Erotické masáže Praha

Eva – For You

K teto maserce jsem se dostal tak trochu nahodou, kdyz jsem ji potkal na chodbe pri me predesle inspekci tohoto „salonu“. Libila se mi, a tak jsem bez vahani naplanoval pristi navstevu prave u ni.

 

Objednani pres WA celkem rychle a bezproblemove. Misto cinu se nachazi v ul. Na Bojisti a nejake moje postrehy jsem popsal v jine recenzi, tak at se zbytecne neopakuji.

 

Docela me prekvapila mistni recenze kolegy. Bud tam neco vazne neklaplo nebo kolegovi podstrcili jinou divku a nebo tam tehdy pod tim jmenem delala jina holka, nez jsem mel ted ja, protoze, co se tyce toho chladneho pristupu, tak ja mam docela opacnou zkusenost. Pro me to byl hodne zivy a prijemny zazitek. S Evou jsme si sedli a od zacatku byla uvolnena a vlastne i takova dost pratelska atmosfera, jako kdybychom se uz dobre znali. Prisla mi jako mila a usmevava holka. Zadnej bitchface nebo tak neco. Celkove jsme si dost popovidali a zasmali se spolu. Je z UA, ale docela umi cesky. Vzhledove patri urcite k tem hezcim maserkam. V obliceji nema zadny prehnany tuzing, naopak pusobila docela prirozene. Rozhodne to neni ten kurvoidni typ, ale hezka roztomila sexy teenka, co ma takovou tu jiskru. Fotky na webu podle me nejsou jeji a nebo jsou hodne upravene, ale koncepce vicemene sedi. Nektere parametry v popisu opravdu nesouhlasi. Vlasy mela blond. Prsa urcite nejsou D, ale pohrat se s nima dalo hezky. Pusobi spis drobneho vzrustu. Ale krivky jinak pekny, kulatej plnej zadecek, celkove telo pevny. Plet svetlejsi, nejaky to opaleni navic by neuskodilo.

 

Vyfasoval jsem mensi pokoj, ale byl v pohode a necitil jsem se v nem nijak nepohodlne. Bral jsem b2b bez extras. Sprcha na chodbe. Te jsme se ucastnili s maserkou spolecne a prubeh byl velmi pritulny. Zadnej vybuch se tam nekonal, ale na rozjezd dobry. Kdyz jsme se vratili na pokoj, tak sla kamaradska atmosfera stranou a zacalo to byt spravne eroticke. Prestalo se mluvit a zacali jsme si uzivat. Masaz na brise i na zadech byla spis takoveho mazliciho charakteru, coz mi ten den ale sedlo. Pomalejsi tempo, trocha b2b kreace, nezapomnela se povenovat i peru, nestydela se hezky vystrkovat zadek a ukazovat mi picku. Po celou dobu u toho vypadala klidne a zaroven svudne. Zadny rodeo ani intenzivni masazni techniky. Vyhodou mensiho pokoje byla zrcadla hned u postele, takze dobry vyhled zajisten. Prsty dovnitr ne, ale zvenku se celkem nechala posolichat. Pak si klekla k mym noham a zacala mi ho docela vasnive honit. Mel jsem na ni pri tom skvelej pohled. Mela u toho takovej mrdavej vyraz a velice duveryhodne k tomu vzdychala, takze nasledovalo vysypani, ktery fakt stalo za to. Pak jsme dali jeste znovu spolecnou mazlivou sprchu a pokec na pokoji. Cas nesledovala, presahli jsme tak o 15min asi.

 

Celkove to hodnotim nadprumerne a zarazuji mezi me nejlepsi „masazni“ zazitky, a to hlavne diky te atmo. Za me to ledova kralovna teda rozhodne nebyla 🙂 Melo to spis takovy nadech predehry nez typicke masaze. Kazdopadne mel jsem chut pohrat si s peknym mladym lizatkem a to se povedlo. Takze pokud by mel nekdo nutkani podobne terapie misto promasirovanych zad, tak mohu doporucit. Casem bych rad dal i repete.

 

Program:

Body to body

30min

1400,-

(super)

9a0d9dc4-272f-428d-932e-626e2d64bea5-404x574-1.webp

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
28 května, 2024 09:23

Next time someone posts review of „Eva“ it will also be drastically different from the previous review. Reason is operator push anyone who is available as whatever girl you inquire about.

29 května, 2024 08:42
Reply to  JonSnow

Is that how it works there? 😀 amazing

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx