Erotické masáže Praha

Patricie Rabit Hall

Tato recenze už je trošku starší, někdy ze začátku roku, kdy RH ještě měl na svých stránkách kolo štěstí. Zkoušel jsem si každý den jednou zatočit, až mi po nějaké době padlo 10 minut navíc. Byl jsem ten den poblíž Anděla, tak jsem zkusil přes WhatsApp zjistit, jak jsou na tom holky ve Staropramenné. Volno měla Patricie a vzhledem k tomu, že už jsem dřív od Denisy věděl, že je Češka, bral jsem to v záplavě všech těch Ukrajinek jako příjemnou změnu. Větší dilema bylo rozhodování mezi akční cenou masáže a těmi bonusovými deseti minutami, protože slevy se samozřejmě nesčítají.

Po zazvonění mi dole otevírá sama Patricie v županu a můj pohled hned sklouzávâ do jejího výstřihu. Ten má fakt parádní, bohužel fotky na webu jí jinak dost přidávají. Ve skutečnosti je spíš jak se říká krev a mliko, ale vše mladé, pevné, jen z fotek prostě působí štíhlejší. Přivítání, nabídka pití, ujasnění masáže a potvrzení extra 10 minut. Úvodní sprcha mimo pokoj společná, proběhla velmi rychle, pouze omyti a během chvilky jsme zpátky. Začínáme škrabkáním zad, následuje masáž od lýtek vzhůru. Kolem zadku nezapomíná ani na krtka, během masáže se několikrát vydává rukou na průzkum, jestli nechrápe. GFE spíš slabší, pár vzdychů do ucha, lehká pusa. U masáže se nebojí přitlačit a i díky větší hmotnosti je opravdu poctivá. Využívá lokty, kolena, ruce, ale hlavně svá prsa. Masáž tělo na tělo miluje a má k tomu nejlepší předpoklady.

Po otočce na záda mi je hned poskytuje na hraní. Ptám se, jestli má radši spíš jemnější zacházení nebo si potrpí i na větší stisk a kousání. Prý je to jak kdy, ale ten den jí to vyhovovalo tvrději. Mohl jsem si tedy hrát bez omezení a vše bylo kladně přijímáno. Proběhly různé pozice včetně koníčka a 69, chválím pevný zadeček, jen ke kočce mě moc pustit nechce. K zakončení využívá opět svá prsa, chvíli je krtek mezi nimi, pak už v sevření  dlaně a hlavou zapichlou do bradavky kapituluje. Patricie nás oba utře a chce si lehnout vedle mě, já ji ale navádím, aby si lehla na mě, povídáme si, já ji hladím a škrabkám na zádech.

V bonusových 10 minutách je mi poskytnuta poctivá masáž chodidel, která sice byla fajn, nicméně na erotickou masáž chodím za jiným účelem. Zpětně jsem si měl nechat spíš ten bonus propadnout a vzít cenu v akci, ale zase je to získaná zkušenost do budoucna. Závěrečná sprcha opět společná a opět pouze očistná. Po návratu na pokoj dopíjím vodu, oblékám se, Patricie mi chválí košili, platím, obejmuti na rozloučenou a hurá zpátky do deště.

Nějaké shrnutí na závěr, Patricie je sympatická, komunikativní, bohužel ne úplně můj typ, na ulici bych se za ní nejspíš neotočil. Masáž je poctivá, silová, v části B2B kontaktní. Pokud chcete větší akci ve sprše, nejspíš si o to budete muset říct sami. Příznivci plnějších tvarů a větších prsou budou s Patricií jistě spokojení. Já to ale na opakování nevidím. Za mě tedy neutrální smajlík (průměr, nic moc).

Masáž tělo na tělo, 60+10 minut, 2100,-

https://tapky.info/?3036,patricie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

IMG_6724-1.webp IMG_6723-0.webp

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx