Erotické masáže Praha

Lily – Fantazie massage

Bylo pondělí a to znamená jediné. Rituál masáže. Řekl jsem si, že bych na Hradčanský (rozumněj Fantazie massage), mohl vyzkoušet nějakou novou prdelku a krasavici. Zvolil jsem Lily. Prý mluví dobře česky a plus má i větší poprsí. Takže volba byla docela rychlá.
Ještě v ten večer jsem trochu zaspamoval chat 🤭😳💀 a probral, co bylo potřeba. Nahlásil jsem kód a mohlo se vyrazit. 🤣👌
Cestu jsem měl docela krátkou neboť mi na Hradčanskou jede přímo od zastávky busu. Takže výhoda.

Nicméně jsem měl ještě čas, tak jsem si skočil do Kauflandu, pro něco sladkýho ať to pak nemusim řešit po masáži….nevim jak vy kolegové masážníci, ale pro mě je důležitý se po masáži dobře najíst a doplnit vydanou energii. Tak tak jsem stihl tramvaj a hurá směr Hradčanská. Zazvonil jsem u dveří již u známého zvonku a vběhl do nich. V očekávání, stojim před kovovými dveřmi, a slyším pomalé odemykání. Za nimi se objevuje malý andílek. Opravdu nekecám….andělice jménem Lili. Zrzavé sluníčko zářící dobrotou už od pohledu. Čekal jsem dle fotek takovou silnější slečnu, dámu, ale toto??? Ani omylem (myšleno jenom v dobrém)

Normálně jsem byl zase vlákán do něčeho sakra krásnýho a já si tenhle den, tenhle večer fakt budu pamatovat sakra dlouho. Slečna šla za mnou a já šel jako první do pokoje. Připadal jsem si jako ve snu. Jako ve snu, kde jsem objednanej do hotelu, plného relaxu, klidu, ticha, jemných světel. Wow. Wow wow.
Když jsme došli do pokoje, hnedka jsem začal povídat co jsem dostal a že to bude masáž zadarmo, ale operátor to hnedka předal tomuhle andílkovi. Teda vlastně andělici. A ona zdála se mi tak nádherná a nevinná. Takový něžný pečující miláček. Opravdu, taková hodně citlivá holka. Poznal jsem to už od pohledu a dle jejích projevů a doteků. Ani mě to nepřekvapilo, že si na sprše dává záležet. Já už už vyhlížel futon a my ještě ve sprše. Ok, nechal jsem to radši plynout ať nic nezkazim. Tady by to byla fakt škoda. Ale ani to nikterak nevadilo. Tak jsem se snažil malinko vypnout a zklidnit svojí hyperaktivitu. V tu chvíli mi přišlo, že to je všechno tak nějak zpomalený. Nic se nehrotí, nikam se nepospíchá, nic není nucený.
Sestava byla velmi příjemná a krásně vzrušující. S perfektním nábojem. Lily si na mě krásně lehla, mazlila se, pusinkovala ucho, drbala mě na hlavě. Taková klasika. Ale móóc moooc příjemně procítěná klasika. Po sténání a skoro prodrbání celý hlavy otočka. Doteky všude povoleny, sem tam kontrola kámoše + dotaz zdali všechno ok. Nejvíc jsme se na sebe usmívali, hladili jsme si jeden druhému ruce, mrkli na sebe, opět pokračovalo v jejím pusinkování, až jakoby olizování ucha, takový ten zvuk kdy si člověk myslí, že mu holka udělá cucflek, lol. Ale nic se nestalo. A i kdyby, tak co. Alespoň budu mít nádhernou památku na tenhle pondělní večer. Bylo ale od Lily super, když jsme oba seděli a já měl nadosah její velmi hezké pozadí a drobné sexy ňadra. Takhle jsme v tom posedu vydrželi cirka 2 minuty a pak zase jsem si lehl. Opět pusinkování, dráždění kamaráda, už byl ale dost ready při otočce.  I tak mě ale ještě andělice Lily trochu zlobila a hrála si. A byla to nádhera. Dobrá hudba, velmi šikovná masérka, pohoda, klídek….miluju to! Pak si při poslední fázi už jenom jakoby na mě sedla, honila za zády (yes, super pozice, jedna z mejch oblíbenejch, co umí snad každá masérka v Cukrárně). Nó a takhle jsme finišovali + přidala lehké tiché sténání a jakoby flirtovný pohled. Wow. Jedním slovem, just wow!
Objevil jsem poklad, který si strašně rád budu hýčkat a opečovávat po celý rok, né-li roky, dokud holka vydrží 🤗😘

Druh masáže: body to body
Délka masáže: 1 hodina
Cena masáže: 1900,- (uplatněn výherní lístek)

https://www.tapky.info/?4803,lily-fantazie-massage-770-199-109-770199109

Hodnocení celé masáže: 😊 (super, skvělá) 

1-0.jpg 3-1.jpg

2.2 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx