Erotické masáže Praha

Kamila – Candy Shop Massage

Kamila – Candy Shop Massage

Minulý týden jsem měl měl chuť zopakovat si Candy shop po minulé příjemné návštěvě. Objednal jsem se bez problému přes Whataspp. Tentokrát jsem šel ke Kamile, protože mě lákaly ty krásný prsa (alespoň podle fotek) a super recenze. Jako minule, přivítání proběhlo nádherně, elegantně jsem se vyhnul jinému návštěvníkovi – pobočka na Praze 1 je takové malé bludiště, tak se to dá zvládnout dobře.

Oproti minule jsem se poučil a poprosil o vypnutí bílé zářivky a bylo to potom podle mých představ 🙂

Kamila má vážně krásný prsa, má ruský přízvuk, ale také asijské kořeny, tak hádám možná Kazachstán, ale neptal jsem se. Ve sprše jsme začali poklidně, hodně se vyptávala 🙂 a celkově měla velmi přátelský/GFE přístup. Žádala mě o jemné zacházení s bradavkami 😀 což mě pobavilo, ale samozřejmě jsem poslechl.

Šli jsme na futon, až tam se mě zeptala, jakou chci masáž -> volím Nuru! S tím asijským nádechem jsem na to dostal chuť. Kamila mě ale přemluvila, že to moc lepí, a že ji nedoporučuje, tak jsem šel nakonec cestou body to body, ale jednou si to někde vyprosím 😀

Zapomněl jsem, že v Candy stopu chybí zrcadla (mimo to nad hlavou), a minule mi to u masáže lingamu nevadilo, ale ani tady to nebyl vyloženě problém. Po dni v práci taky rád na chvíli zavřu oči, takže i bez výhledu v zrcadle jsem si tuhle část užil – Kamila se hodně mazlila a tiskla na mě. B2B s takovými prsy je jiný level. Přešli jsme na otočku, ty ženské tvary jsou super a Kamila doručila i masáž v 69ce a byla to, vážení, nádhera – Kamila chodí nablízko a nádherně voní, celkem jinak, tak nějak „sladce“.

 Zakončení „na koníčka“ s výhledem, který nezapomenu.

Přesto, že je Kamila super milá a sympatická, není to úplně můj typ v obličeji. Každopádně o opáčku budu přemýšlet. Mimo to nemám úplně nic konkrétního co vytknout. Ty prsa mě dost nažhavili, budu se pokoušet objednat k Mie z RH.

https://tapky.info/?4899,kamila-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Hodnotím 9/10: Super

Druh: Masáž B2B

Délka: 60 min

Cena: 2000,-

Screenshot-2024-06-03-at-11.01.26.png

2.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx