Erotické masáže Praha

Alina + Vanessa Candy Shop Massage

Po delší době jsem se opět rozhodl vyzkoušet nějakou tu novinku na masážním trhu. Příspěvků bude více, nicméně začnu s pro mě úplně novou zkušeností, a to masáží se dvěma masérkami. V cukrárně jsem měl domluvených 90 minut s Alinou, u které už jsem byl několikrát. Po vstupu mě ale u baru čeká nabídka, jestli nechci k Alině novou slečnu, která se zaučuje. Naštěstí s sebou nosím pětikilo navíc, kdyby byla chuť na nějaký ten bonbónek z příplatkového menu, takže nabídku přijímám. Ze zákulisí se vyhoupla Vanessa, která mě sice na první pohled úplně neuchvátila, ale souhlasil jsem, aby se k nám přidala.

Na pokoj si mě za ruku odvedla Alina, Vanessa se šla ještě asi připravit. Alina mi pomohla se svléknutím a ujala se mě v úvodní společné sprše. Vanessa si po příchodu sedla v županu na postel a celou tu divočinu pozorovala. Byl to pro mě trochu zvláštní pocit, že nás někdo sleduje, ale s Alinou ve sprše stejně moc prostoru na vnímání okolí nemáte. Při dotazu, jestli jednou nebo dvakrát volím jako obvykle možnost za A – jednou a pořádně :))

Po sprše se ještě jednou zdravím s Vanessou, která ze sebe shazuje župánek a jde se na masáž. Ta začíná nejdříve na sucho hlazením, posléze Alina rozjíždí svou nacvičenou sestavu na mých zádech. Vanessa se přidává s masáží mých nohou a záhy cítím asi hlavní výhodu masáže ve třech, a to tu, že zatímco jedna masérka se věnuje některé části těla, ta druhá většinou rejdí kolem rozkroku. Krtek tedy v pozoru od samého počátku. Děvčata se mlčky pomocí pohledů a gest domlouvají a postupně se střídají. Když Alina pro svou akrobacii potřebuje více prostoru, přesouvá se Vanessa k mé hlavě, proplétáme prsty, pusinky na krk a tvář, mé ruce si přitáhne na prsa a nechá se hladit. Na webu udávané trojky bych se já osobně nebál označit minimálně za 3,5 až čtyřky. Takže jste-li horňáci, tyhle přírodní skvosty byste si rozhodně neměli nechat ujít. Když se ke mě pak přitulila, cítil jsem se jak pod peřinkou. Masáž od Vanessy je také velmi kontaktní a poctivé B2B. Po tom, co se po mně obě projely ještě svými zadečky, přichází povel k otočce.

Zde se opět hlavní role ujímá Alina, která na mě nasedá jako na koníčka a nechává se hladit po celém těle. Vanessa neváhá a parkuje mezi mýma nohama a opět věnuje péči krtkovi. Po výměně i ona opět nabízí k laskání svá prsa. Nedá mi to a pořád se na obě blbě tlemím, díky čemuž mají úsměv na rtech i ony. Po několikátém střídání a různých polohách ze stran chytá krtka zase Alina, která touto pomyslnou cílovou rovinkou bez zaváhání míří až do zdárného konce. To už mám úsměv od ucha u uchu. Po očistě kapesníčky si ke mě každá z jedné strany přilehne a díky zrcadle na stropě se můžeme pěkně prohlížet, relaxovat a povídat si. Chvilku jsem je hladil po zádech a vzhledem k tomu, že nám ještě nějaký čas zbýval, nabídly mi další masáž zad. Ruce mi tentokrát nenechaly u hlavy, ale daly mi je podél těla a každá si na jednu sedla. Měl jsem tedy doslova plné ruce práce a snad holkám taky tu masáž trochu zpříjemnil. Zde opět jedna zajímavost o Vanesse, má větší pysky, takže pokud je zrovna tohle vaší libůstkou, přijdete si na své.

Na posledních 10-15 minut už jsme se přesunuli do sprchy, tentokrát všichni tři, a během vzájemného mydlení se k sobě ještě pěkně tiskli. V jeden okamžik jsme s Vanessou trochu ztratili balanc a málem jsme Alinu, která mi myla nohy, zasedli. Naštěstí jsem byl blízko zdi a zvládl se opřít, jinak nevím nevím jak by dopadla. Při loučení mi ještě Vanessa chválí pěkný úsměv. Po vyběhnutí schodů a poslednímu zamávání už se zdola loučí jen Alina, ahoj příště.

Body to body, 90 minut, 2800+500 za druhou masérku.

Alina

https://tapky.info/?4765,alina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Vanessa

https://www.tapky.info/?5118,vanessa-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Hodnocení:  (super,dobrá)

Doporuceni – masáž se dvěma masérkami určitě doporučit můžu, stejně tak masáž s Alinou i Vanessou samostatně :)) skvělý zážitek zaručen

IMG_6722-2.webp IMG_6720-0.webp IMG_6721-1.webp

5 6 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 května, 2024 18:37

Is Vanessa from rabbithall? Description looks similar, I haven’t visited her in RH cause there was no pussycat or kissing in extras from her. Big boobs on a redhead is always attractive for me. Maybe if she is learning from Candy girls then things will improve.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx