Erotické masáže Praha

Sakura – Fantazie Massage

Po příjemné masáži se Sárou v GFE stylu jsem se zanedlouho vybral znovu do Fantazie. Zaujaly mě recenze od kolegů. Na úvodní fotce vypadá Sakura skoro jako Sárina sestra a celkově je podle nich fyzicky podobná, možná je to i díky podobnému spodnímu prádlu. Sakura je ovšem z dalekého východu.

Později se dozvídám, že je z mé oblíbené části Asie, tedy co se erotických masáží týče. Slečny ze Střední Asie mají tak trochu jiný přístup k nám chlapům, asi to bude tou odlišnou kulturou. Plus jsou stále usměvavé, velmi příjemné, citlivé a hezké.

Sakura není výjimkou. Přicházím o pár minut dříve a je mi povoleno vstoupit. Sakura odemyká a podává mi ruku. Je velmi atraktivní a rysy tváře mi trochu vzdáleně připomněla Zaru z Candy, kterou mám moc rád, ale je vyšší a štíhlejší. Vlastně pocházejí ze stejné země i ze stejného města, možná i chodili na tu samou střední školu. 😀

Parametry i fotky sedí. V masérské místnosti mi ukazuje vytištěný ceník, ale já mám po přečtení Avangardové recenze už dávno vybráno. Všiml jsem si, že líbání je za extra 700kč. Sakra, tato služba jde nějak nahoru (i v RH).

Sakura se ještě zeptá na společnou sprchu a už mizí po olej. Venku začíná být docela teplo, takže se bleskově opláchnu sám. Opět musím pochválit, že teplou vodu není třeba nijak zvlášť nastavovat a poskytnutý ručník je kvalitní a zjevně nový. Stihnu si ještě vypnout vyzvánění na mobilu a Sakura je už zpátky, takže žádné dlouhé čekání. S úsměvem shazuje ručník a já jsem… rád. Sakura je krásná.

Ve sprše nedodržuje absolutně žádný odstup, hned jsme u sebe a začínáme se hladit. Má sametovou pokožku, hezké prsa dvojky tak akorát do ruky a perfektní zadek, žádná tetování ani umělé úpravy. Jsme u sebe nos na nos, objímáme se a já nevím co dříve s rukama. Sakura ráda provokuje, naznačuje polibky, otáčí se ke mně zadečkem a táhne moje ruce na její prsa. Dochází i k imitaci sexu, ale nic přehnané.

Sakura při tom pěkně přiměřeně vzdychá a občas se i tak jako kdyby pousměje, když vidí jaký jsem z ní hotový. Začínám ji líbat všude možně, co se jí podle jejích reakcí líbí. Políbím ji jemně i na rty, čemuž se jen pěkně usměje. Ta sprcha vypadala jako by ji „vychovali“ v Candy. Takže super. Už tady jsem věděl, že to bude velmi dobré.

Po pár horkých erotických minutách se přesouváme na matraci. Když vidím jak Sakura sedí nahá na lůžku a usmívá se, nejraději bych si k ní sedl a pokračoval v tom, co jsme začali ve sprše. Ale nebudu jí zasahovat do programu, i když mám pocit, že by to nebyl problém. Musím popracovat na asertivitě.

Lehám si na břicho a Sakura si klekne ke mně, opravdu ke mně, tak abych cítil celé její stehno. Je to kontaktní kočička. Mám velmi rád masérky, které se rády dotýkají v každé situaci. Nejprve mi nasucho nebo jen s trochou oleje rozmasírují záda. Sílu v rukou má a je to fakt masáž. Pomasíruje mi trochu i nohy, ale zbytečně to nenatahuje.

Následně si naolejuje celé tělo, já ji při tom pozoruji v zrcadle. Olej leje přiměřeně i na mé tělo, je příjemně horký, což nebývá samozřejmostí. Zdá se mi, že salon dbá na detaily. Co bych ale tomuto podniku vytkl je chybějící rozvrh, který (jak jsem byl již informován) časem na jejich stránce přibude, za co palec nahoru. Pochválil bych i povedené, pěkné a zároveň reálné fotky masérek.

Ale zpět k Sakuře. Začíná body to body masáž, nejprve zboku. Už klasicky si natahuji ruce za jejími nožkami. Potom si lehá na mě a v ovzduší je cítit GFÉčko. Sakura mi jemně vzdychá do ucha, plynule mi rukama přejde po mých až ke dlaním a pevně se za ně chytí, aby se mohla přidržovat při klouzání sem a tam.

Občas se na sebe s úsměvem podíváme v zrcadle. Tedy já se dívám furt. 😀 S rukama ji chytám pod zadkem a podporuji při jejím klouzání. Najednou se zvedne a říká „you can turn around„. Zapomněl jsem zmínit, že komunikace probíhala anglicky a skromně. Myslím, že otočka byla ještě před polovinou.

Nejprve se vzájemně hladíme, když Sakura s úsměvem klečí při mně. Má krásně jemné štíhlé tělo. Po chvíli si rozlévá olej na hruď a já jí ochotně pomáhám s rozetřením po kozičkách a bříšku. B2B zepředu a já jsem v ráji. Objímačka, líbání po těle, nos na nos, lízání bradavek, klouzání. Je tam všechno co mám rád, i pusu na pusu jsem jí zase dal, přičemž se zase jen pěkně culí. Sakura se najednou nenápadně zvedne a plynule posouvá nahoru. Postupně mám nad obličejem její prsa, trup, pupek, podbříško až mi přistane s kundičkou při obličeji.

Přichází ta poloha, při které by kolega Avangard chtěl jednou umřít. A musím potvrdit, že ani já bych se tomu nebránil. Toto jsem zažil na masáži poprvé. Je to dost výrazné zpestření „klasické“ pussycat masáže. Můžete při tom udržovat oční kontakt a máte při tom celé tělo masérky na dosah. Sakura si to patřičně užívá, ale předpokládám, že pro ni to není až tak pohodlné, ale co by pro mě neudělala, že? 😀

Časem se opírá o zeď za mou hlavou, nebo rukama o mé nohy, nebo si vysloveně sedne na mou hruď. Já se jí snažím pomáhat a jednou rukou podpírat záda, ale vrcholně potěšit jsem ji asi nedokázal, i když jsme takto strávili docela dlouhou dobu. Trochu mě to štve, ale zároveň to nemají masérky v náplni své práce. Tato poloha je podle mě vrchol pussycat verze masáže. Slečnu při ní více vnímáte i díky očnímu kontaktu a není jen jako „kus masa“ při 69ce.

Po této velmi vzrušující části se se Sakurou zase začínáme mazlit. Tentokrát mi pusu na pusu dá sama, beru to jako milý dárek. Je to fakt taková maličkost, která mě velmi těší. Zase jsem se hodně rozepsal, tak to zkrátím.

Následuje ještě povedená poloha na koníčka a 69ka, při které se kochám jejím krásným zadečkem a ještě ji trochu podráždím, ale asi zase neúspěšně. Zato já úspěšně. 😀 Tady bych zmínil asi jediné malé negativum její masáže. Na kamaráda sáhne tak výrazněji až v závěrečné 69ce, i když na druhé straně ho dráždí skoro celou dobu svým tělem, takže zas až tak moc mi to nechybělo.

You have to go to the shower“ tuhle větu nesnáším asi stejně jako miluji větu „you can turn around now“. Na můj zklamaný výraz tváře reaguje Sakura s úsměvem tak, že si tedy ještě můžeme minutku poležet. Nakonec pár minutek. Nabízím jí čokoládu a dáváme nějaký pokec. Do sprchy mě posílá samého, co nemám moc rád, ale víc by mi chyběla úvodní společná sprcha než ta závěrečná.

Sakura je hezká, usměvavá, eroticky odvážná a masáže ji baví. Co víc si přát? Nevím jestli jsme si tak dobře sedli, nebo je tak milá vždy. Už proběhlo i opáčko a budou i další. Jinak masíruje jen pár týdnů, ale vůbec to nepoznat a sebevědomí jí nechybí.

Hodnocení super 🙂 Čas mírně překročen.

Pussycat masáž 60 minut za 2400kč.

https://tapky.info/?5049,sakura-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

sakura-0.jpg sakura1-1.jpg

5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx