Erotické masáže Praha

Amy – Rabbit Hall

ahoj, tak jsem si dnes ze seznamu pokuseni odskrtnul amy… nalakalo me video „mama i’m a criminal“ a skvele recenze.
domluveno hladce par dnu predem pres whatsapp. pobocka na staropramenne mi vyhovuje asi nejvic. obecne povazuji rabbit hall za etalon erotickych masazi a cekam kdy ho v pze nekdo trumfne.

zvonim o par minut driv, jsem okamzite vpusten dovnitr, sebehnu do suterenu kde mi uz otvira krasna amy. na jeji oblicej se peji ody od kyjeva po prahu a nelzou… akorat jsem to cekal. zupanek a sexy spodni pradlo jsem cekal taky. ono se to cele neslo v duchu: jo tohle jsem cekal, jo supr. a to je asi jedine co tomu lze vytknout. ne uplne, par veci jsem necekal. treba mirny vnitrni konflikt, ale o tom pozdeji.

amy odbiha pro piti, ja se odstrojim a vlezu do sprchy na pokoji. nez nastavim vodu prichazi amy, cemusi se hihna, odlozi si tech par nitek co ji hali tak abych na ni videl a ladne vpluje za mnou. nenamitam.
telo ma dokonale!! prirozene, hebke, krehke, volajici pecuj o me!
s tim se vlastne tak trochu peru celou dobu – amy na me pusobi tak nezne, nevinne, etericky… vubec se mi do toho prostredi nehodi.
na jedne strane dekadentni az perverzni atmosfera (pritmi, pach, hudba) zed plna dild, pout a biciku a andelsky cista amy na strane druhe.
mozna to bylo i vekem… tech 20 let co nas deli je na me mozna moc. mel jsem sto chuti odvezt ji rodicum at ji daji zaracha a dalsich sto chuti strasne ji zprznit. proste typicke chlapske dilema.
kazdopadne na miste jsem se drzel kompromisniho scenare a analyzu co bylo spatne jsem nechal na vecer.

kde jsme to byli? jo, ve sprse… mile tuleni na spickach, zadna vetsi akce, spise seznamovaci ocista. konverzace mirna, humor nenuceny.
nasledoval presun na matraci kde amy zacina hlazenim/lechtanim na sucho, pokracuje olejem a na vyzadani se snazi o sportovnejsi masaz. dari se ji to hlavne pomoci loktu, kolen a zadku, kterym me suprove rozjezdila.
telo na telo vice nez povedene, kdy je celou vahou na me a klouze se po tom mem letisti pro cesny. na rytmu by se dalo zapracovat (pomaleji, smyslneji).
docela smele se predvadi v zrcadle, roztahuje, spuli prdelku a ikdyz rozhodne nic neschovava nejak ji tu show neverim. nepomaha ani jindy spolehlive vzdechani do usi, propletani prstu, simrani mezi pulkama, ale profi vykon to je a nelezet na brise zatleskam ve stoje.

otocka cca v polovine. proleje nas olejem a pusti se do tuleni jake svet nevidel, znate to, laska jako tram!
propletani prstu, dlouhe pohledy do oci, vzdechani, klouzani sem a tam, 69, na konika, prilehnuti z boku… poklad si pohladit necha, ale kdyz se nacham unest dostavam milou stopku i s omluvou. vyraznejsi rucni praci zapojuje amy az ke konci kdyz nam dochazi cas, co kvituji.
po par minutach intenzivni stimulace koncim pohledem na to nadherne stvoreni a poskakujici prsa.
amy me necha doznit, utre nas oba snad sto ubrousky a upozorni, ze musime do sprchy… musel jsem se v tom casoprostoru nekde ztratit, protoze bych hadal do konce tak 20 minut, ne 5. smele plany, ze si to s amy prohodime vzali za sve. nevi o co prisla a to je dobre.

ve sprse se cas znova zastavil… amy se tulila tesneji nez nejtesneji, penila sprchacem co napenit slo, oprela se o sklo a vystrcila prdel tak vyzyvavym zpusobem az to pekne nebylo!
no muze mi tohle udelat?? predse vi ze za 3 minuty musim byt pred barakem…
vi a muze… aneb jak donutit klienta aby se vratil. byl by to precedens, ale vazne to zvazuju. osuseni, placeni, pusa a pa.

dvere dvere 65min, foto a popis sedi, video nesedi (u’re no criminal baby, quit, can do better).

body to body, 60min, 2100 kc, celkove hodnoceni super, 8/10.

https://www.tapky.info/?4958,amy-rabbit-hall-774-910-918-sexy-masseuse

Amy2-1.jpg

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx