Priváty v Praze

Viktorie

Tak jsem zase jednou dostal chut si zasportovat a celkem me nalakala Honaldova recenze. Takze jsem se rozhodnul zajet k aquaparku a navstivit Viktorii. Domluva v pohode, na miste na dalku otvira vstupni dvere a ja mirim nahoru a doprava. Predemnou do dveri do chodby zapluje takova holka o ktere jsem si myslel ze to je nejaka uklizecka. Nicmene po tom co pise ze jsem na miste a kam mam jit dal, tak se vynoruje z bytu a vola me dovnitr. Ano, tohle ma byt ta top modelka z fotek … Jak jiz jsem napsal, vzhledem a civilnim ohozem ukrajinska uklizecka. Oblicej prumer ale usmiva se, ma mezirku mezi prednima zubama a je celkem sympaticka. Takze zustavam, prece jen je to jen za litr a kdyz uz se sem tahnu, tak uz test dokoncim az do konce 🙂

Co se tyka postavy, tak pokud ma 170 cm, tak k tomu ma minimalne 70 kg, ale v obleceni to neni moc poznat, ani ty kozy mi v obleceni neprijdou moc velky. Lezu do sprchy, po sprse uz na me ceka v pradle, pri prvnim pohledu se mi vybavuje Vestonicka Venuse, ano je opravdu „velka“, mozna ma i 75kg. Ale jak je mlada tak zatim nic nevisi, takze to nejak dame. Ve stoje se ochotne objima a pusinkuje, takze pero celkem reaguje a po chvili velim gumu a kour. Kour normal, nic uzasnyho, proste beznej kour od mlady holky. Jeste jsem zapomnel na kozy. Tak ty budou tak trojky a tvarove nic moc, takovy ty tucnejsi kozy.

Postel celkem mizerna, hodne mekka, takze jsem v takovym doliku, no proste na prcani nic moc. Jako jedinou pouzitelnou polohu jsem vybral misionare. Takze v teto poloze jsme zacali a po cca 15 minutach i skoncili. Ale tahle cast byla fajn, zezacatku byla uzka, ale kdyz se dostala do provozni teploty, tak uz si me pritahovala a idealne by chtela abych ho mel jeste tak o 10 cisel delsiho. Proste hluboky zasuny se ji hodne libily. Libat se nechtela, prej to nema rada, ale pusinkovani jako ve skolce ma naopak rada hodne moc. Prostridali jsme vsechny tempa a variace misionare, takze ze sexu se neda nic moc vytnout, ale je fakt ze jsem si to odprcal sam, takze je to spis pochvala pro me 😀 Ostatni polohy jsem zavrhnul, zezadu jsem tu prdel fakt videt nechtel a o konikovi jsem cetl ze bida, takze tak.

Takze tahle recenze je spis uvedeni na pravou miru, abyste vedeli co vas ceka. Ceka vas tuctova holka s postavou Venuse s celkem sympatickym oblicejem. Pozitiva jsou ze je prijemna, usmevava. Rada se necha oprcat a neboji se si to uzit.

Za me tedy prumer

30 minut za litr, takze cena ok

https://www.tapky.info/?5097,viktorie-sex-klasika-oral-775-428-342-775428342

Jeste jednou upozornuju ze fotky jsou tezky fejk.

viktorie_0115.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx