Erotické masáže Praha

Verca – Goddess Vera

Ohledne BDSM jsem uplny novacek, vlastne i na masazich obecne , ale hodne jsem chtel dominantni masaz zkusit.

Pro kontext jeste dodam, ze nedavno jsem si proto koupil nekolik extras v jinem salonu. Ale bylo to zklamani – chybela dominance, vybaveni nedostacujici, postup a provedeni technik nevhodne atp. Myslel jsem, ze takhle to chodi bezne a lepsi zazitek v tomto ohledu na masazich cekat nejde. Pro jistotu opakuji – to bylo v jinem salonu.

Proto kdyz jsem pozdeji narazil na profil a recenze Verci, byl jsem nadseny!  Vercu jsem objevil jen nahodou diky rubrice „slevy pro vas“ (timto dekuji), ale hned mi to obnovilo moji chut dominantni masaz vyzkouset, tentokrat snad dle mych predstav…

Po zodpovezeni par dotazu ohledne praktik, ceny a terminu mi ve zpravach poslala adresu na Praze 4. Mel jsem stesti a jeste ten den vecer jsem dostal posledni volny termin, ale doporucuji objednat radeji vice dopredu – vypada, ze je velky zajem. Jedna se o maly „atelier“ v bytovem dome. Asi 30 bytu, takze sice provoz, ale diky tomu paradoxne i anonymni. Malinka chodbicka, mala koupelna a zachod (oboji vlhke, ale ciste), pak velky pokoj.

Na zacatek zkusim najit nejaka negativa, protoze zbytek recenze se budu uz jenom rozplyvat, tak at je to co nejvice objektivni: Trosku me znervvoznil silne „vydychany“ vzduch (az s mirnym zapachem ruznych aktivit) a mirne chladno. Kvuli tesnemu terminu asi nebylo mozne poradne vyvetrat/zatopit, takze normalne toto snad nebude problem. A jeste technicke detaily – vlasy oproti fotkam vypadaly vic zrzavo-hnede, v popisku je vel. prsou 4, v realu bych rekl spis 3, ale za me je dulezite jen to, jak ji slusi. :-)) Celkove postava moc pekna.

Na prubehu jsme se napred hezky domluvili, Verca se vyptala na vsechna prani a predstavy. Lehce dominantni masaz pro zacatecnika, zadne S/M praktiky, ale nejake analni hratky atd. Pak to zacalo! Napred vestoje – obejde a omrkne pracovni material. Jeste oblecena v leginach a vesticce, ale uz tohle bylo dominantni sexy zpusobem a pekne naladilo. Zapomnel jsem na veskere obavy, bylo citit, ze madam Verca proste vi, co dela.

V leze chvilku prijemna sportovni masaz, dukladne na ztvrdle svaly na zadech i nohou. Plynuly prechod na masaz vercajku, hraze i analu. Hmaty a techniky proste skvele! Intenzita a prerusovani v dobrem pomeru, aby clovek nekapituloval predcasne. Pak otocka na vsechny ctyri a masaz prostaty, opet skvele zvladnuta.

Pak si me madam Verca srovnala do kleku. Trosku jemneho priskrceni a par vzdychu + polibku na ucho, super! Nasledne jsem dostal povoleni ji sundat leginy, kdyz stala zady ke mne. Silene vzruso. A ten zadek! Krasny, hladky, kulaty a k jeji drobne stihle postave i hezky velky.

Pote zpet na zada a jeden ze zlatych hrebu me masaze – facesitting ve spodnim pradle, pozice zepredu i zezadu. Tak sexy, ze to ani nezvladnu popsat, to musi clovek zazit… 😛 Jen dodam, ze perfektne cista. Nasledne si madam Verca sundala vesticku/korzet, zustala jen v cerne kozene podprsence a presla na masaz prostaty a vyvrcholeni cele akce. Opet vsechno super! 🙂 Na zaver jeste madam Verca zahrala u srdicka pochvalou ve stylu „Vubec bych nerekla, ze jsi v tomhle novacek.“ 😀 Do sprchy jsem byl poslan sam, coz pri domina masazi naprosto chapu a nejake GFE tuleni ve sprse neocekavam.

Moc jsem si to uzil! Uplne mi to vykompenzovalo ten neutiseny zazitek z jineho salonu. 😀 V prubehu masaze jsem dostaval dostatecne jasne pokyny, co a kdy delat, takze veskerou kazdodenni zodpovednost a nutnost rozhodovani jsem vypustil z hlavy a proste si jen uzival tu prijemnou submisivitu. Pecka… Tohle si moc rad v budoucnu zopakuji.

Masaz: mirne dominantni analne-prostaticka

Cas: 60 min, prekrocen +10 minut 🙂

Cena: 2700 (2500 zaklad + 500 extra – 300 sleva tapky)

Hodnoceni: super, davam 10/10

https://www.tapky.info/?5092,verca-goddess-vera-777-068-326-777068326

 

tmp.jpeg

3.8 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx