Erotické masáže Praha

Adel – Infinity Spa

Jakozto majitel vitezneho voucheru jsem mel docela problem se rozhodnout, kterou divku si v Infinity vybrat, vetsina uz ma spoustu recenzi a tak nebylo co noveho objevovat, ty nejlepsi jsem jiz navstivil v Candy, tak jsem zvolil Adelu, nebot vsechny recenze na ni jsou velmi kladne. Objednavka pres Whatsapp v poradku, v den masaze potvrzena adresa Halkova, kde jsem jeste nebyl, takze pro me bonus.

Detaily o teto pobocce se tady uz mohokrat probiraly zejmena kdyz ji otevreli jako novinku, no ja uz si vsechny ty informace nepametam a rekl jsem si, ze to zvladnu. Nezvladl…na miste jsem byl zmaten jak se dostat dovnitr, zvonil jsem na zvonek venku misto uvnitr u Pubu a navic ve stejnou dobu prisel zcela zjevne tez klient (ja prisel na minute presne, takze bud on ne nebo jsme oba byli na stejny cas objednani), takze diskretnost vzala za sve a do toho tam byl treti clovek u ktereho jsem nepoznal zda jde taky na masaz nebo do Pubu. Toto se mi na Koubkove jeste nestalo, dost me to znervoznilo a nastvalo a mozna bych dal i otocku, kdybych za to platil.

Nakonec se podarilo dostat se dovnitr se zpozdenim, u dveri do salonu jsem chvili cekal a pak mi otevrela primo maserka. Radeji jsem ohlasil, za kym jdu, nebot nebylo jiste, zda vi kdo ja jsem, kdyz tam prislo vice lidi naraz. Predstavili jsme se jmenem, ona dokonce svym pravym, bud zamerne nebo ji to ujelo, objali se a sli do pokoje. V predsini tma, svitil pouze bodovy reflektor, tak jsem slecnu moc nevidel a tesil se do pokoje. No tam to nebylo o moc lepsi, tez nasviceno reflektorem pro zmenu jine barvy. Adel se zeptala na napoj, pozadala o svleceni a ze za chvili prijde a pujdem do sprchy. Tak tam jsem doufal v lepsi svetlo a ze na sebe konecne uvidime. Adel se po chvili vratila jiz svlecena z civilnich satu a zabalena do rucniku a odvedla me do koupelny.

Hura, v koupelne svetlo paradni, do tretice opet reflektor v jine barve, ovsem svetle, a tak jsme se konecne lepe poznali 😊 Slecna je vazne moc pekna a sympaticka vesela vychodnarka se super telem tak jak to mam rad, zadna kost a kuze, pekna svetla pokozka a moc pekna prsa, vetsi nez se zdaji na fotce, se super vzrusivyma bradavkama. Zadecek je pekny, ale naopak mensi nez se zda na te fotce kde je pekne vyspuleny…Zelezo ani kerky jsem nezpozoroval. Vlasy stazene do copu, pekne oci a vyrazne rasy a rty. Komunikace v Cj v pohode. Sprcha velmi kontaktni a mazliva ala Candy style. Zatimco me Adel mydlila, tak porad byla na me prilepena, hladila me po zadech, hrudniku i rozkroku, vetsinu casu jsme byli tvar na tvar a chvilemi nosem a rty u sebe, nechybelo moc k libani, docela bylo tezke odolat, k tomu pekne jemne vzdychala, ale nesnazila se o me vyvrcholeni, coz jsem kvitoval. Po sprse mi pomohla s osusenim a sli jsme spolecne zpet na pokoj.

Polozil jsem se na futon na bricho, Adel na me nanesla docela dost oleje a hned na me nasedla obkrocmo na zadek. Trochu promasirovala zada a vzapeti nasledovala poloha kterou jsem nazval reverse cowboy (podle vzoru reverse cowgirl) a kterou jsem jeste nikdy nezazil, tedy ze ona na me fejkove prirazela a skakala, ovsem ja byl hlavou do zeme 😃 No nastesti nemela pripinak ani original penis 😃 Do toho hodne vzdychala, at uz primo do ucha nebo jen tak do eteru, stridala intenzitu prirazu i hekani, doslo i na sevreni propletenych prstu, no zkratka gfe sice hrane, ale intenzivni a vzrusujici…po tomto predstaveni na chvili sesedla, zasmatrala rukou v rozkroku a pobidla k otocce. K zadne masazi nedoslo a otocka prisla pomerne rychle.

Adel se opet potrela olejem a uz doslo na tradicni pozici cowgirl tedy ona celem ke mne 😊 Opet to bylo intezivni a chvilemi to vypadalo jak pravy styk, kdyz jsem se ale na to vice zameril tak bylo poznat ze se mi otira kocickou bud o stehno ci bricho, takze v zadnem pripade nehrozil zadny nebezpecny vzajemny  dotyk intimnich partii. Hodne byla pritiskla na me, takze se nedalo moc pohrat s prsy, jen hladit po zadech a zadecku. Ale opet paradni skoro libani a dotyky nosem na rty a tvar. Toto “sexualni” predstaveni opet zabralo vetsinu casu. Ocekaval jsem zakonceni v 69, nebot jsem to bral jako automaticke u Mix masaze za tu cenu, ale nebylo tomu tak a kocicku jsem po celou dobu masaze ani nezahledl. Po cowgirl se Adel zamerila na intim masaz, kde jsem se konecne mohl dostat k jejim prsum, bradavky se jeste krasne zvetsily a tak brzy doslo k memu vyvrcholeni, ktere nechala Adel pekne doznit po vzoru tantry a jemne domasirovala penis, az pote me utrela kapesnicky a beze slov jsme se jeste nejakou dobu domazlili, hladila me po celem tele, pak odesla zkontrolovat, jestli je volna koupelna a sli jsme se opet spolu umyt.

Zaverecna sprcha uz mene vasniva, ale znovu jsme se pekne vzajemne hladili a Adel mi dukladna umyla zada, pak jeste kazdy sam sebe a spolecny odchod na pokoj, malem jsme nekoho potkali v chodbe, nicmene maserky to mely ohlidane. Na pokoji jsem se sam oblekl, slecna me po chvili vyzvedla, doprovodila do predsine, rozloucili se a objali, cestou ven jsem uz nikoho nepotkal. Door to door uplne presne 60 min.

Adel bych bral hned jako (intim) kamaradku. Vyborny zazitek se super milou slecnou i pres ty nedostatky v podobe prichodu a chybejici 69 nebo jine pozice s moznosti aspon vizualniho kontaktu s pipinkou. Kdybych za to platil, tak by ovsem hodnoce bylo horsi a byl bych tak z toho zklamany, nebot nechapu co vlastne byl ten Infinity mix kdyz navic za tu cenu by mel clovek jinde dokonce pussycat. Takto to neresim ovsem tezko zde budu hledat motivaci k navsteve za penize, leda u mnou jiz osvedcene divky (Anita, Stella), pripadne levnejsi klasickou ero masaz…

Masaz 60 min Infinity Mix v hodnote 2400 Kc, uplatnen voucher.

Hodnoceni – 😊

https://tapky.info/?4839,adel-infinity-spa-603-373-881-603373881

7417dac1-cfb0-4cb2-902f-be361cad733b-683x1024-1.jpeg IMG_2306-683x1024-0.jpeg

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Infinity SPA
30 května, 2024 20:21

Omlouváme se …poslali jsem v celku podrobný popis, kam jít.Zatim všichni dorazili na místo. Že stál venku jiný klient? Ano…ale když on si každý chodí,kdy chce…a pak je problém na světě.Věřte, ovlivnit se to nedá. Asi budeme muset pořídit podrobný popis i s mapkou,aby všichni trefili…Poslali jsme Vám i foto, kam jít. Jsme rádi, že jste byl s masáží spokojen ♥️

31 května, 2024 00:46
Reply to  Fuckster

You can take 60 minutes classic + pussycat extra 1900+500, same price but better outcome.

user1902
31 května, 2024 04:48
Reply to  Fuckster

infinity je u mna uz dlhsie na blackliste, prave pre tie ich praktiky „masaz s rovnakym popisom za roznu cenu“, s tym, ze vlastne zalezi od nalady a rozhodnutia maserky, co kde sa moze a nemoze. je to najmenej transparentny podnik v tom, co klient za svoje peniaze dostane. podnik, ktory byval podla mna ten najlepsi je dnes uz len chaos s neschopnym vedenim.
ale když on si každý chodí,kdy chce…“ – a ked ona si kazda maserka tiez uctuje co chce a mera si cas ako chce. aky podnik, taky klienti

31 května, 2024 11:49
Reply to  user1902

Better option is to ask operator on WhatsApp if a girl does pussycat or kissing or any extra. Operator is bit rude or maybe lacks English skills but it saves from a wasted trip. For me infinity is on number two spot tied with RabbitHall just after Candy, blacklisting because of this reason seems a little harsh.

Infinity SPA
31 května, 2024 05:31
Reply to  Fuckster

Děkujeme za připomínky. Byl jste první, kdo zvonil z venku budovy u velkých dřevěných dveří, i přesto, že byly otevřené.Zatím všichni trefili.😉
Za 69 se omlouváme masérky přesně ví co která masáž obsahuje.A už nějakou dobu přesně vysvětlujeme klientům rozdíl mezi masážemi. Třeba se jen v zápalu masáže k této poloze nedostala.☺️
Nicméně jsme rádi, že i přes zádrhel jste byl spokojen.♥️
A jen pro informaci zde je cena Infinity Mix

Screenshot_20240509_132711.jpg
utesitel
31 května, 2024 16:37
Reply to  Infinity SPA

Klient byl spokojen, protože to bylo zadarmo. Kdyby platil tak ta spokojenost byla menší. Aspoň tak to napsal 😀.
Za mě ať se klidně potkám s klienty venku jen když se dostanu na objednanou masáž, což u vás občas není jisté a na logistice by jste měli trochu zapracovat.
I když já vás mám taky na blacklistu tak se zdá že jste úspěšní a přeji hodně úspěchů

Admin
Famed Member
31 května, 2024 19:37
Reply to  utesitel

Zdravime Valecnika a opet se s nim loucime, ty ses tu taky na blacklistu a porad sem lezes. Kolik tech nicku tu jeste mas zalozenejch ?

Infinity SPA
31 května, 2024 19:44
Reply to  admin

Děkujeme.

Last edited 4 měsíců před by Infinity SPA
9
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx