji vyzkoušet, takže konečně na to mohlo dojít.

Jen informační vsuvka: pokud by někdo chtěl předejímat, že je to takový ten návrat stylu „už mě to nebavilo, ale dochází prachy, tak se ještě zakousnu a půjdu narejžovat“, z čehož pak většinou vyplývají nekvalitní, odfláknuté masáže, tak vězte, že v jejím případě tomu tak není. K tomu ukončení svého času měla zcela relevantní, nezaviněné a nezáviděníhodné důvody, je ráda, že je zpět a není to tedy ten případ, kdy by se člověk měl obávat, zda to bude po návratu za něco stát.

Stojí to za to a určitě budu opakovat. Už na první pohled takhle Češka s italskými kořeny zaujme tím zmíněným sexy vzhledem, rozkošně rajcovní tvářičkou, živým, nehraným usměvem a krásnou postavou (lepší, než na fotce). A spolu s energií, která z ní čiší, to je skvostná kombinace. Aktualně je jí 21, ale vypadá spíš tak na 18-19 :-). takže taky super (za mě).

Zastavím se ještě u té postavy, konkrétně u zadku. Pánové, na fotkách to nevynikne, ale její prdelka, to je něco tak úžasnéhé, že nemám slov (a že jsem jich v ruce už měl, bez nadsázky). Perfektně kulatý tvar, ideálně pevný, skvěle pasující ke zbyktu postavy … a nechá si líbít hodně kontaktu, abych tak řekl 🙂 Fakt jeden z nejlepších, co jsem kdy viděl, už jen kvůli tomu stojí za to.

Šarlota je skoro až dojatá z toho, jak jsem se na ni tešil, že konečně doženeme ten víc než rok starý „rest“ – příslib, který jsme si dali svého času v Candy (ten, stejně jako mě, si pamatuje, ale detaily už nikoliv :-), takže jí je připomenu a úvod je až romanticky sladký, ale oboustranně milý a upřímný a patrně v důsledku toho se mi dostává výsady políbení na pusu, což jen dokreslí neopakovatelnou atmosféru. Tohle prostě na privátu nezažiješ, troufnu si říct.

Úvodní sprcha je hodně kontaktní, sexuální a rovnou přichází dotaz, zda 1x nebo 2x. Volím radějí 1x, protože a) dvakrát dávám málokdy, b) jsem těžce nevyspalý, c) a ve stresu z rychlé cesty práce kvůli stihnutí domluveného času, v důsledku čehož jsem se ani nemohl vysprchovat a řádně upravit. Ale Šarlota mě opakovaně uklidňuje, že je vše v pohodě, a i když by do sprchy chtěla hned se mnou, vyhoví mému přání prvních pár minut jen já a pak ať se přidá. Hodná holka 🙂 Společná sprcha je asi jediné, kde bych nedal 10/10, protože i když byla naproto výborná, tak přece jen sprchy s Mary z téhož podniku anebo se slovutnou Barbarou mají ještě o kousek víc náboje, sexuality a jsou nejlepší, co jsem kdy zažil. Šarlota by ale byla v těsném závěsu, takže velmi vysoký nadstandard a super zážitek. Je to její nejoblíbenější část masáže, prý, a je to v dobrém znát.

Masáž začíná klasicky na briše, Šarlota nepředstírá žádný pseudokurz normálního masérství a od začátku to pojíma ryze eroticky, používá celé tělo, zajíždí do všech partií a užívá si to. Je ale patrné, že se těší(me) na část zádech, kde na sebe uvidíme a je víc možností, takže to netrvá zbytečne dlouho a jdeme na to 🙂

Čelem k sobě si to užíváme mnohem víc, včetně občasného polibku a velkorysé dostupnosti všech partií. Nechybí ani „imitace sexu“ na koníčka zepředu i zezadu, kde si to ale hodně hlídá – iluze o tom, že jsi „in“, jako u některých jiných top masérek, zde není na pořadu dne. Zato se ale projevuje Šarlotina přirozená dominance, což je v kombinací s jejím nevysokým vzrůstem obzvlášt vzrušující, ale s tím jejím pohledem to funguje … má to v něm 🙂 Takže jí nechávám volnou ruku a probíhají i unikátní věci typu prsty v puse a nějaké to kousnutí. Zmíní také, že by možná mohly proběhnout některé věci, které nebudu znát a nemusely by se mi líbít, ale tady jí zbytečně (sic) vezmu vítr z platchet odpovědí, že nic takového v mém případě neexistuje, i s pár příklady, takže je asi trochu zklamaná, ale … moje škoda. Šarlotko, pokud to náhodou čteš, tak věz, že jsem Tě nechtěl nijak odradit, tuším, k čemu jsi mířila, takže ano, můžeš, mám to rád a příště neváhej a udělej to, až budeš poblíž těch míst ;-), rozhodně Tě nezastavím a užiju si to od Tebe jako od málokoho, tím si buď jistá 😉

Čas s touhle báječnou holkou ale strašně rychlé běží, tím víc, že jsme oba povídaví a nějaký jsme se na začátku připravili tou „romanticknou vlnou nečekaného shledání“, ale při její šikovnosti není s finále žádný problém, končíme v 69, kde si to oba užíváme téměř stejnou intenzitou, a i když jsem jí udělat nestihnul, nebylo k tomu daleko a nechala by se ráda, ostatně si i sama pomáhala 🙂

Úžasná holka, ke které se budu víc než rád vracet, prvotní dojem, jaký jsem si odnesl z toho letmého setkání na dálku zpoza závěsu v Maiselově se potvrdil v plné míře. A mám z ní dojem, že je to ten typ, kdy každá další masáž je lepší a důvernější, než ta předchozí, takže už teď se těším na příště, takže brzy zase ahoj, Šarlot.

K tomu ještě poslední věc, nyní po návratu už masíruje pouze v nové lokalitě v Šumavské, což je jistě pro mnoho z nás dál a nepraktické z hlediska dost špatného parkování, ale i tak to za to samozřejmě stojí. Prostory mají stejně vysokou kvalitu, jako ty hlavní v Maiselově.

B2B

60 minut

1800 s akční slevou

https://www.tapky.info/?4645,sarlota-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

(super,dobrá)

Sarlota-bez_napisu.jpeg

4.2 5 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 června, 2024 20:36

Šarlotka je top, taky už jsem měl tu čest několikrát před a jednou už i po návratu, můžu jen potvrdit a doporučit. 😘
Jinak drobný komentář k poslednímu odstavci, v okolí Šumavské je podle mě parkování naprosto v pohodě, na fialových zónách vždy volná místa, nikdy jsem neměl problém. Naopak do Maiselovy jsem se autem zatím ještě nikdy neodvážil. 😏

Last edited 1 měsíc před by alex_murphy
stydlin
10 června, 2024 00:09

Jaké byly prosím důvody té pauzy? Úplně se bojím odpovědi :/

Nejsem z té věty v klidu, protože jsem tam byl po jejím návratu. Díky!

10 června, 2024 08:04
Reply to  stydlin

Soukrome veci se tu neprobiraji a slusnost je se na ne neptat. Holky nemaji zajem, aby se tu resilo jejich soukromi.

10 června, 2024 20:47

1800 s akční slevou? co mají za akci, nic nemůžu najít? :))

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx