Priváty v Praze

Asiatka San – privát Nusle

Tak jsem se rozhodnul po delší době zkusit exotiku, volba padla na Asiatku San. Po telefonu domluva stručná, češtinu moc neumí, nicméně dorozumět se dá. Dorazil jsem na místo, zavolal na číslo a jsem vpuštěn do baráku. Je to v prvním patře. Přijde mi otevřít zralá asijská žena, no věk ani náhodou neodpovídá, tipuji jí tak 45 let, možná i víc. Postavu má drobnou štíhlou, to odpovídá. Trochu se usmívá a velí mě do pokoje, žádá prachy (2000 hod.),ptá se na sprchu. Říkám ok, určitě. Koupelna je dobrá, nelze nic vytknout.

Po sprše jdu do pokoje a chvilku, cca 5 minut čekám. Přijde v župánku, který odkládá a velí mi lehnout si na břicho. Začíná masírovat, to je celkem příjemné. Při masáži se snaží trochu o konverzaci, ale vzhledem k nevalné češtině to na pokec není. Po cca 10 min masáže jde na orál bez, to se mi líbí. Je to fajn, ale chybí tomu GFE, je to čistě profi provedené, nic osobního. Musel jsem ji trochu usměrňovat, aby mě nedrhla, jsem spíš na jemnější práci. Nakonec se povedl výstřik do pusy, bez polknutí, následovala hláška, že toho bylo hodně. 🙂 Je možný i sex bez, když se člověk optá, ale zase to není úplně nutné, v tomhle případě.

Jakmile je člověk hotov, následuje otázka, zdali chce sprchu, bez ohledu na to, jestli zbývá čas. Jdu se opláchnout, je mi nabídnuta voda a malý dezertík, trochu ovoce. Projevuje zájem o další návštěvu, říkám, že si to nechám projít hlavou.

Suma sumárum: 2000 kč/hodinu, vypadnul jsem asi za tři čtvrtě, i se sprchou. Pro milovníky starších asia milfek dobré, nebo možná na vyzkoušení, ale na navštěvování spíš ne.

Jako + hodnotím orál bez do konce, a možnost sexu bez gumy, pokud člověk chce.

tel:+420722070130. Adresa Praha 4, Horní

2.7 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3 září, 2024 17:39

Tam se asi ty asiatky – thajky střídají, ne? Chodí tam jen někdy.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx