Erotické masáže Praha

Anita – Infinity Spa

Rovnou na úvod říkám, že Anita je úžasná. Jednoznačně je ozdobou salonu Infinity a hodina s ní strávená byla to nejlepší, co jsem za poslední dobu zažil. Ale pojďme pěkně od začátku.

Objednání do salonu bylo bez problémů a zhruba za 2 hodiny od objednání už jsem stál před salonem v pobočce v Hálkově ulici. Byl jsem vpuštěn do domu a uvítala mě Anita s milým úsměvem. Zavedla mě na pokoj a ptala se jak se mám. Byl jsem pracovně trochu ve stresu a tak jsem se těšil na zasloužený relax. Anita mi ještě nabídla pití a vyzvala ať si odložím.

Po chvíli se vrátila s vodou a řekla, že sprcha zrovna není volná a musíme chvíli počkat. To mi nijak nevadilo, zvlášť když se Anita začala přede mnou svlékat a já byl okamžitě v pozoru. Má nádherné mladistvé tělo, pevná prsa a luxusní zadeček. Když byla celá nahá, tak se ke mně beze slova přitiskla. Jen tak jsme tam stáli v obětí a hladili se navzájem po zádech. Já jsem cítil její teplé tělo a vůni vlasů. Přišlo mi, jako by jsme se už dlouho znali. Po chvíli šla zkontrolovat sprchu, která byla už volná a tak jsme se tam přesunuli.

Ve sprše pokračovalo příjemné mazlení, pěkně mě namydlila a já se nemohl vynadívat ja její nádherné tělo a rukama jsem hladil její pevná ňadra. Když Anita viděla mojí stojící chloubu, tak se zeptala, jestli chci 2 kola. S díky jsem odmítl. Mám rád, když napětí postupně stoupá a nechávám si vše na závěr. Nabídku jsem ale ocenil. Nebývá to standard a i bez zakončení pro mě byla sprcha skvělým začátkem.

Po přesunu na pokoj mě požádala, abych jí namazal krémem záda což jsem s radostí udělal. Její tělo je krásně hebké a voňavé. Klidně bych jí mazal celý den. Pak jsme začali klasicky na břiše. Poprosil jsem Anitu, ať klidně přitlačí, že mě bolí celé tělo. Ráda mi vyhověla a při masáži mě opravdu nešetřila. Nejprve začala masáží šíje a pak postupně zapojovala celé tělo včetně loktů a ramen a opravdu důkladně promasírovala moje ztuhlá záda a nohy. Pak po mě začala klouzat její specifickou technikou, kdy nejprve pomalu přejížděla a pak prudce přejela až nahoru. Bylo to uvolňující i vzrušující zároveň. Pak se ještě otočila a zapojila svůj zadeček. Já celé představení pozoroval v zrcadle a těšil se až na otočku, která přišla zhruba v polovině.

Na zádech opět začala jemně a hned od začátku se věnovala správným, již dlouho připraveným, partiím. Pak opět rozjela B2B a tiskla ke mně své teplé tělo. Já hladil její záda a luxusní zadeček. Naše tváře byly jen kousek od sebe a nosy se dotýkaly. Měl jsem chuť jí políbit, ale neodvážil se. Nechtěl jsem narušit tu krásnou atmosféru. Její vlasy mě jemně lechtaly na obličeji. Pak si ho strčila mezi stehna a jemně se pohybovala nahoru a dolů. To už jsem se začal dostávat do jiného stavu vědomí a přál si, aby to nikdy neskončilo. Pak ještě vystřídala několik poloh a na závěr si sedla zády ke mě a zadečkem přímo před můj obličej. Na pokoji byla sice skoro tma, ale já moc dobře věděl co mám před sebou 🙂 Zatím co Anita dole stupňovala tempo, já ji hladil po celém těle. To se nedalo dlouho vydržet a já dorazil do mohutného finále. Anita mě jemně utřela a ještě chvíli hladila a já oddechoval. Zapomněl jsem na všechny starosti a cítil se jako v ráji.

Nakonec jsem se spolu přesunuli do sprchy, kde jsem nešetřil slovy chvály. Anita mě zbavila vrstvy oleje a já se ještě dotekem potěšil s jejím nádherným tělem. Mrzelo mě, že jsem nevyužil některých příplatkových služeb, ale alespoň mám na příště co objevovat. Chvíli jsme ještě pokecali, Anita mluví dobře česky a tak není s komunikací žádný problém.

Po nádherné hodině odcházím domů jako vyměněný. To jsem přesně potřeboval.

Ještě dolním, že jsem bral klasickou masáž na 60 minut za 1900,-, ale příště určitě zkusím nějakou příplatkovou službu nebo klidně 2 hodiny. S Anitou jsem se prostě cítil skvěle. Díky a posílám pusu 🙂

Hodnocení:

(super)

https://tapky.info/?4477,anita-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

ff511431-8508-476e-ae82-8f018c7fe944-683x1024-0.jpeg 255882f2-3f66-422c-840a-3d437856b6eb-683x1024-1.jpeg

4.4 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx