Erotické masáže Praha

Mia a Alina – Candy Shop Massage

Po delší době jsem si říkal, že by nebylo špatné zase zabrousit na mojí oblíbenou trojku s dvěma holkama v Candy, protože tady mě to vážně baví.

Hlavně si vyberu blondýnku, protože ty jsem vážně moc nepotkal, co sem tak vzpomínal, jen jednu v Infinity a tam to byla moje první zkušenost s 2 masérkami.

Takže se objednám a k Alině přidám Miu, protože má stejný čas a chci někoho dalšího zkusit v Candy..

Po příchodu na místo na bar klasicky nabídka drinku a za chvilku se objeví Mia a zdraví mě, od prvního dojmu mě nějak moc nenadchnula, můj typ je spíš Mary :).. naopak když dorazila Alina, tak sem si řekl wau, barbie.. 🙂 nafouknuté rty teda nemusím, ale tady mi to nějak doplnilo celý zážitek z barbie..

Vzali mě za ruce a odvedli do pokoje se sprchou za sklem, který je podle mě asi nejzajímavší.. Domlouváme jakou dáme masáž, já zase vybírám body to body a obě si stoupnou kolem mě a začnou mě svlékat.. potom se na sebe usmějou a udělají přede mnou takovou menší show.. chytnou mě za penis a odvedou směrem do sprchy. . a už tady si říkám, to bude zábava a taky byla..

Obě se na mě vrhnuli a já nevěděl, která je která a kde mám ruce, nohy všechno možný a poprvé mě napadne myšlenka, že si zkusím poprvé 2 kola, protože tohle prostě bylo moc super.. holky si různě hráli se mnou a já se snažil dělat dobře oběma.. .. po docela dlouhé době si obě kleknou přede mě, abych se udělal na prsíčka.. A já si vyberu Alinu a její krásná umělá prsa a doplním jí její barbie styl krásným doplňkem.. jako ani nevím jak, ale tohle byla jedna z nejdelších sprch, co jsem zažil na masážích, blížilo se to hodně k půlhodině.. a vůbec mi to nevadilo.. protože to bylo vážně super.. potom jsme se rychle umyli a šlo se na masáž..

To pokračovalo hodně v mileneckém stylu, že jsem zalitoval, že jsem si nevzal žádné extras a už jsem to nějak nechtěl řešit a na druhou stranu jsem si říkal, že to prvně zkusím s jednou.. což se potom stalo při opáčku s Mary a líbání a pussycat je vážně super bonus navíc.. dostane to úplně jiný rozměr to celý. Nechci psát další recenzi na Mary, tak jen taková vsuvka.

Po nějaké chvilce, kdy se na mě střídají v klouzání jedna po druhé se na mě usmějou a řeknou, že už nemáme moc času, tak zavelím zase do sprchy na druhé kolo a přišlo mi, že druhá sprcha byla skoro stejně skvělá jako ta první.. Jako nejvíc jsem si všímal Aliny, protože u Mii mi chyběl takový ten wau efekt.. tam jsem si řekl, že se zase vrátím k solo akcím 🙂

Druhé kolo zakončeno podobně jako první a Alina mi za to ještě poděkovala.. parádní show se vším všudy.. potom jen utření se, oblečení, zaplacení a do víru velkoměsta..

Masáž body to body na hodinu s 2 masérkami za 3500

Hodnocení velmi dobré 🙂

https://www.tapky.info/?4765,alina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

https://www.tapky.info/?4819,mia-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

2.8 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 května, 2024 20:07

Drobný detail – Alina umělá prsa narozdíl od Mii nemá :))

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx