Erotické masáže Praha

Sandy – Candy Shop Massage

Dnes jsem si pro vás připravil recenzi na Sandy. Protože jsem od první návštěvy stihl už několikrát opakovat, bude to takové shrnutí všech proběhlých masáží. Sandy jsem v nabídce Candy objevil někdy začátkem března. V té době tady měla už dvě recenze, které jsem si samozřejmě pořádně pročetl a i díky fotkám jsem se rozhodl k ní taky objednat. Při prvním seznámení na baru působila velice nevinně až plaše, taková šedá myška. V botách na vyšším podpadku se pohybuje trochu nejistě, nejspíš na ně není úplně zvyklá. Po odvedení na pokoj se ještě oblečení začínáme objímat jako staří kamarádi, kteří se celou věčnost neviděli. Domlouváme se na komunikaci v angličtině, která je Sandy bližší, v Česku tuším říkala, že je teprve asi rok. Svlékáme se každý zvlášť a bez jakéhokoliv upřesnění, na jakou masáž vlastně jdu, míříme do úvodní společné sprchy. Tam se mě ptá, jestli jsem na masáži poprvé a samozřejmě neopomíjí ani dotaz na počet zakončení. Při některé z dalších masáží jsem se jí schválně ptal, jestli si pamatuje moje jméno, načež vyhrkla Lukáš! Já ale Lukáš nejsem, takže si víc pamatuje někoho z vás, hoši (možná ExPlayer, práskneš se? :D). Sprcha každopádně velmi kontaktní, Sandy se pěkně tulí, nechává se líbat na krku, užívá si to. Vzhledem k mé volbě jednoho zakončení je sprcha spíš mazlivá než nějaká divočina. Po sprše podává ručník a pomáhá s osušením zad.
Masáž zadní poloviny těla je také jemnějšího charakteru, žádné extra sportovní výkony nečekejte. Používá i dost oleje, do masáže kromě dlaní zapojuje také lokty, kolena, zadeček, hodně se lísá a u toho pusinkuje a vzdychá do ucha. Občas nějaké to propletení prstů, akorát na krtka se trochu zanevřelo. Poprvé jsem nechal průběh čistě na ní, ale při dalších návštěvách už jsem si otočku „vynutil“ trochu dřív, protože masáž mi přišla lehce zdlouhavá a bez nápadu. Po otočce už je to ale o něčem jiném, Sandy se začíná zase usmívat, nos na nos a krtkovi se vrací krev do žil. Do hry zapojuji také své ruce a každý dotek jejího luxusního tělíčka je, zdá se, kladně přijímán. Když sedí na mně, přitahuju si jí k sobě, abych mohl ochutnat její bradavky. Krásné vzdychá a za zády se věnuje krtkovi. Po změně polohy se pěkně tulí svým hrudníkem ze strany, špulí zadeček a nechává se dráždit mezi štíhlými nožkami. Vypadá, že se dostává do varu a ve chvíli, kdy mě překročí do polohy 69, to začíná vřít i ve mně. Co bych dal za to moct si ji přitáhnout a zapojit i jazyk. Stačí představa a stříkám jak gejzir v Yellowstonském národním parku. Tohle vzájemné uspokojování je pro mě neskutečné afrodiziakum.
Fáze po úklidu pokračuje v mileneckém duchu. Konverzujeme o různých tématech, zbylý čas využívám k výměně rolí, tedy masíruji já, a protože jsem nenasytný, své doteky směřuji provokativně do všelijakých zákoutí jejího těla. U většiny masérek pak narážím na místa, kde jsou lechtivé, zde tomu není jinak. Do závěrečné sprchy se mi se Sandy opravdu nechce. Vydržel bych se s ní mazlit celou věčnost. Čas nám ale neúprosně klepe na dveře, společná očista protkaná náznaky líbání, tělesného kontaktu, úplně jako bychom byli na samém začátku našeho setkání. Klidně bych si to dal ještě jednou. Po obléknutí a platbě přichází poslední objetí, pusa na rozloučenou a já zas a znovu s úsměvem na rtech slibuji, že se nevidíme naposledy. Sandy je skutečně okouzlující a myslím, že si toho je moc dobře vědoma.
Masáž nespecifikována, ale průběhem odpovídá Body to body, 90 minut (lehce přetaženo), cena dříve akčních 2400,-, nyní 2800,-
Hodnocení: (super, dobrá)

IMG_6729-1.webp IMG_6728-0.webp

4.3 6 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1 června, 2024 09:43

Co ti brání, krtku, si líznout? Sandy má pussycat v nabídce už i veřejně 🤷‍♂️

1 června, 2024 11:11

Taky jsem si všiml, že Sandy nedávno přibyl v nabídce pussycat.
Tak si užijte  😋 … Já tomuto asi i u ní odolám.
Jinak Sandy si ani mne nepamatovala asi po 4 týdnech, že jsem u ní vůbec byl.
Taky po těch prvních dvou recenzích začala mít směny skoro denně…

1 června, 2024 11:21
Reply to  ExPlayer

Sandy dělá pussycat už dlouho, akorát ho neměla veřejně v nabídce. Taky mi přišlo lepší, když neměla tolik směn. Naposledy se mi zdála trochu unavená touhle profesí. Pořád je ale krásná a je to s ní hezký 😁

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx