Erotické masáže Praha

Karolina – Candy Shop Massage

Pár dní zpátky jsem se rozhodl jít na neplánovaně masáž, a protože moje oblíbené studio bylo plné, vyrazil jsem poprvé do Candy shopu. Tentokrát společně s kolegou po práci. Pobočka na starém městě je čistá a voňavá. U vstupu čekala slečna, nevím jestli masérka nebo „bodyguardka“, ale uvítala nás příjemně. Líbilo se mi, že jsem se díky návštěvě s kolegou viděl vlastně se 4 masérkami celkově.

Karolina si mě převzala, místnost (a hlavně sprcha) byla čistá, tlumené světlo dodávalo celému prostoru fajn atmosféru, až na bílou zářivku u sprchy, která ale kdyby nesvítila, tak nic nevidím :(. Prvních pár minut jsem byl nervózní a nemohl se dostat do nálady (ráno jsem se netakticky udělal), ale Karolina se mnou pořád mluvila a postupně mě pak dokázala uvolnit – hold jsem už dobré 4 měsíce nebyl.

Když jsme přešli na samotnou masáž, zeptala se mě, co si přeju. Řekl jsem si o masáž lingamu, protože jsem ji nikdy předtím nezkusil a při rychlém pohledu recenze slibovaly skvělý zážitek (chtěl jsem zažít imitaci orálu pomocí krku a ramene – to byla paráda!). No, nebyl jsem zklamán. Karolina měla v rukách kouzlo –  střídala různé techniky (možná 7-8), které mě několikrát přivedly na pokraj, ale věděla přesně kdy přestat. Jsem fanoušek techniky, kdy mi to dělala stehnama -> super výhled. Dobrá byla imitace sexu, v jednu chvíli jsem to nepoznal a musel jsem se ptát, jestli jsem nebyl in :D.

Nicméně, co se týče negativ, tak mimo světlo bych zařadil i hudbu, která byla na můj vkus moc energická (oproti RH, kde mi to více sedí), a také mi trochu chybělo sténání masérky :(, dělá to pro mě hodně ze zážitku a ani když jsem jí to jemně naznačil (když povzdychla, tak jsem říkal jak se mi to líbí), ale nic dalšího nepřišlo. Mně to moc nevadí, ale v pokoji nebyla myslím zrcadla.

Zakončení bylo super, Karolina seděla vedle mě.

Doporučuji, určitě jsem nebyl zklamaný, ale opakovat asi brzy nebudu.

https://tapky.info/?4740,karolina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250 

Hodnotím 8/10: Dobrá

smiley-smile.gif

Druh: Masáž Lingamu

Délka: 60 min

Cena: 2000,-

Snimek-obrazovky-2024-05-26-v-21.05.47.png

3 4 votes
Hodnocení recenze
12 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
27 května, 2024 13:39

Na hudbě či osvětlení se dá rozumně domluvit a masérka zpravidla ráda vyjde vstříc. Konkrétně Káju jsem prosil o ztlumení světla, poněvadž ho bylo na můj vkus hodně a to mi ho chtěla dopřát úmyslně více, asi abych se na ní mohl vynadívat – a že bylo na co  😍  Hudba to samý. Téměř vždy si jí jdu ztišit sám a nechám jen slabý podkres. Když to sám neudělám, požádám slečnu a nepamatuju se, že by to byl někdy problém. Vím, že se občas u holek píše, že ztlumí světlo na minimum a pánové si pak v reckách stěžují, že nebylo pořádně vidět, každopádně to jde nenuceně vyřešit, případně jak jsem jednou učinil v Nirváně, tak světlo naštelovat a pak chránit vypínač vlastním tělem, aby se k němu už masérka nedostala – jo, to se fakt stalo a jo, uchránil jsem ho 🙂

17 srpna, 2024 21:38

Tak jsem dal na recenze a zašel za Karolínou, masáž sice dost dobrá, prsa pěkná, pipinka voňavá a krásná, ale vzhled fotkám na webu neodpovídá, 46kg určitě nemá, spíše tak o 6-8kg více.
Tohle považuji od CandyShop za ojeb, pro mě je váha (drobnost) zásadní parametr, jakoby nestačilo, že salóny lžou fotkama i věkem. Takže kvůli vzhledu a zvláštní komunikaci masérky, kdy jsem získal dojem, že klienty nejspíše pohrdá, už opakovat nebudu, tím CandyShop ale nezatracuji, moje minulá návštěva byla absolutní top, takže…

18 srpna, 2024 00:23
Reply to  Radex

Lol you are in for a ride if you think massage shops going to put exact weight and real pics. Even independent reviewers are not putting accurate description in Most of the reviews for all of the massage shops. Candy, Rabbit and European Massage are the few shops that come close to reality on a statistical average.

18 srpna, 2024 00:35
Reply to  Radex

Já to ve své recenzi (třetí z jejích nyní asi 20) taky psal, že nám Karolinka z uváděných 46 kg musela trošinku přibrat…
Většině to podle recenzí vyhovuje, občas se někdo ozve.
I jinak za mne taky asi souhlas: masáž, tělo na tělo a ty její lingamové finty a triky byly už tehdy úplně topové, tak tím to vynahrazuje.
Z toho, co jsem zažil, se jí těmi technikami vyrovnala asi jen Regina (taky z Candy, štíhlá Kazaška), od níž to je navíc i s upřímným GFE.
Karolina je vtipná a sdílná, ale už tehdy se mi zdálo, že má nade mnou jakoby převahu.

Jinak jsou mé zkušenosti s tolika různými masérkami z Candy tak skvělé, že už si z té záplavy salónů a masérek v Praze opravdu hodně vybírám a rozmýšlím (samozřejmě i podle zdejších recenzí), než jdu někam jinam.
Rabbit Hall, i když je prostředím a komunikací hodně na úrovni, tak většina masérek i když krásné, tak za mne poměrně studené nebo přeopatrné (asi z těch cizinců) princezny.
Zatím jsem nebyl nikdy zklamán ani novými, nerecenzovanými masérkami v Infinity. I když jsem s některými musel trochu víc komunikovat, nechat si přisvítit apod.
Ale nechci tu ani náhodou iniciovat okolo toho nějakou diskusi či dokonce polemiku (vyjádřil jsem jen svou zkušenost).
 

Last edited 29 dní před by ExPlayer
18 srpna, 2024 17:17
Reply to  ExPlayer

Ano, četl jsem na ní všechny recenze, většina recenzí byla v pohodě a myslel jsem, že už slečna shodila, ale bohužel ne, a má asi až o dvacet procent navíc oproti uváděným hodnotám, a to je pro mě pekelně velký rozdíl, nechápu, proč holky v tomhle věku necvičí, zejména když si vydělávají vlastním tělem, s jejími schopnostmi by byla exkluzivní masérka i pro mě, což asi byla, než přibrala, viz ty staré hodně luxusní fotky, jestli teda někdy fakt byly její.

Ona podle uváděných nepravdivých hodnot: Doporučení výživové poradkyně: BMI: V poměru ke své výšce máte velmi nízkou tělesnou hmotnost.
Ano umí být i vtipná, což mam i na masážích moc rád, kdyby uměla víc česky, jistě by to byla ještě větší sranda, navíc já po většinu masáže mlčel a měl zavřený oči z více důvodů, když se zeptala na moji práci a věk, tak to taky nebylo nic o čem bych si chtěl povídat, takže to nebylo jako obvykle na pohodu, jistě i mojí vinou, ale ten šok, že přišel někdo jinej…

Holky by měli být váhově stejné (Regina/Karolína), ale je to rozdíl obrovskej a pro mě který má rád drobné holky, co se nechal nalákat na drobnou holku, to byl včera šok/zklamání, (nechápu Candy, že to neopraví, alespoň na 53kg, to by člověk nemohl už asi nic říci).

Myslím, že Karolína je navíc ještě větší, než uvedených 163cm, což je taky pro mě dost špatně…ale nechci tu do ní neustále rejt, pro normálního klienta, co nepreferuje extra štíhlé a menší slečny, to může být vše v pohodě…

Masáž fakt umí, v tomto směru ji nelze nedoporučit… že mě udělá při mé únavě hravě po druhý, to jsem čuměl a ještě zbylo dost času, nebejt jedné věci ve sprše na konci, a toho odlišného vzhledu, tak bych zde nic nepsal, slečna si asi myslí, že nás všechny má prokouklé, ale divila by se…

20 srpna, 2024 09:13
Reply to  ExPlayer

Ty princezny v RH bylo velmi dobré přirovnání. V posledni době jsem tam navštívil několik masérek, které se řadí k jejich top a které mají permanentně nabitý rozvrh. Já sám na masážích často opakuji. Když jsme se vzájemně rozmluvili, masáž byla opravdu pěkná pro obě strany a já jsem jim řekl, že se možná vrátím, tak reakce byla taková neutrální a jakoby nezájem. Když jsem se pak víc ptal, proč nemají zájem o příští zaručený příjem, tak mi jich několik odpovědělo ve smyslu, že mají své stálé klienty, že mají plno a klienti z ulice je jenom takový zpestření nebo vyplnění mezer v rozvrhu a když nepřijdu je jim prakticky úplně jedno. Jasně, pro masérky jsou stáláci finančně výhodný, zaručený příjem a bezpeční klienti a ta preference je pochopitelná. I když masáž byla jinak dobrá a užil jsem si jejich „skills“, kterými na sebe to množství stáláků vážou, jako „náhodný“ zákazník jsem se po tomhle cítil tak trochu jako zákazník druhé kategorie a rozhodl jsem se u nich už neopakovat, resp. nevnucovat se.

20 srpna, 2024 10:36
Reply to  Veteran

Ostatně, tohle je i jeden z důvodů, proč z nabídky holek v poslední době mizí pussycat. Část holek ho má ráda a nabízí ho, popř. doteky dole, protože jim to nevadí a užívají si to. Pro hodně holek je to ale způsob, jak získat větší klientelu (hlavně když přešly z nějakých méně známých nebo frekventovaných salonů, kde neměli moc klientů) a jenom to nějak přetrpí. Po čase naberou stáláky a získají takový příjem, že se už nemusí přemáhat a vystačí si ze základem, protože jim takový příjem pro jejich potřeby stačí. Samozřejmě čest výjimkám a salonům, které dbají, aby bylo jejich portfolio úplné a služba odpovídala názvu a očekávání.

20 srpna, 2024 12:05
Reply to  ExPlayer

Káju jsem zažil v době, kdy těch 46 kg měla a za mě patří k tomu nejlepšímu, co jsem na masážích potkal. Když jsem jí střetl po nějaké době, kdy měla o pár kg víc, tak se mi pořád hodně líbila a byla to pořádná jízda. Velmi dobře si pamatuju na první návštěvu, kdy naklusala v kostýmku jako office lady. Ten den jsem byl osmý v pořadí, byl večer a měla už po směně. Přesto mě vzala a stejně jako bezpočet jiných jsem z ní byl hotovej, šel k ní ještě několikrát a půjdu znovu  😊  A Redží? K tý napíšu jen  😍 

18 srpna, 2024 00:55
Reply to  Radex

Kde podle mne údaje hodně sedí, a to včetně věku masérek, což je asi celkem unikum, že asi neubírají, je Tantra Club.

18 srpna, 2024 17:24
Reply to  ExPlayer

Njn, ale podívej na tuhle recenzi, nejhezčí holka a zážitek na nic. Nikol – Tantra club – Recenze.Tapky.Info

18 srpna, 2024 21:42
Reply to  Radex

Tak asi stane se. Nikol má jeden  😠  a jeden  😳  z asi 15 recenzí.
Navíc recenzent měl 30minutovou masáž – to snad ani nemůže dopadnout ke spokojenosti…
U Nikol jsem nebyl, takže nemohu posoudit, ale potkal jsem ji v salonu, ještě než měla první recenzi, a referoval jsem o ní jako o „další nádherné masérce“.
To ještě (možná) neměla ty přifouklé rty, na které jediné si tu v jejích recenzích často stěžují.

12
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx