Erotické masáže Praha

Melisa – Matahari Salon

Masáž proběhla asi před dvěma měsíci. Zatoužil jsem po mladé české holce s většíma prsama. Volba padla na Melisu. V té době měla takřka výhradně pozitivní recenze. Rezervoval jsem asi dva dny předem. Mladé kozaté Češky bývají rychle obsazené. U salonu lze ocenit odemčené dveře. Dovnitř můžete vklouznout bez čekání, telefonování, zvonění, klepání, míjení sousedů a dalších stresujících momentů. Na recepci čekal jeden chalan. Nevěnoval jsem mu ale větší pozornost. Po představení mi slečna recepční přivolala objednanou masérku.

Melisa přišla záhy a hned na začátek mě uklidnila svým projevem, zevnějškem a postavou. Velmi milá, hezká jako na fotkách a vkusně oblečená. Po příchodu na pokoj mi nabídla masáž body to body, kterou jsem využil. Do sprchy mě Melisa poslala samotného s tím, že si dáme společnou až po. Trochu škoda, říkal jsem si.

Ihned po sprše jsem na povel ulehl na břicho. Melisa mi poměrně dlouho hladila stehna. Nepamatuji si, kde všude použila prsa. Myslím, že jimi párkrát přejela záda a zadek. Rozhodně to ale nebyl žádný fičák.

Zhruba v půlce jsem se na povel otočil. Čekal jsem, co se bude dít. Většinu času mi ale jen Melisa klečela u nohou, honila ptáka a vášnivě vzdychala. Naše pohledy se občas střetly. Hlavně, když jsem si chtěl změřit její kozy. Samotné honění mě ale nebavilo ani s kulisou jejího hraného sténání. Naštěstí jsem se udělat neplánoval, respektive výstřik nebyl mým hlavním cílem masáže. Po pár dalších pohledech na Melisiny kozy a na hodiny visící na zdi jsem odtáhl její ruce z péra a dál ležel jen tak. Po chvíli Melisa zavelela do sprchy, kde mi umyla záda a nechala mě se domýt.

Překvapivě jsem odcházel s dobrým pocitem. Ta holka je fakt pěkná kost i herečka. Na druhou stranu samotná masáž by byla pro drtivou většinu chlapů ztrátou času i peněz.  Těžko říct, jestli takto přistupuje ke všem. Soudě podle poslední recenze asi ano. Nebo záleží kus od kusu? To nechť si každý zjistí sám.

 

xxx.jpg

2.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx