Erotické masáže Praha

Dominantni masaz u Veroniky

Navstivil jsem Veroniku poprve v European masazich v Karline, prostory byly pekne, jen me tehdy vadila kamera umistena na recepci a take nedodrzovani diskretnosti a soukromi od ostatnich maserek, konkretne me prislo zvlastni, ze pri mem prichodu i odchodu stala na recpci, hned vedle recepcni vyhubla blondyna, (bavila se s recepcni rusky) pri mem odchodu k ni pribyla jeste dalsi rusky mluvici holcina sedici vedle recepce na nizkem krytu topeni. Jsou to sice maserky, jak jsem pochopil, ale prijemne mi to nebylo.

Co se tyce samotne masaze, jelikoz se o dominanci zajimam, byl jsem zvedavy i na spojeni dominance versus masaz a byl jsem ponekud skepticky, protoze jakousi formu bdsm nabizi v masaznich studiich “kde kdo”. Veronika me privitala v kratkych obtazenych cernych satech z matne jemne kozenky s zipem na jejich zadni strane perfektne kopirujici jeji siluetu a lodickach, ve kterych umela elegantne chodit. Neskryvala prirozenou dominanci v pokynech v satne a pri uvedeni me do pokoje, byla ovsem velmi mila a pusobila az krehkym dojmem, pochyboval jsem mirne proto, ze bude masaz skutecne ze sveta bdsm. To jsem se ale spletl. Dvere se zaklaply. Byl jsem vyzvan k odlozeni rucniku a nastupu ke zdi ke kontrole intimni oblasti, pri tom mi byla vysvetlena pravidla, ochotne jsem se rozplyval pod rafinovanymi doteky madam Veroniky. Po chvili jsem se presunul na matraci, kde zebzacarku skutecne probehla sportovni masaz, kvalitni s dostatecnym tlakem a silou v rukou teto krasne zeny. S analni oblasti jsem zatim zkusenostni nemel a trochu me trapil ostych, nicmene v jejich sikovnym tazich a pohybech rukama jsem zabrany odlozil a proste si masaz uzil.

Nechci dalsi prubeh uplne do podrobna popisovat, shrnul bych to jako uvedomnele vedeni situace po celou delku dominantni masaze, komunikace fungovala skvele v prubehu, coz je (nejen) u bdsm dulezite, pro mne zvlaste, abych se mohl plne uvolnit. BDSM prvky byly jemne, v ramci nasich dobodnutych mezi a na konci se mi dostalo intenzivniho vyvrcholeni (footjob, madam ma krom jineho krasna chodidla) po uspesnem a dlouuheem oddalovani orgasmu, ktere ne kazdy zvlada spravne odhadnout.

Shrnuti: s Veronikou jsem byl spokojeny, fotky zcela odpovidaly, perfektne upravena a take svudna. Bohuzel prostor zklamal jednanim personalu a kamerou na recepci. Jsem na to trosku utlocitny, uz kontakt s recepcni by mi bohate stacil. Do European jsem se proto jiz nevratil a vyhledal jsem pozdeji Veroniku jinde.
Bdsm masaz (tehdy stala) 2500 ( zaklad bez konkretnich praktik, ty se priplacely zvlast.)

admin edit: https://www.tapky.info/?5092,verca-goddess-vera-777-068-326-777068326

1.6 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx