Priváty v Praze

Molly Infinity

Po domluvě s operátorkou jsem navštívil v Infinity masážích slečnu Molly a hned druhý den Anitu. Ale prvně k Molly. Slečna mi otevřela v černých šatech s obrovským dekoltem, hned mi do očí praštily její obrovské prsa velikosti tak 4-5. Co mě překvapilo, že jsou přirodní a skvěle tvarované. V obličeji je opravdu fenomelnání kost, přesně taková ta milf, kterou chcete😀 hrozně mi připomínala pornstar Lisu Ann. Takže od první minuty věřím, že jsem neudělal chybu. Slečna je ukrajinka s docela dobrou češtinou, na všem se domluvíte. Přivítala mě polibkem na tvář a odvedla na pokoj. Do sprchy jsem šel sám, první hygienu chodím vždy samostatně.

Po příchodu na pokoj již slečna sedí nahatá na matraci. Ukládá mě na břicho a začne masírovat. Bere to od chodidel, přes lýtka, po zadek až záda. Poté až používá olej. Olej si rozetřele po těle a jezdí prsy i celý tělem po mně. Miluji jemné dráždění nehtíky a kousání do ucha. Všemu se mi dostává. Chválím hladce oholené tělo, prý mají povinnost se každé ráno v salónu důkladně oholit. Zatím to vidím pouze v zrcadle, ale zdá se mi, že je lastůrka exkluzive. Asi po 20 minutách se přesouvám na záda.

Opět si polévá prsa a začíná mi jezdit po celém těle prsy a u toho mi ho dráždí nehty. Malinko ji krotím, abych se hned neudělal, tak se směje, že klidně mohu, že od toho to dělá😀 sedá si mi na břicho a opět po mně celým tělem klouže a do toho pusinkuje na krku, uživám si prsa v těsně blízkosti obličeje. Nakonec si sedá na koníčka, já beru její prsa do ruky a jemně je mačkám. Lastůrkou mi jezdí po břiše a jsem opravdu nadšen jak je jemně oholená a hezká. Za zády mi ho honí a při této jízdě naprosto kapituluji. Zestříkám ji celý zadek a záda. Po orgasmu si na mě lehá a hezky povzdychuje. Krátce si popovídáme a jdeme do sprchy. Tam mě důkladně omyje, ještě si s ním trochu pohraje a já si pomačkám prsa. Nakonec se loučíme polibkem a já nadšeně kráčím do práce.

Molly je exkluzivní milfka. Doporučuji všem věkovým skupinám 😀 18náctiletým na zaučení, pro náš 30cátníky bába v ideálním věku a pro 60tileté mladé cukrátko😀😀. Má dost plný kalendář, již vím proč. 100 % opakuji.

Klasická masáž

60 minut

1900 korun

🙂

https://tapky.info/?3768,molly-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_4701-385x578.jpeg

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx